ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα για πρώτη φορά υποψήφια σε βραβεία για πορνοστάρ!


Η αισθησιακή Ίνα στις Πηγές Καλλιθέας 

Σε ταινία που «γύρισε» τον Απρίλιο η Ίνα στην Oυγγαρία, σε συνεργασία με το μεγάλο ευρωπαϊκό δίκτυο DDF, ήταν η αφορμή για να κερδίσει η ίδια μια θέση στο Final 4 των DDF Awards και έτσι η Ελλάδα να διεκδικεί για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα διεθνές βραβείο πορνό.

Η Ίνα που έγινε γνωστή πριν μερικά χρόνια μέσα από τις ταινίες της Sirina, έχει βάλει ως στόχο την οικοδόμηση μιας διεθνούς καριέρας, η οποία ήδη έχει ξεκινήσει με τα πρώτα της βήματα στην Αμερική μαζί με τον σύζυγο και παρτενέρ της στις ταινίες Τεό. Τώρα, ετοιμάζεται να κατακτήσει το Α' βραβείο πρωτοεμφανιζόμενης πορνοστάρ στον κόσμο, στα «Όσκαρ» των γυναικών πορνοστάρ, τα οποία ξεκίνησαν να διεξάγονται το 2014.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του DDF, οι υποψήφιες «έχουν επιλεγεί για την ομορφιά και την ικανότητά τους να αποπλανούν, να εμπνέουν και να "δένονται" με τους fans τους». Ενώ, πέραν της κατηγορίας «Newcome Sex Goddes», στην οποία συμμετέχει η Ίνα, υπάρχουν οι κατηγορίες Glamour Sex Goddess, Busty Sex Goddes, Hardcore Sex Goddess, Foot Fetish Sex Goddess, BDSM Sex Goddess και MILF Sex Goddess.

Μαζί με τη δημοφιλέστερη πορνοστάρ της Ελλάδας, η οποία στα DDF Awards 2016 είναι συνυποψήφια με τις ομολόγους της Νekane, Krisy Black και Rose Valerie. Σχετικά με τα βραβεία, η Ινα, δήλωσε: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστηρίζουν και μου δείχνουν την αγάπη τους. Είναι μεγάλη τιμή και προσωπικό όνειρο να είμαι υποψήφια στα DDF Awards, διότι αναγνωρίζεται επίσημα η αξία μου σε αυτό που κάνω. Είμαι περήφανη που έφθασα ως εδώ, αλλά μην ξεχάσετε να ψηφίσετε».

Η επίσημη ψηφοφορία που ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου, θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο. Στις πρώτες ώρες του διαγωνισμού, η Ίνα ανεβοκατεβαίνει στην πρώτη θέση, με τη Rose Valerie να επιβεβαιώνει τις φήμες πως αποτελεί τη βασική ανταγωνίστριά της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της από τη σελίδα της στο facebook (Inna Sirina):

Πηγή: vice.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/9/16 00:09

    συγγνώμη ρε παιδιά, εγώ ως ελληνίδα πρέπει να νοιώθω περήφανη γι αυτό? καλά κάνει η κοπέλλα για αυτό που κάνει, αλλά δεν είναι και για πρώτη είδηση , σιγά το φοβερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *