ροή ειδήσεων

Τσιγγάνα... δάγκωσε λιμενικό!

Είναι τελικά ν΄ αναρωτιέσαι από πού, αλήθεια, αντλούν τόσο πολύ θράσος κάποιοι επαγγελματίες επαίτες που βρίσκονται στο νησί μας κυρίως κάθε καλοκαίρι.

Διότι δεν φτάνει που η παρουσία τους και ο τρόπος με τον οποίο «δουλεύουν» έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση των ντόπιων, αλλά και τις εύλογες απορίες των τουριστών, τώρα δεν τολμούν και να τους μιλήσουν. Να τους κάνουν μια παρατήρηση να μην ζητιανεύουν έξω από τα μαγαζιά και πολύ περισσότερο με την φορτικότητα που τους διακρίνει.



Διαβάστε τι αναφέρει η «Ροδιακή» για ένα τέτοιο περιστατικό που σημειώθηκε στο νησί μας, και τα συμπεράσματα δικά σας:



Εικόνες ντροπής και απόλυτου εξευτελισμούδιαδραματίστηκαν σήμερα λίγο μετά τις 3 το απόγευμα κοντά στο λιμάνι της Ρόδου, όταν τσιγγάνα που βρισκόταν σε... υπηρεσία κοντά στην είσοδο του κεντρικού λιμανιού, επιτέθηκε σε συμπολίτη μας που της έκανε παρατήρηση, ενώ στη συνέχεια όρμησε και δάγκωσε και έναν λιμενικό όταν επιχείρησε να της βάλει χειροπέδες!
Το τριτοκοσμικό επεισόδιο, εκτυλίχτηκε μπροστά στα μάτια έντρομων τουριστών που εκείνη την ώρα έμπαιναν στο κρουαζιερόπλοιο "Musica".

Όλα ξεκίνησαν όταν συμπολίτης μας που διατηρεί κατάστημα στην Παλιά Πόλη, περνώντας από το σημείο που βρισκόταν η τσιγγάνα ζητιανεύοντας με τα δυό της παιδιά, της έκανε παρατήρηση να φύγει και να σταματήσει να ενοχλεί τους τουρίστες.

Η αντίδραση της τσιγγάνας ήταν απίστευτη, αφού σηκώθηκε και όρμησε κατά πάνω του, βρίζοντας τον ίδιο και την οικογένειά του.
Ο συμπολίτης μας ζήτησε βοήθεια από τους λιμενικούς που βρίσκονταν λίγα μέτρα παραπέρα και τότε η ίδια του έριξε στο πρόσωπο ένα μπουκάλι με νερό!

Ο ένας από τους δύο λιμενικούς την ακινητοποίησε και ο δεύτερος της πέρασε χειροπέδες, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία για να στείλει στο σημείο την ομάδα ΔΙΑΣ και να γίνει έτσι η σχετική σύλληψη.

Την ώρα που περίμεναν να έρθουν οι αστυνομικοί, η τσιγγάνα αιφνιδιαστικά κινήθηκε στο μέρος του λιμενικού και τον δάγκωσε στο χέρι!

Ο λιμενικός αντέδρασε ψύχραιμα και την απομάκρυνε με ήπιο τρόπο, όπως περιέγραψαν μιλώντας στη «Ροδιακή» αυτόπτες μάρτυρες.

Στη συνέχεια, η τσιγγάνα μεταφέρθηκε στο αστυνομικό Τμήμα Ρόδου ενώ ο λιμενικός στο νοσοκομείο για να γίνουν προληπτικές εξετάσεις.

http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/9/16 11:49

    Και εμείς σαν γνήσιοι και πειθήνιοι αριστεροί το βουλώνουμε και στηνόμαστε στους γύφτους , τους "μετανάστες" και κάθε είδους παράσιτα που μας κατσικωθήκανε και θα μας πιούνε σε λίγο το αιματάκι μας και των παιδιών μας για να φαινόμαστε πολιτικά "ορθοί" (?).
    Που σαι ρε Παπαδόπουλε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/9/16 17:25

    ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΜΕ ΤΟ ΕΣΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΟΥ ,ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΒΡΟΜΟΠΟΔΑΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ.ΝΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ,ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΝΑ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ,ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΚΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ .ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ .Ε ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΜΑ ;ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ...ΕΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΑΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΕΛΝΑΝ .ΠΑΝΤΩΣ Η ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΣΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ Η ΓΥΦΤΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/9/16 20:38

      Και οι τοπικοί πασάδες γύφτοι είναι.
      Ξέρεις αυτό που λέει....κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει???

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *