ροή ειδήσεων

Φρουρούμενος και αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών στη ΔΕΘ ο Τσίπρας!

Την πρώτη του παρουσία ως πρωθυπουργός πραγματοποιεί στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, αφού πέρυσι ήταν προεκλογική περίοδος και είχε οριστεί υπηρεσιακή πρωθυπουργός η Βασιλική Θάνου.

Σε κάθε του βήμα στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται δεκάδες άνδρες της ασφάλειάς του. Μάλιστα, χαρακτηριστικό είναι ότι για πρώτη φορά από τον Ιανουάριο του 2015 που έγινε πρωθυπουργός, στήθηκε τέτοιο… φρούριο γύρω από τον Τσίπρα.





Μικροομολογιούχος ρώτησε τον Τσίπρα γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Σαμαρά

To πρώτο επεισόδιο με πολίτη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σημειώθηκε στο ρωσικό περίπτερο, στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστος που φώναζε προς τον κ. Τσίπρα, ο οποίος εκείνη την ώρα συνομιλούσε με τον αναπληρωτή Πρωθυπουργό της Ρωσίας: «Γιατί δεν συνεργάστηκες με τον Σαμαρά;».

Σχολιάζοντας το περιστατικό, ο πρωθυπουργός είπε με διάθεση αστεϊσμού: «Στον φίλο μας θα εξηγήσω αργότερα γιατί δεν συνεργάστηκα με τον Σαμαρά. Αυτά… συμβαίνουν».


Οι άνδρες της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα ακινητοποίησαν τον άγνωστο και τον οδήγησαν εκτός της αίθουσας.

Οργή κατά Τσίπρα από αγανακτισμένο πολίτη! «Δεν έχω να πάρω φάρμακα, δεν ντρέπεστε…;»

Ακόμη ένα επεισόδιο μετά από εκείνο με άνδρα, που τον πλησίασε στο ρωσικό περίπτερο, σημειώθηκε στον χώρο της ΔΕΘ με άλλον πολίτη να καταφέρεται εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
Ένας άνδρας περίπου 60 ετών βρισκόταν στην ΔΕΘ και μόλις ο πρωθυπουργός έκανε την καθιερωμένη βόλτα του, άρχισε να φωνάζει εναντίον του. Αμέσως η ασφάλεια του Τσίπρα τον… πήρε «σηκωτό» και αυτόν (όπως έγινε και με τον άνδρα που τον πλησίασε στο ρωσικό περίπτερο) και τον έβγαλε εκτός της έκθεσης.

Εκεί ο άνδρας άρχισε να φωνάζει προς τους άνδρες της ασφάλειας του Τσίπρα τονίζοντας γεμάτος ένταση σε έναν εξ’ αυτών: «Εγώ δούλεψα για σένα είμαι παθών, μικροομολογιούχος του ελληνικού δημοσίου! Με καταστρέψανε εμένα! 50 χρόνια δούλευα, δεν έχω να πάρω φάρμακα, εσείς δεν ντρέπεστε; Τον πατέρα σας να τον πάτε στα κρατητήρια; Ντροπή σας!».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *