ροή ειδήσεων

H Ρόδος τιμά τους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες της


Η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, θέλοντας να τιμήσει τους πιστούς φίλους της που την επισκέπτονται κάθε χρόνο, πολλές φορές και περισσότερες από μία φορές το χρόνο, καθιέρωσε το 2012 ένα πρόγραμμα επιβράβευσής τους. Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, την Τετάρτη 3, τη Δευτέρα 8, την Τετάρτη 10, τη Δευτέρα 22 και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχιακού Μεγάρου Ρόδου, τιμήθηκαν για την επί σειρά ετών προτίμησή τους στη Ρόδο οι εξής φίλοι της:

Η κυρία Keth και ο κύριος Freddy Petersen από τη Δανία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Constantin» και που φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για πεντηκοστή φορά. Η κυρία και ο κύριος Petersen επισκέφθηκαν για πρώτη φορά τη Ρόδο το 1966 και έκτοτε την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Διατηρούν στενή φιλική σχέση με Ροδίτες και θεωρούν το νησί ως το δεύτερο σπίτι τους.

Οι κύριοι Βασίλειος και Άγγελος Τριανταφύλλου από την Κύπρο οι οποίοι διαμένουν σε δικό τους σπίτι στη Ρόδο και οι οποίοι φέτος βρέθηκαν στο νησί για τεσσαρακοστή φορά. Η οικογένεια Τριανταφύλλου ήρθε για πρώτη φορά στη Ρόδο το 1996 και έκτοτε την επισκέπτεται κάθε χρόνο περισσότερες από μία φορές έχοντας διαμείνει και συνεχόμενα τέσσερις μήνες στο νησί μας.

Η κυρία Αναστασία Τριανταφύλλου και ο κύριος Bruno Lanteri Liano από την Ιταλία οι οποίοι διέμεναν σε σπίτι στα Αφάντου και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για τεσσαρακοστή φορά. Την κυρία και τον κύριο Liano συνόδευσε στο Δημαρχείο ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Αστικής Ανάπλασης, Πολεοδομικών Εφαρμογών και Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων κύριος Γιώργος Κακούλης.

Ο κύριος Hrag Osqueritchian από το Λίβανο ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο «Alila» και ο οποίος φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για εικοστή φορά. Τον κύριο Osqueritchian συνόδευσε στο Δημαρχείο ο επιχειρηματίας κύριος Γεώργιος Ευγενικός. Ο κύριος Osqueritchian δήλωσε ότι επισκέπτεται τη Ρόδο από τότε που ήταν είκοσι δύο ετών και έχει μόνο τα καλύτερα να θυμάται από τις διακοπές του στο νησί.

Ο κύριος Marchel Klauser από την Ελβετία ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο «Esperides Beach» και ο οποίος φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για τριακοστή ένατη φορά. Ο κύριος Klauser δήλωσε ότι επιλέγει τη Ρόδο σταθερά για το κλίμα της, για τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της, για το φαγητό της και για τη θάλασσά της. Θεωρεί τη Ρόδο ως το δεύτερο σπίτι του. Τον κύριο Klauser συνόδευσε στο Δημαρχείο ο διευθυντής του ξενοδoχείου «Esperides Beach» κύριος Θαρρενός Θαρρενός.

Η κυρία Laura και ο κύριος Vincenzo Perrella από την Ιταλία οι οποίοι διέμεναν σε σπίτι στα Κοσκινού και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για εικοστή πρώτη φορά. Την κυρία και τον κύριο Perrella συνόδευσε στο Δημαρχείο ο επιχειρηματίας κύριος Στέργος Στεργενάκης.

Ο κύριος Jamil Naalouf από το Λίβανο ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο «Alila» και που φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για εικοστή φορά. Τον κύριο Naalouf συνόδευσε στο Δημαρχείο ο επιχειρηματίας κύριος Γεώργιος Ευγενικός.

Η κύρια Susanne Borjesson από τη Σουηδία η οποία φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για εικοστή φορά. Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση, η κυρία Borjesson επισκέφθηκε για πρώτη φορά τη Ρόδο μαζί με τη μητέρα και τη γιαγιά της και πλέον την επισκέπτεται και μόνη της. Έκανε ειδική μνεία στο νησί και τον καθαρό του αέρα καθώς και στους φίλους που έχει αποκτήσει στη Ρόδο, την οποία θεωρεί ως τη δεύτερη πατρίδα της.

Η κυρία Brigitte και ο κύριος Thomas Hering και τα παιδιά τους Tobias, Laura και Lisa Hering από την Ελβετία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Alex Beach» και οι οποίοι φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δέκατη τέταρτη φορά. Την οικογένεια Hering συνόδευσε στο Δημαρχείο ο επιχειρηματίας κύριος Αχιλλέας Τζίμας. Δεινοί kite surfers, επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί μας όπου επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα ενώ εξήραν τη Ροδίτικη φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού. Μάλιστα δήλωσαν ότι έχουν υιοθετήσει δύο αδέσποτα σκυλιά τα οποία πλέον φιλοξενούν στο σπίτι τους στην Ελβετία.

H κυρία Laura και οι κύριοι Alessandro και Matheo Maiola από την Ιταλία οι οποίοι διέμεναν σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στα Στεγνά και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δέκατη τέταρτη φορά.

Η κυρία Monica Di Loreto και ο κύριος Fulvio Gallo από την Ιταλία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Apollo Beach» και που φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δέκατη τρίτη φορά. Την κυρία Di Loreto και τον κύριο Gallo συνόδευσε στο Δημαρχείο ο επιχειρηματίας κύριος Σωτήρης Μανδρακός. Η κυρία Di Loreto και ο κύριος Gallo δήλωσαν ότι εκτιμούν τη φιλική συμπεριφορά των κατοίκων της Ρόδου και θεωρούν τη Ρόδο το ομορφότερο νησί στον κόσμο. Γι΄ αυτό το έχουν αναγάγει και σε δεύτερο σπίτι τους.

Ο Πατήρ Παναγιώτης Φαλιέρος, η σύζυγός του Ελένη και τα τέσσερα παιδιά τους οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Solemar» και οι οποίοι φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για δωδέκατη φορά. Ο Πατήρ Παναγιώτης Φαλιέρος δήλωσε: «Το σμαραγδένιο νησί. Ανεπανάληπτη εμπειρία. Κάθε χρόνο που ερχόμαστε νοιώθουμε ακόμη περισσότερο ότι αυτό το νησί μας υποδέχεται με πολύ αγάπη. Ευχαριστούμε το Θεό που μας αξιώνει κάθε χρόνο να είμαστε εδώ. Δόξα το Θεώ».

Οι κυρίες Maeve και Lucy Sharples και ο κύριος John Sharples από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Blue Sky» και οι οποίοι φέτος επισκέφθηκαν τη Ρόδο για δωδέκατη φορά. Η οικογένεια Sharples δήλωσε ότι επισκέπτεται τη Ρόδο κάθε χρόνο για τον καιρό, τα αξιοθέατα και τον πολιτισμό της, τους φίλους που έχει αποκτήσει εδώ και δώδεκα χρόνια στο νησί και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων του. Μάλιστα δήλωσε ότι συστήνει το νησί ανεπιφύλακτα σε όλους τους φίλους της.

Η κυρία Jutta και ο κύριος Ulrich Tieg από τη Γερμανία οι οποίοι διέμεναν στο ξενοδοχείο «Kallithea Mare» και οι οποίοι φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για ενδέκατη φορά.

Ο κύριος Sasi Eini από το Ισραήλ ο οποίος είναι manager στο τουριστικό πρακτορείο «Arkia» και ο οποίος διέμενε στο ξενοδοχείο «Rodos Palace». Τον κύριο Eini συνόδευσε στο Δημαρχείο ο επιχειρηματίας κύριος Γιώργος Ευγενικός.

Η κυρία Monique Reckinger από το Λουξεμβούργο η οποία διαμένει στο ξενοδοχείο «Mediterranean Hotel» και η οποία φέτος βρέθηκε στη Ρόδο για δέκατη φορά. Η κυρία Reckinger συνοδευόταν στο Δημαρχείο από τα μέλη της οικογένειάς της και φίλους της Paul Reckinger, Inge Reckinger, Thessy Hube, Martin Kofler, Monique Reckinger, Alex Kofler, Julie Kofler, Paul Kofler, Pierre Reckinger, Gerald Znidaric, Michel Reckinger, Lis Schaffner, Pit Reckinger, Anne Reckinger και Tom Reckinger. Τους συνόδευσε στο Δημαρχείο η επιχειρηματίας κυρία Στέλλα Λαμπριανού.

Η κυρία Glynor Thomson και ο κύριος Bejamin Moorhouse από τη Μεγάλη Βρετανία οι οποίοι φέτος διένυσαν με τα πόδια την απόσταση από το Πρασονήσι μέχρι τη Ρόδο. Την κυρία Thomson και τον κύριο Moorhouse συνόδευσε στο Δημαρχείο ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. κύριος Σέργιος Αϊβάζης.

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Απόδημων Ροδίων κυρία Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *