ροή ειδήσεων

Ρόδος: Βίασε 60χρονη, έφυγε και… επέστρεψε για να το ξανακάνει


Ο νεαρός, που έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν για τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που παρουσιάζει, φέρεται να είχε παρακολουθήσει την 60χρονη και να διαπίστωσε ότι άφηνε το κλειδί έξω από το σπίτι της

Εξηγήσεις στην ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Ρόδου θα δώσει σήμερα ένας 29χρονος από την Κω, που εισέβαλε μέσα στη νύχτα στο σπίτι μιας 60χρονης γυναίκας στην πόλη της Ρόδου, τη βίασε και εξαφανίστηκε. Όμως, φαίνεται πως δεν χόρτασε τις αρρωστημένες ορέξεις του γιατί… επέστρεψε στο σπίτι του θύματός του.

Όμως, εκείνη την ώρα βρίσκονταν εκεί οι άνδρες της Ασφάλειας που έπαιρναν κατάθεση από την άτυχη γυναίκα και του πέρασαν χειροπέδες. Ο νεαρός, που έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν για τα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που παρουσιάζει, φέρεται να είχε παρακολουθήσει την 60χρονη και να διαπίστωσε ότι άφηνε το κλειδί έξω από το σπίτι της. Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Ο 29χρονος είχε συλληφθεί για εμπρησμό το 2011 όταν είχε βάλει φωτιά στο σπίτι του, σύμφωνα με τη Ροδιακή, ενώ το 2013 στο δικαστικό Μέγαρο της Κω είχε γρονθοκοπήσει έναν αστυνομικό που προσπάθησε να τον απομακρύνει από τη δικαστική αίθουσα επειδή είχε βάλει τις φωνές. Μάλιστα, είχαν βρεθεί πάνω του 14 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *