ροή ειδήσεων

Το χρίσμα από Γκιρτζίκη σε Ελευθεριάδη!


Η ατάκα του «εγώ θα παραιτηθώ, είναι ο πλέον κατάλληλος»

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης σε ομιλία του προς τις Ενώσεις που στηρίζουν την ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως παραιτείται την άλλη εβδομάδα και χαρακτήρισε ιδανικό για πρόεδρο τον Δημήτρη Ελευθεριάδη.


Η συγκέντρωση των Ενώσεων που στηρίζουν την διοίκηση της ΕΠΟ έγινε σε ξενοδοχείο στη Βουλιαγμένη. Εκεί ο κ. Γκιρτζίκης ουσιαστικά επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του κ. Προύντζου περί αποχώρησής του από την προεδρία.

«Εγώ θα παραιτηθώ την ερχόμενη εβδομάδα από την προεδρία της ΕΠΟ. Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για την θέση αυτή»,μετέφερε ανάμεσα στα άλλα προς τους εκπροσώπους των Ενώσεων και όσους ήταν παρόντες στην συνάντηση ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Ενημέρωση επίσης υπήρξε από μεριάς Γκιρτζίκης για τον λόγο που δεν θα μπορεί να είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. Το... χρίσμα πήγε από τον Γκιρτζίκη στον Ελευθεριάδη ως ένα νέο και... άφθαρτο πρόσωπο. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας πήρε μετά τον λόγο και δεσμεύτηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό.

Οι Ενώσεις που έδωσαν το παρών ήταν οι εξής: ΕΠΣ Δωδεκανήσου, Χίου, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αρκαδίας, Ηλείας, Κορίνθου, Αχαΐας, Δυτικής Αττικής, Πειραιά, Βοιωτίας, Εύβοιας, Θεσπρωτίας, Έβρου, Θράκης, Καβάλας, Σερρών, Πιερίας, Ημαθίας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Ευρυτανίας, Σάλας και η Football League. Θεωρείται πως στηρίζουν την υποψηφιότητα Ελευθεριάδη, οι ΕΠΣ Κεφαλονιάς, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων ενώ θα γίνει... μάχη και για τις ΕΠΣ Φλώρινας και Ηρακλείου.

Υπάρχουν πάντως πληροφορίες πως στον χώρο βρέθηκαν και παράγοντες ΠΑΕ. Από την αντιπολίτευση αυτό που βγαίνει πάντως είναι πως στην συγκέντρωση αυτή ήταν 19 Ενώσεις και ότι καταγράφεται μείωση των ΕΠΣ που στηρίζουν την τωρινή διοίκηση της ΕΠΟ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *