ροή ειδήσεων

Μια περίεργη φωτιά μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα εκδηλώθηκε στην περιοχή των Φανών

Μια περίεργη φωτιά (η οποία δεν αποκλείεται να είναι και εμπρησμός), εκδηλώθηκε σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην παραλιακή περιοχή Φανών, και όπως ήταν φυσικό "χτύπησε αμέσως συναγερμό" και στις Πυροσβεστικές δυνάμεις του νησιού μας, αλλά και προκάλεσε αναστάτωση στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι δεν μπορούσαν να εξηγήσουν "πώς μπορεί να εκδηλώθηκε η φωτιά μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα" και μάλιστα σε μια περιοχή (γεμάτη από καλαμιές), όπου δυσκολεύεται κανείς ακόμη και να την πλησιάσει!


Να σημειωθεί ότι, όπως έγινε γνωστό, εκεί κοντά βρίσκεται κι ένα ξενοδοχείο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε να κινδυνεύει και φυσικά δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας από πλευράς υπευθύνων.


Στη φωτιά έσπευσαν αμέσως οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και οχήματα της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ, η συμβολή μάλιστα της οποίας ήταν σημαντική για να περιοριστεί η φωτιά, η οποία ωστόσο, "έβρισκε" ξερόχορτα κι έκαιγε μ΄ αποτέλεσμα ν΄ αναζωπυρώνεται συνεχώς!


Πάντως, στην περιοχή πήγαν κι άλλα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και σχεδόν όλοι αισιοδοξούσαν ότι η φωτιά, παρά τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν, θα κατάφερναν να την σβήσουν το συντομότερο δυνατό.

http://topika-nea.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *