ροή ειδήσεων

«Φρούριο» η Ρόδος εν όψει της διάσκεψης για την ασφάλεια και τη σταθερότητα


Στη διάσκεψη θα συμμετάσχουν ΥΠΕΞ και υψηλοί αξιωματούχοι από την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, την Κροατία, την Κύπρο, τη Σλοβακία και από αραβικές χώρες

Με πρωτοβουλία του Υπουργού Εξωτερικών, κ. Νίκου Κοτζιά, θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2016, η πρώτη Διάσκεψη για την ασφάλεια και τη σταθερότητα.

Στη διάσκεψη της Ρόδου θα συμμετάσχουν Υπουργοί Εξωτερικών και υψηλοί αξιωματούχοι από την Αλβανία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, την Κροατία, την Κύπρο, τη Σλοβακία και την Αίγυπτο, την Αλγερία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ιορδανία, το Λίβανο, τη Λιβύη και την Τυνησία.

Στόχος της Διάσκεψης είναι αφενός η προώθηση του διαλόγου για τη συλλογική διαχείριση των προκλήσεων που ταλανίζουν τη νευραλγική περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, όπως ο πόλεμος και η τρομοκρατία, η μεταναστευτική και η προσφυγική κρίση και αφετέρου η ανάπτυξη συνεργασιών στους τομείς της οικονομίας, των μεταφορών, της ενέργειας, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο rodiaki.gr, το νησί έχει μετατραπεί σε «αστακό» για την διάσκεψη των υπουργών. Τριακόσιοι αστυνομικοί, από την Κρήτη αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, πρόκειται να έρθουν στη Ρόδο για την διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί με θέμα την ασφάλεια και την σταθερότητα.

Όπως έγινε γνωστό θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας και για το λόγο αυτό θα υπάρξει σημαντική αύξηση των αστυνομικών δυνάμεων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *