ροή ειδήσεων

Τέρμα στη διαφθορά


​Eνώ η Ελλάδα συνεχίζει να πιάνει τις τοπ θέσεις παγκοσμίως σε αξιολογήσεις διαφθοράς, παρά τις διαχρονικές εξαγγελίες όλων ανεξαιρετήτως των κυβερνήσεων, μια ομάδα δημοσίων υπαλλήλων φαίνεται να παίρνει το νόμο στα χέρια της για να δώσει ένα τέλος στο φαινόμενο της διαφθοράς, στη βασική αιτία της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας.


Μια ομάδα ακτιβιστών δημοσίων υπαλλήλων, με όνομα Και Οι Τοίχοι Έχουν Αυτιά κινητοποιείται ενεργά για να βγάλει στην επιφάνεια περιστατικά και περιπτώσεις διαφθοράς.


Όπως λένε οι ίδιοι, “είμαστε μια ομάδα ακτιβιστών δημοσίων υπαλλήλων που πιστεύουν πως ο μόνος τρόπος να σταματήσουμε την κουλτούρα της διαφθοράς στη χώρα μας είναι να πάψει να είναι κοινωνικά αποδεκτή η δωροδοκία. Ο στόχος μας είναι να ενισχύσουμε τη διαφάνεια στην κοινωνία μας μέσω της έκθεσης αυτών που ζητούν και παίρνουν μίζες, και με τις ενέργειές τους έχουν βλάψει τόσο πολύ την χώρα μας.


Επιχειρούμε να προσφέρουμε μια δίκαιη και ακριβής εικόνα των προσώπων που εμπλέκονται με τη διαφθορά, μέσω της ανώνυμης και ασφαλούς μεθόδου καταγγελίας μας. Χρησιμοποιήστε τη σελίδα Καταγγελία διαφθοράς για να μας στείλετε πληροφορίες, έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία.”


Το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα λείψουν οι καταγγελίες…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *