ροή ειδήσεων

Πάνω από 20 εργαζόμενους και πολυτελές αυτοκίνητο έχει ο... φτωχός κουλουράς που έφαγε πρόστιμο από το ΣΔΟΕ


Τι συμβαίνει τελικά με τον άνεργο, τρίτεκνο πατέρα, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για πώληση αρτοσκευασμάτων στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στα Χανιά;

Μήπως υπάρχει μία άλλη όψη του νομίσματος που δεν γνωρίζουμε;

Αυτό καταγγέλλουν οι πρόεδροι του Αναπτυξιακού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας, Παύλος Τρουλάκης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Πλατανιά «Ο Ιάρδανος», Αντώνης Κοκολοδημητράκης, μιλώντας στο parakritika.gr.

Χαρακτηριστικά σημειώνουν πως πρόκειται για τον επικεφαλής ομάδας πλανόδιων πωλητών, κυρίως αλλοδαπών, χωρίς άδεια, που λυμαίνεται τις παραλίες του βορείου άξονα στα Χανιά.

Και οι δύο επισημαίνουν ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες παρανόμως πουλά τα τρόφιμα (φρούτα, αρτοσκευάσματα, κλπ.) είναι εκτός υγειονομικών ορίων, δεν εκδίδει αποδείξεις και φοροδιαφεύγει, με συνέπεια, όπως αναφέρουν οι κ.κ. Κοκολοδημητράκης και Τρουλάκης να εμφανίζεται ως άνεργος και χωρίς εισοδήματα.

Επισημαίνουν δε πως αδυνατούν να καταλάβουν το πως τόσα χρόνια η συντεταγμένη Πολιτεία δε μπορεί να κάνει κάτι εναντίον του και συνεχίζει να δραστηριοποιείται στη συγκεκριμένη περιοχή, απειλώντας μάλιστα όποιον προσπαθήσει να μπει στα…χωράφια του.

Ο κ. Τρουλάκης κάνει λόγο και για “θράσος” από μέρους του πλανόδιου πωλητή, καθώς είχε ζητήσει σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου της Αγίας Μαρίνας… την ανοχή των μελών του, προκειμένου να πουλά ανενόχλητα τα τρόφιμα στην παραλία.

Η ΠΑΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:ΤΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΕΓΑΛΑ ΑΘΗΝΑΪΚΑ SITE ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ
Πρόστιμο-μαμούθ επέβαλαν οι αρχές σε έναν άνεργο άνδρα και πατέρα τριών παιδιών επειδή πουλούσε κουλούρια χωρίς άδεια.
Όπως αναφέρει το candianews.gr, στις 3 Αυγούστου, ένας αστυνομικός τον εντόπισε στην Αγία Μαρίνα Χανίων και του επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ.
Ο άνθρωπος κατέθεσε προσφυγή υποστηρίζοντας, ότι αναγκάζεται να πουλάει ντόνατς και κουλούρια προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα πιάτο φαγητό στα παιδιά του ενώ μεταξύ άλλων στην προσφυγή του τόνισε πως:
-ο ίδιος είναι άνεργος από το 2011, μέχρι και σήμερα, χωρίς να διαθέτει κανένα άλλο εισόδημα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *