ροή ειδήσεων

Στη Ρόδο διεξάγεται το Πανελλήνιο Συνέδριο Ουρολογίας με 700 γιατρούς


Την έναρξη κήρυξε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλης Μανδρακός

Ξεκίνησε τις εργασίες του το 23ο Πανελλήνιο Ουρολογικό Συνέδριο που διεξάγεται στη Ρόδο από την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή 700 και πλέον συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αριθμό ρεκόρ για τα δεδομένα ανάλογων Συνεδρίων.

Την έναρξη του Συνεδρίου στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλλάς, κήρυξε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και γιατρός κ. Βαγγέλης Μανδρακός, εξ ονόματος του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας καθηγητή κ. Φραγκίσκου Σοφρά.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καλωσόρισε τους συνέδρους στο νησί μας, τους ευχαρίστησε για την επιλογή του νησιού μας ως τόπου διεξαγωγής του Συνεδρίου και τους ευχήθηκε ευχάριστη διαμονή και επιτυχία στους σκοπούς του Συνεδρίου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου κ. Χρήστος Μαντάς ο οποίος απευθυνόμενος στους Συνέδρους υπενθύμισε ότι για πρώτη φορά έγινε Ιατρικό Συνέδριο στη Ρόδο το 1929 επί Ιταλικής κατοχής, με αντικείμενο την Ουρολογία και τη συμμετοχή Ιταλών, Ελλήνων και Αιγύπτιων ουρολόγων το οποίο διεξήχθη στις Ιαματικές Πηγές Καλλιθέας, περίοδο κατά την οποία ξεκινούσαν τη λειτουργία τους και με δεδομένο ότι τα ιαματικά νερά της Καλλιθέας είχαν ευεργετική επίδραση στις ουρολιθιάσεις.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *