ροή ειδήσεων

Ο Guardian αποθεώνει την Σύμη: Το καλοκαίρι δεν τελείωσε θα κολυμπάτε μέχρι τα Χριστούγεννα


Μπορεί να πλησιάζουμε στο μέσο του Σεπτεμβρίου και το φθινόπωρο να μπαίνει σταδιακά για τα καλά στην ζωή μας, ωστόσο πολλοί από εμάς δεν λέμε να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι. Μεταξύ αυτών και η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Η εφημερίδα σε αφιέρωμά της προτρέπει τους αναγνώστες της να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές προτείνοντας μάλιστα προορισμούς. Μέσα σε αυτούς, Ιταλία, Μάλτα και Ελλάδα. «Το καλοκαίρι δεν έχει... αποχωρήσει ακόμη από τη νότια Ευρώπη. Αλλά έχουν φύγει τα πλήθη και οι υψηλές τιμές», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα.


Τιμητική θέση έχει για την Ελλάδα η Σύμη για την οποία λέει: «Η θάλασσα είναι τόσο ζεστή που μπορείτε να κολυμπάτε μέχρι τα Χριστούγεννα», προσθέτοντας ότι ένας ακόμη λόγος που συγκεντρώνει κόσμο και το φθινόπωρο το νησί, πέρα από την εγγυημένη ηλιοφάνεια όπως σημειώνει, είναι η γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στις 8 Νοεμβρίου, καθώς αποτελεί πόλο έλξης το μοναστήρι του Πανορμίτη.



Στο πλαίσιο αυτό, το δημοσίευμα τονίζει ότι είναι μοναδική εμπειρία η επίσκεψη στα μοναστήρια του νησιού, όπως στη Μονή του Μεγάλου Σωτήρος, ή στον Αγιο Αιμιλιανό. Οι προτάσεις δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν τις παραλίες της Σύμης, όπως τη Νανού, τη Μαραθούντα και τον Αγιο Γεώργιο Δυσαλώνας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *