ροή ειδήσεων

Την δική τους απάντηση δίνουν οι ταξιτζήδες στα όσα τους κατήγγειλε η δημοτική σύμβουλος κ. Παναή

Τη δική τους σκληρή, (αναμφισβήτητα), απάντηση, στα όσα κατήγγελε πριν από μερικές ημέρες, η δημοτική σύμβουλος κ. Ευαγγελία Παναή, δίνουν οι ταξιτζήδες

κύριοι Θεοδόσης Καστανίδης και Ιωάννης Ισκάς επισημαίνοντας μάλιστα ανάμεσα στ΄ άλλα πως, "αρκετοί συνάδελφοί μου θα το σκεφτούμε αν ξαναπάμε να εξυπηρετήσουμε το ξενοδοχείο της". Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή τους (που είναι βέβαιο πως θ΄ απαντήσει η κ. Παναή), αναφέρουν τα εξής:

«Μας ανάγκασε να απαντήσουμε στις κατηγορίες της η κυρία Παναή γιατί με μια απίστευτη μισοαλήθεια προσπάθησε να αμαυρώσει το όνομα ενός ολόκληρου κλάδου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ορισμένοι μέσα από το ταξί κάνουμε κακό στον τουρισμό.

Θα 'θελα να της θυμίσω ότι πριν από ορισμένα χρόνια σε έρευνα τουριστικών πρακτορείων το αποτέλεσμα ήταν ότι το ταξί της Ρόδου, είναι το καλύτερο στην Ευρώπη και παγκοσμίως και ότι έχουμε τους πιο ευγενικούς επαγγελματίες με τα καθαρότερα αυτοκίνητα, τίτλος που μόνο το ταξί έχει πάρει σε όλο το νησί.

Γι' αυτό η κατηγορία της (κυρίας) Παναή ότι κάνουμε κακό στον τουρισμό, πιστεύω ότι δεν είναι αλήθεια και δεν νομίζω ότι την πίστεψε κανείς.

Για την ίδια τώρα και το ξενοδοχείο της, εμείς ακούσαμε και δεν γνωρίζουμε αν είναι αλήθεια ότι ενώ οι πελάτες της έχουν ήδη πληρώσει το δωμάτιο τους χρεώνει επιπλέον τον κλιματισμό και την τηλεόραση και αν είναι αλήθεια τότε κάνει μεγάλο κακό στον τουρισμό, γιατί κοροϊδεύει και εκμεταλλεύεται τους τουρίστες.

Για τον καλό και ευγενικό συνάδελφό μας που δέχτηκε άδικα την ψεύτικη καταγγελία από την Παναή την πληροφορούμε ότι είναι χρόνια συνάδελφος, δεν έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα, ούτε σε συνάδελφο ούτε σε πελάτη αλλά ούτε έχει δώσει το δικαίωμα στο συμβούλιο να του κάνει κάποια παρατήρηση.

Αμέσως καταλάβαμε ότι λέει ψέματα στην καταγγελία της για τους λόγους που θα αναφερθούμε παρακάτω.

Πρώτον δαιμονοποίησε τη σοβαρότητα του συναδέλφου γιατί θα μας ήθελε να γελάμε σαν τους χαζοχαρούμενους.

Δεύτερον κατηγόρησε τον συνάδελφό μας επειδή ζήτησε ευγενικά να κλείσουν την μπροστινή πόρτα και ο λόγος που το έκανε ήταν επειδή η οικογένεια είχε μωρό μέσα στο ταξί έτσι ώστε να μην χαθεί η δροσιά του κλιματιστικού γιατί ήταν μεσημέρι και έκανε πάρα πολύ ζέστη έξω.

Τρίτον δεν είχε την τιμιότητα καν να γράψει στην καταγγελία της ότι οι πελάτες είχαν πάρα πολλές αποσκευές, τόσο πολλές που είχαν γεμίσει μέχρι και το μπροστινό κάθισμα κινδυνεύοντας να σκιστούν τα δερμάτινα καθίσματα, αυτό το έκανε ο συνάδελφός μας μόνο και μόνο επειδή δεν ήθελε να επιβαρύνει με δεύτερο ταξί τον πελάτη, και αντί να τον ευχαριστήσει η Παναή του έκανε καταγγελία.

Την προκαλούμε λοιπόν να πάρει τηλέφωνο τους πελάτες και να τους ρωτήσει πόσα χρήματα φιλοδώρημα έδωσαν στο συνάδελφό μας και πόσα έδωσαν στο ξενοδοχείο της;

Τέταρτον δεν τον ευχαρίστησε, και δεν ευχαριστεί ποτέ κανένα ιδιοκτήτη και οδηγό ταξί αλλά και όλα τα οχήματα που αφήνουν και παίρνουν πελάτες από το ξενοδοχείο της που μας ανάγκαζε να σταθμεύουμε στο πεζοδρόμιο και μόλις ανοίξουμε την πόρτα κινδυνεύουμε να παρασύρει εμάς τους πελάτες και το αμάξι μας κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο, γι' αυτό τον λόγο εγώ και αρκετοί συνάδελφοί μου θα το σκεφτούμε αν ξαναπάμε να εξυπηρετήσουμε το ξενοδοχείο της.

Επιφυλασσόμαστε να γράψουμε περισσότερα αν όμως η ίδια μας προκαλέσει θα το κάνουμε.

Καστανίδης Θεοδόσης

Ισκάς Ιωάννης».

Τι είχε αναφέρει η κ. Παναή στην καταγγελία της

Aργά το απόγευμα σήμερα, Δευτέρα 5-9-2016, κατόπιν τηλεφωνικής κλήσεως, έρχεται στο ξενοδοχείο ένα ράδιο-ταξί, να παραλάβει για το αεροδρόμιο, νεαρό ζευγάρι ευγενέστατων και αξιοπρεπέστατων τουριστών με μωρό, που είχαν περάσει τις διακοπές τους εδώ.
Τους είχαμε συνοδέψει ως την έξοδο και το ταξί κι εγώ και ο σύζυγός μου, για να τους αποχαιρετίσουμε, όπως επιβάλλουν οι κανόνες της γνήσιας φιλοξενίας.
Καταφθάνει ένας ταξιτζής, που απαξίωσε να χαιρετίσει ούτε καν να χαμογελάσει, είτε σ' εμάς, είτε στους πελάτες που θα του έδιναν ΨΩΜΙ.
Καθώς φιλώ το μωρό, ο πατέρας του εμφανώς συγκινημένος και χαμογελαστός με διαβεβαιώνει ότι θα ξανάρθουν και πως: "The next time he (το μωρό) will walk!".
Ο ταξιτζής που ως τότε δεν είχε ανοίξει το στόμα του ούτε για καλησπέρα, με τρόπο απότομο, απρεπέστατο και προσβλητικό, λέει στον τουρίστα: "The next time, you close the door, because there is the air condition" (!!!!!!)
Παγώσαμε όλοι, και αμήχανοι, διότι καταλάβαμε ότι ο τουρίστας ένιωσε άσχημα, ολοκληρώσαμε βιαστικά τον αποχαιρετισμό.
Ο μόνος λόγος που δεν του κάναμε σφοδρή παρατήρηση, ήταν όχι γιατί δεν την άξιζε, αλλά διότι, θα βαθαίναμε το αίσθημα προσβολής, αμηχανίας και απογοήτευσης που είδαμε ζωγραφισμένο στα πρόσωπα του ζευγαριού των ευγενέστατων τουριστών....
Και κοπιάσαμε πάρα πολύ, όλοι μας, για να φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι κατευχαριστημένοι και με την επιθυμία να ξανάρθουν στο Νησί μας, για να επιτρέψουμε σε έναν απρεπέστατο με αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, να καταστρέψει ότι "χτίσαμε" με κόπο....
Ο αριθμός του συγκεκριμένου ράδιο-ταξί είναι 183.
Το σωματείο των ράδιο-ταξί, ας αξιοποιήσει τον εν λόγω "κύριο", σε ειδικά σεμινάρια, για το πώς ΔΕΝ πρέπει να είναι η συμπεριφορά των επαγγελματιών οδηγών ταξί, που ευτυχώς, δεν είναι όλοι έτσι....
Ευαγγελία Παναή
Φιλόλογος-Επιχειρηματίας
Δημοτική Σύμβουλος Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/9/16 22:35

    ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΕ ΤΙΠΤΟΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΣΕ ΒΛΑΣΤΗΜΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΜΟΥΣΚΑΡΙΑ...ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟ ΝΙΣΗ...ΠΟΛΥΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ....ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ....ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΧΕΡΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/16 23:57

    Γενική απεργία να στηρίξουμε τους αναξιοπαθούντες ευγενέστατους ταρίφες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/9/16 02:26

    Όσο και να μας βρίζετε εσείς οι ανώνυμοι εμείς σας αγαπάμε γιατί είστε παιδιά μας. Αυτή η σχέση ματάκια ταρίφα κρατάει χρόνια είναι οικογενειακή υπόθεση ρωτήστε τις μάνες σας. Να σέβεστε την μάνα σας και τον ΠΑΤΈΡΑ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/9/16 11:41

    Σκληρος γαμιας μαναδων ταριφας που κατηγορει τους αλλους ανωνυμους πισω απο την δικη του ανωνυμια. Καθαρα λογια απο οπου και αν ερχονται, σας το φωναζουν ολοι και φαινεται και απο την απαντηση σου, ειστε αξεστοι, αμμορφωτοι, δεν σεβεστε κανεναν στον δρομο, δεν σεβεστε τους τουριστες, ειστε μια κλικα δηθεν νταηδων που ολοι κοροιδευουν και φτυνουν, και σας ποναει πολυ γιατι ξερετε οτι ειναι αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/16 22:03

      δεν ειμαστε ολοι αμμορφωτοι,εχουμε πολλα παιδια που εχουν σπουδασει και δεν βρηκαν δουλεια πανω στο αντικειμενο τους,και αποσχολουνται ως οδηγοι πανω στα ταξι.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος20/9/16 17:06

    Μετα λες εμάς μοσχάρια, εσύ ρε γαδαρε της Λίνδου με τέτοια ορθογραφία τη πολιτιστική πρωτεύουσα θελεις?ουτε για μαντρί δεν είσαι!!!!! Θες να κανεις και σχόλιο αλβανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/9/16 03:41

    Λίγα τα λόγια σας παιδιά, η κακοποίηση ζώου είναι ακριβό σπορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *