επικαιρότητα

Αναβίωση του σιρκουί της Ρόδου!


Την αναβίωση του σιρκουί της Ρόδου προωθεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,
με στόχο να πάρει σάρκα και οστά το όνειρο πολλών Ροδίων, να ξαναμπεί η Ρόδος στο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το θέμα ετέθη στην πρώτη παρουσίαση - συνέντευξη τύπου της νεότευκτης λέσχης μηχανοκίνητου αθλητισμού με την ονομασία "ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΩΝ", όπου την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Μεταξύ των πρώτων πρωτοβουλιών που ανακοίνωσε η λέσχη είναι και η διοργάνωση αγώνων ταχύτητας εντός πόλεων όπως είναι Ρόδος, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και άλλες.

Στην ομιλία του κατά την διάρκεια της παρουσίασης της λέσχης μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο κ. Διακογεωργίου τόνισε την βούληση της Περιφέρειας για την αναβίωση αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων στη πόλη της Ρόδου.

Ο κ. Διακογεωργίου έκανε γνωστό ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού κ. Δημήτρης Μιχελακάκης και ο Πρόεδρος της Λέσχης "ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΩΝ" κ. Θανάσης Παπαθεοδώρου για να δουν πιθανές διαδρομές του σιρκουί και για να επισκεφθούν περιοχές όπου θα μπορούσε να κατασκευαστεί η πίστα των αγώνων ταχύτητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύσταση της λέσχης και οι πρωτοβουλίες της χαιρετίστηκαν με θέρμη από τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης