ροή ειδήσεων

Βγάζουν «φωτιές» οι Συριζαίοι! Παραδέχονται την ήττα τους και ρίχουν «μπουνιές» στον Σαράκη!

Δείτε τι έγραψε το «left.gr»

«Αναρμόδιο» το Μονομελές Πλημμελειοδικείο για να κρίνει τον Στέφανο Χίο

Αναρμόδιο δήλωσε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο να δικάσει την υπόθεση του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, ο οποίος βρέθηκε στη θέση του κατηγορούμενου έπειτα από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου που κατέθεσε σε βάρος του ο υπουργός Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης, με αφορμή πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».



Το Δικαστήριο έκανε δεκτή ένσταση του συνηγόρου του δημοσιογράφου, που αφορούσε την αρμοδιότητα του δικαστηρίου. Σύμφωνα με την ένσταση, αρμόδιο για να δικάσει υποθέσεις για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου είναι το Αυτόφωρο Τριμελές και όχι το Μονομελές.

Έτσι, η εκδίκαση της υπόθεσης δεν ολοκληρώθηκε και η δικογραφία επεστράφη στην Εισαγγελία.

Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε χτες το απόγευμα στον Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε να αφεθεί ελεύθερος αφού απήγγειλε σε βάρος την κατηγορία που του αποδίδει ο μηνυτής με αφορμή προσβλητικό και χυδαίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό» τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορουμένου, Παύλο Σαράκη, διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση μετά από μήνυση που υπέβαλε με τη σειρά του ο κ. Χίος κατά του Χρήστου Σπίρτζη και της συζύγου του, στους οποίους αποδίδει τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της ψευδούς καταμήνυσης.


makeleio.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *