ροή ειδήσεων

Οι μπανάνες που αγόρασαν έκρυβαν κάτι τόσο τρομακτικό που τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν το σπίτι τους


Μια οικογένεια στη Βρετανία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι της, αφότου… πλήθος από δηλητηριώδεις αράχνες πετάχτηκαν από μπανάνες που είχαν μόλις αγοράσει από γνωστή αλυσίδα σούπερ-μάρκετ.

Οι αράχνες που ανήκουν σε ένα από τα πιο δηλητηριώδη είδη, πλημμύρισαν το πάτωμα της κουζίνας του σπιτιού, αφότου η 26χρονη Sophie Newcombe έβγαζε τα ψώνια της. Η γυναίκα και μητέρα δύο παιδιών εντόπισε μια φωλιά αραχνών πάνω σε μια μπανάνα! Φοβισμένη, άφησε την μπανάνα να πέσει και τότε αράχνες του είδους της φονεύτριας βγήκαν κι άρχισαν να κινούνται προς κάθε κατεύθυνση.

Το συγκεκριμένο είδος αράχνης, μπορεί να προκαλέσει και παρατεταμένη και επώδυνη… στύση στους άντρες, δηλαδή πριαπισμό, πριν οδηγήσει στο θάνατο!

Η γυναίκα περιέγραψε το σκηνικό «σαν να βγήκε από ταινία τρόμου». «Η φωλιά ήταν στο μέγεθος του κέρματος των 20 πενών, και έβγαιναν έξω στο πάτωμα. Άρπαξα την ηλεκτρική σκούπα και προσπάθησα να ρουφήξω όσες περισσότερες μπορούσα, όμως έτρεχαν παντού. Ο σύντροφός μου ήταν απολύτως τρομοκρατημένος», δήλωσε η Sophie μιλώντας στη Sun.

Το ζευγάρι που έχει και δύο νεαρές κόρες, αποφάσισε να πάρουν τα πράγματά τους και να μείνουν στο σπίτι της μητέρας του άντρα. Ενημέρωσαν μάλιστα την αλυσίδα σούπερ μάρκετ να απολυμάνει το σπίτι τους ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν. Η αλυσίδα ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και ερευνά το ζήτημα, ενώ πρόσθεσε πως τέτοια περιστατικό είναι εξαιρετικά σπάνια καθώς οι μπανάνες απολυμαίνονται και ελέγχονται πριν εισαχθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *