ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν


Στη Ρόδο πρόκειται να βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν,
για να συμμετάσχει στις εργασίες του φόρουμ «Διάλογος των πολιτισμών» που διεξάγεται και φέτος στο νησί (για 14η χρονιά) με τη συμμετοχή πολιτικών, διπλωματών και αναλυτών από πολλές χώρες του κόσμου.

Ο κ. Ζέμαν, θα έχει το απόγευμα συνάντηση με τον πρόξενο της Τσεχίας Μανώλη Μαρκόπουλο, στο χώρο του προξενείου και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, στα γραφεία της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο πρόεδρος της Τσεχίας έχει έρθει και στο παρελθόν στη Ρόδο συμμετέχοντας και πάλι στο εν λόγω φόρουμ, το οποίο συγκεντρώνει αρκετές προσωπικότητες από διάφορες χώρες. Το φόρουμ θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Sheraton, έχοντας ως γενικό θέμα: «Το χάος της πολλαπλότητας: Μία επείγουσα πρόσκληση για Διάλογο».

Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνει παρουσίαση του Ινστιτούτου Έρευνας του παγκόσμιου δημόσιου φόρουμ «Διάλογος των Πολιτισμών», το οποίο αποτελεί ένα νέο think - tank που θα αναπτύσσει υλοποιήσιμες λύσεις για μερικά από τα πιο πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σήμερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *