ροή ειδήσεων

9 αντικείμενα που πρέπει να πετάξεις αμέσως από το μπάνιο σου

Λίγη περισσότερη οργάνωση και τάξη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...


1) Σχεδόν άδεια κουτιά (από οτιδήποτε)
Πόσα διάσπαρτα χάρτινα και πλαστικά κουτιά από μπατονέτες και ταμπόν να αντέξει η ντουλάπα που αν είχε στόμα θα φώναζε "Καθάρισέ με, σε παρακαλώ!"; Υπάρχουν στο εμπόριο κάποια γυάλινα βαζάκια, τα οποία και χώρο εξοικονομούν και πιο όμορφα είναι και στα οποία μπορείς να βάλεις όλα τα κουτάκια - παρακουτάκια της ντουλάπας.

2) Σωληνάρια από παμπάλαιες κρέμες
Χρησιμοποίησες εκείνη την κρέμα για τη φαγούρα μια φορά και έκτοτε υπάρχει εκεί στο ράφι, να περιμένει καρτερικά πότε και αν θα την ξαναχρειαστείς. Το ίδιο, σίγουρα, έχεις κάνει και με διάφορες άλλες κρέμες, που πολύ πιθανό να έχουν λήξει ήδη τώρα που διαβάζεις αυτό. Αρχικά, τσέκαρε σε όλες την ημερομηνία λήξης και όσες δεν έχουν λήξει ακόμα και θες να τις κρατήσεις, τουλάχιστον βάλτες στην ντουλάπα με τις πετσέτες, που θα έχει και λιγότερη υγρασία.

3) Ομοίως με τις κρέμες και τα "ξεχασμένα" φάρμακα
Ό,τι ισχύει για τις κρέμες, ισχύει και τα φάρμακα που φυλάς "μήπως και" χρειαστούν.

4) Σκουριασμένα ξυραφάκια
Έχεις ακούσει ποτέ για τις τρίχες που μεγαλώνουν εσωτερικά; Για κοψίματα και ουλές από το ξυραφάκι; ΝΑΙ, όπως το κατάλαβες. Το σκουριασμένο ξυραφάκι είναι ο πιο σίγουρος τρόπος αν θες να αποκτήσεις όλα τα παραπάνω. Να θυμάσαι να αλλάζεις συχνά το ξυραφάκι σου, θα σε γλιτώσει από πολλούς μπελάδες.

5) Παλιά καλλυντικά
Όπως εκείνο το κραγιόν που αγόρασες πριν δύο χρόνια ή το foundation που τελικά ποτέ δεν σου ταίριαξε το χρώμα. Μάντεψε: για να μην τα χρησιμοποίησες τόσο καιρό, δεν πρόκειται να το κάνεις τώρα. Επιπλέον, ακόμα και αν θελήσεις να τα χρησιμοποιήσεις, μετά από πολύ καιρό, η σύσταση και το χρώμα τους θα έχει αλλάξει.

6) Μαντηλάκια demake up που έχουν στεγνώσει
Τώρα, δε σώζεται η κατάσταση. Την επόμενη φορά να θυμάσαι να τα φυλάς γυρισμένα ανάποδα, ώστε να μην εξατμίζονται.

7) Κρέμα προσώπου ή ματιών που δεν θυμάσαι από πότε είναι εκεί
Η λογική λέει ότι αν είναι κρέμα που χρησιμοποιείς και χρειάζεσαι, δεν θα είχε μείνει τόσο καιρό ανοιγμένη στο ράφι. Σωστά;

8) Τσιμπιδάκια, φουρκέτες, κοκαλάκια, ψαλιδάκια και όλα τα σε -ακια πράγματα
Χρειάζεσαι ΕΝΑ ψαλίδι για τα νύχια, ΕΝΑ νυχοκόπτη, ένα άντε δύο λαστιχάκια για τα μαλλιά και τα τσιμπιδάκια δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι διάσπαρτα παντού, εφόσον τα αγοράζεις μέσα σε κουτί ή πάνω σε πλακέτα.

9) Παλιές οδοντόβουρτσες
Μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις μία τελευταία φορά για να τρίψεις τη σκουριά από το νεροχύτη, την μπανιέρα και τη λεκάνη και μετά απευθείας στον κάδο. Δεν έχεις κανένα άλλο λόγο να τις κρατάς. Με θέματα υγιεινής δεν παίζουμε.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *