ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ! ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

Aποκάλυψη-βόμβα του STAR της οικογένειας Βαρδινογιάννη για τις τηλεοπτικές άδειες ανοίγει την πόρτα του Κορυδαλλού στους εμπλεκόμενους Καναλάρχης που πήρε άδεια δήλωσε στο πόθεν έσχες σαν περιουσιακό του στοιχείο οικόπεδα φίλου του!!!!


Πρόκειται για πρωτοφανές σκάνδαλο το οποίο προκαλεί ήδη πάταγο:Κάποιος λοιπόν από τους 4 που πήραν τηλεοπτική άδεια δήλωσε στο πόθεν έσχες σαν περιουσιακό του στοιχείο οικόπεδα φίλου του!!!!

Την αποκάλυψη έκανε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

H αποκάλυψη προκαλεί ήδη τεκτονικό σεισμό.

Aντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι όσοι συμμετείχαν στην συγκάλυψη αυτού του πλαστού πόθεν έσχες νομιμοποιώντας το με την υπογραφή τους αργά ή γρήγορα θα βρεθούν στον Κορυδαλλό αφού πρώτα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

Κι αυτό γιατί με την υπογραφή τους κάτω από ένα τέτοιο κατάπτυστο πόθεν έσχες κλείνουν κερδοφόρα κανάλια και στέλνουν χιλιάδες εργαζόμενους στην ανεργία.

Η ταχύτητα με την οποία οι εμπλεκόμενοι μουστερήδες της επιτροπής αλλά και οι παράγοντες του αρμόδιου υπουργείου που αποδέχθηκαν αυτό το μουσαντένιο πόθεν έσχες θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη μια και για να φθάσουν στο σημείο αυτό γύρευε τι άλλες μεθοδεύσεις έχουν προηγηθεί.

Η αποδοχή τέτοιων πόθεν έσχες από την κυβέρνηση είναι πολιτικό αλλά και ποινικό αδίκημα.

Το θέμα είναι αν το πλαστό πόθεν έσχες ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού.

Στο ερώτημα της Μάρας Ζαχαρέα, γιατί δεν δίνεται στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες, καθώς ο κ. Παππάς δήλωσε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ότι θα γίνει αυτό μετά την κατάθεση της πρώτης δόσης, ο Τάσος Τέλλογλου απάντησε:

«Η κυβέρνηση βιάζεται να βάλει χρήματα στο ταμείο για να δημιουργήσει τετελεσμένα αλλά και για να μπορέσει το αργότερο έως τις 10 Νοεμβρίου να εμφανισθεί με ένα νέο τηλεοπτικό τοπίο. Αλλά αυτό ενδέχεται να είναι πολύ πιο μπλεγμένο από το σημερινό».

Ο γνωστός δημοσιογράφος συμπλήρωσε: «Αν εγώ είχα πάρει μία τηλεοπτική άδεια με την επίκληση οικοπέδων φίλου μου, τα οποία έχουν εκτιμηθεί όπως μαθαίνω μάλιστα και από τράπεζα, αυτή η υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 που αποδέχθηκε η επιτροπή διενέργειας του κανονισμού στις 9 Σεπτεμβρίου και εμφανίζεται και ως “έλεγχος πόθεν έσχες” , πιθανόν και να αρκούσε σε αυτή τη φάση. Στην επόμενη όμως θα δημιουργούσε ένα τεράστιο αλαλούμ, με υπερθεματιστές που θα πρέπει να εξηγήσουν τα ανεξήγητα χρέη, πολλαπλάσια των σημερινών σε τράπεζες και δημόσιο».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *