ροή ειδήσεων

Αποκαλύπτονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για το iPhone 7


Η Apple είναι έτοιμη να αποκαλύψει το iPhone της σε μια ειδική εκδήλωση στις 7 Σεπτεμβρίου, αλλά σχεδόν όλες οι δυνατότητες του νέου μοντέλου έχουν αποκαλυφθεί.

Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία δεν έχει κάνει καμιά επίσημη ανακοίνωση νωρίτερα, σχεδόν κάθε λεπτομέρεια της νέας συσκευής έχει αποκαλυφθεί ημέρες πριν από την επίσημη εκδήλωση της Apple. Σύμφωνα με τις αναφορές, το νέο τηλέφωνο θα είναι ταχύτερo, ανθεκτικό στο νερό και θα έρθει σε δύο νέα χρώματα. Η Daily Mail δημοσιεύει μερικά χαρακτηριστικά που αναμένεται να δούμε στα νέα iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Φαίνεται ότι η εταιρεία θα προχωρήσει στην επιλογή να μην έχει θύρα για ακουστικά, πράγμα που έχει προκαλέσει την αντίδραση αρκετών χρηστών. Όσοι αποκτήσουν τα νέα iPhone θα είναι επίσης σε θέση να χρησιμοποιήσουν ασύρματα ακουστικά Bluetooth. Αυτό εικάζεται ότι θα απελευθερώσει περισσότερο χώρο για ένα νέο ηχείο και ενδεχομένως θα βελτιώσει τον αισθητήρα αφής.



Όσον αφορά τα νέα χρώματα, θα προστεθεί ένα «μαύρο χρώμα» με το ασημένιο, το χρυσό και ροζ χρυσό που έχουν γίνει δημοφιλή να εξακολουθούν να υπάρχουν. Γίνεται λόγος για ένα ακόμη χρώμα που θα είναι «γυαλιστερό μαύρο». Παρά τις φήμες για σκούρο μπλε χρώμα, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό θα είναι η αντοχή του στο νερό καθώς θα μπορεί να βυθιστεί στο ένα μέτρο για 30 λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορεί να αντέξει σε περίπτωση που βραχεί από το νερό της βροχής για παράδειγμα. Η διπλή φωτογραφική μηχανή λέγεται ότι θα έχει φωτεινότερη απόδοση ενώ θα υπάρχει και αναμόρφωση στο home button. Το νέο iPhone αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει την ευρεία τεχνολογία έγχρωμης οθόνης που λανσαρίστηκε στο iPad Pro.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *