επικαιρότητα

Ryanair: Μειώνει τις θέσεις για την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2017


Συρρίκνωση το διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων για το καλοκαίρι του 2017 για πρώτη φορά για την Ελλάδα ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεια αποδίδοντας την κίνησή της αυτή στο υψηλό κόστος των τελών των ελληνικών αεροδρομίωνΣυρρίκνωση το διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων για το καλοκαίρι του 2017 για πρώτη φορά για την Ελλάδα ανακοίνωσε πριν από λίγο η Ryanair αποδίδοντας την κίνησή της αυτή στο υψηλό κόστος των τελών των ελληνικών αεροδρομίων.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα -2% συνολικά στις θέσεις για τους ελληνικούς προορισμούς ανά την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2017, με τη μεγάλη χαμένη να είναι η Κως, η οποία φεύγει εντελώς από τα θερινά δρομολόγια της επόμενης σεζόν, λόγω της μεγάλης πτώσης της κίνησης.

Για τα δρομολόγια της Αθήνας η εταιρεία θα έχει αύξηση 1% για το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2017, ενώ ακόμη μεγαλύτερη, διψήφια αύξηση στο 14% θα είναι για τα δρομολόγια της Θεσσαλονίκης.

Σημειωτέον ότι, εκτός Ελλάδος, σε ευρωπαϊκό επίπεδο η ανάπτυξη που θα έχει η εταιρεία για την επόμενη καλοκαιρινή τουριστική σεζόν θα είναι συνολικά 10%. Η εταιρεία ανακοίνωσε το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Αθήνας για το 2017 με ένα νέο καλοκαιρινό δρομολόγιο προς Σόφια και περισσότερες πτήσεις προς Χανιά και Μύκονο, συμβάλλοντας έτσι στη διακίνηση 3,4 εκατ. επιβατών ανά έτος.

Η Ryanair έχει διακινήσει, συνολικά, από το 2010 έως και σήμερα περισσότερα από 16 εκατ. επιβάτες στην Ελλάδα και για το 2017 το αντίστοιχο μέγεθος εκτιμάται στα έξι εκατ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης