ροή ειδήσεων

Αναβίωση του σιρκουί της Ρόδου!


Την αναβίωση του σιρκουί της Ρόδου προωθεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου,
με στόχο να πάρει σάρκα και οστά το όνειρο πολλών Ροδίων, να ξαναμπεί η Ρόδος στο χάρτη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Το θέμα ετέθη στην πρώτη παρουσίαση - συνέντευξη τύπου της νεότευκτης λέσχης μηχανοκίνητου αθλητισμού με την ονομασία "ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΩΝ", όπου την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Μεταξύ των πρώτων πρωτοβουλιών που ανακοίνωσε η λέσχη είναι και η διοργάνωση αγώνων ταχύτητας εντός πόλεων όπως είναι Ρόδος, η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και άλλες.

Στην ομιλία του κατά την διάρκεια της παρουσίασης της λέσχης μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο κ. Διακογεωργίου τόνισε την βούληση της Περιφέρειας για την αναβίωση αγώνα ταχύτητας αυτοκινήτων στη πόλη της Ρόδου.

Ο κ. Διακογεωργίου έκανε γνωστό ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται στη Ρόδο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού κ. Δημήτρης Μιχελακάκης και ο Πρόεδρος της Λέσχης "ΔΙΕΛΠΙΣ ΠΕΡΙΑΓΩΝΩΝ" κ. Θανάσης Παπαθεοδώρου για να δουν πιθανές διαδρομές του σιρκουί και για να επισκεφθούν περιοχές όπου θα μπορούσε να κατασκευαστεί η πίστα των αγώνων ταχύτητας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύσταση της λέσχης και οι πρωτοβουλίες της χαιρετίστηκαν με θέρμη από τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *