ροή ειδήσεων

Από απατεώνες; Γέμισε το νησί μας!

Μέχρι και "επιστήμονας" στο είδος έκανε την εμφάνισή της!  
Υπάρχουν, όμως, κι εκείνοι οι οποίοι περιφέρονται στην Κρεμαστή

Προσοχή! Το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχουμε γεμίσει από απατεώνες που γυρίζουν στα σπίτια και προσπαθούν με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτούν καταστάσεις.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται και σε οικίες στην Κρεμαστή, και με το πρόσχημα ότι, δήθεν, ζητάνε να ενοικιάσουν κάποιο σπίτι ή να πουλήσουν κάποια πράγματα, (κυρίως εικόνες,κομποσκοίνια, κλπ), ή ακόμη ότι πραγματοποιούν εράνους, κάνουν "αισθητή" την παρουσία τους, δίνοντας έτσι και την ευκαιρία στον κόσμο να πάρει όσο το δυνατόν πιο ασφαλή μέτρα για να μην βρεθεί προ "εκπλήξεων" που δεν θα μπορούν στη συνέχεια να βρουν και άκρη.

Πάντως, καλό θα είναι τέτοιες περιπτώσεις να καταγγέλλονται στην Αστυνομία προκειμένου να εντοπιστούν το συντομότερο δυνατόν, και να σταματήσει η δραστηριότητά τους.

"ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ" ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

Και μπορεί τα προαναφερόμενα ν΄ αποτελούν απατεώνες που ασχολούνται με... "ψιλοπράγματα", στην πόλη της Ρόδου έκανε την εμφάνισή της μια απατεώνισσα που παριστάνει την... κτηνίατρο, και η οποία μάλιστα χρησιμοποιεί υπαρκτά ονόματα συναδέλφων της. Σύμφωνα μάλιστα με την "Ροδιακή", η "επιστήμονας" απατεώνισσα, η οποία εκτιμάται ότι έχει και συνεργό στο νησί μας, εφαρμόζει την εξής τακτική:

Φροντίζει πρώτα να μαθαίνει τον στενό κοινωνικό περίγυρο του κάθε επιχειρηματία και στη συνέχεια επικοινωνεί μαζί του τηλεφωνικά. Παρουσιάζεται αλαφιασμένη, στρεσαρισμένη και με λυγμούς συστήνεται ως συνάδελφός του χρησιμοποιώντας μάλιστα ονόματα αληθινά που φροντίζει πρώτα να πληροφορείται.

Ισχυρίζεται ότι εκτάκτως απεβίωσε η μητέρα της και ότι χρειάζεται ποσό της τάξης των 2.000 ευρώ, προκειμένου να... τακτοποιήσει τα έξοδα της κηδείας.

Η ίδια επικαλείται μάλιστα τις απαγορεύσεις που υπάρχουν με τα capital control και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια προκειμένου να την διευκολύνει εκτάκτως το... υποψήφιο θύμα.

Επικοινωνεί πάντα με απόκρυψη στο νούμερο του τηλεφώνου, ενώ διαθέτει απίστευτη ευφράδεια, πλάθοντας φανταστικά περιστατικά και γεγονότα εκείνη την ώρα, για να γίνει όσο πιο πιστευτή γίνεται.

Ένας από τους κτηνιάτρους του νησιού μας, στον οποίο η απατεώνισσα απευθύνθηκε χθες το πρωί, υποψιάστηκε αμέσως τι συμβαίνει και συμβουλεύτηκε την τράπεζα με την οποία συνεργάζεται. Εκεί του δόθηκαν οδηγίες να ζητήσει περισσότερα στοιχεία έτσι ώστε να διαπιστωθεί για τι ακριβώς επρόκειτο.

Σύμφωνα πάντα με την "Ροδιακή", όταν η ίδια επικοινώνησε ξανά με τον συμπολίτη μας κτηνίατρο, του ανέφερε ότι για να μπορέσει να του πάρει τα χρήματα, θα έστελνε τον αδελφό της στο κτηνιατρείο για να τα παραλάβει. Μάλιστα του είπε ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί, καθώς την επόμενη μέρα θα... κατέθετε σε όποιον λογαριασμό του έδινε, το ποσό που δανείστηκε.

Όταν όμως ζητήθηκαν πρόσθετα στοιχεία (όπως τηλέφωνο, κινητό και σταθερό) η ίδια δεν ανταποκρίθηκε εγκαταλείποντας έτσι την προσπάθεια και επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για απάτη.

Όπως αποκαλύφθηκε, η περίπτωση δεν ήταν η μοναδική: Η ίδια είχε επικοινωνήσει και με άλλους κτηνιάτρους της Ρόδου, εφαρμόζοντας ακριβώς την ίδια τακτική. Το μόνο που άλλαζε ήταν τα γυναικεία ονόματα. Σε όλες τις περιπτώσεις, χρησιμοποίησε υπαρκτά ονόματα γυναικών κτηνιάτρων της Ρόδου, προκαλώντας μάλιστα και αναστάτωση, αφού επικαλούνταν ψευδώς ότι απεβίωσε η μητέρα της.

Για την υπόθεση ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές της περιοχής μας και αναμένεται να ακολουθήσει σχετική έρευνα.

http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ Γεια σας, ποιες είναι οι οικονομικές σας ανάγκες; Εκδίδουμε δάνεια από τουλάχιστον 2.000,00 έως το πολύ 100.000.000,00 δολάρια ΗΠΑ με άνετη διάρκεια 1 έως 30 ετών με πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%. Χρειάζεστε ένα επιχειρηματικό δάνειο; Χρειάζεστε ένα προσωπικό δάνειο; Θέλετε να αγοράσετε αυτοκίνητο; Θέλετε να αναχρηματοδοτήσετε; Χρειάζεστε στεγαστικό δάνειο; Χρειάζεστε τεράστιο κεφάλαιο για να ξεκινήσετε μια επιχειρηματική προσφορά ή επέκταση; Έχετε χάσει την ελπίδα και πιστεύετε ότι δεν υπάρχει διέξοδος και το οικονομικό σας βάρος παραμένει εκεί; Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για πιθανή επιχειρηματική συνεργασία. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email: luckybensonloanfirm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *