ροή ειδήσεων

ΡΟΜΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΠΡΕΖΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΡΓ.ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΡΟΔΙΝΙΟΥ, ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!!


Αναγνώστης: Χρυσές δουλείες κάνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα μια ομάδα Ρομα
που μοιράζει ανενόχλητη πρέζα από το Καρακονερο μέχρι τέρμα της οδού Σμύρνης κυρίως τις ημέρες οπού παίζει αγώνας ποδοσφαίρου και είναι γεμάτες οι καφετέριες στην περιοχή .

Οι ομάδα αποτελείτε από ένα άσπρο αγροτικό που ανεβάζει την μουσική τέρμα όταν πλησιάζουν κοντά σε μια καφετέρια σαν να πουλάνε την μαναβική τους και από το πουθενά ξεπετάγονται τα πρεζόνια της περιοχής να αγοράζουν μέσα σε δευτερόλεπτα την δόση τους και μετά εξαφανίζονται.
Έκτος από το άσπρο αγροτικό στην ομάδα αυτή υπάρχει και ένα μαύρο παπάκι χωρίς πινακίδες με δυο νεαρούς Ρομα που εστιάζετε στο να κάνει ντελιβερι * την πραμάτεια του αγροτικού σε άτομα νεαρής ηλικίας με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αγοραπωλησία ναρκωτικών τόσο προκλητικά στην περιοχή αυτή και από ότι φαίνεται ούτε και η τελευταία , με την υποβάθμιση της περιοχής ολοένα και να αυξάνεται τα άτομα που αποφασίζουν να κατοικήσουν στην περιοχή μονό αξιοσέβαστοι πολίτες δεν είναι ……… με αποτέλεσμα οι τίμιοι και καλοί κάτοικοι της περιοχής να κινδυνεύουν κάθε μέρα από κλοπές , διαρρήξεις και τον φόβο τον ναρκωτικών για τα παιδιά τους …

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/11/16 12:42

    Και γιατί τα γράφετε εδώ και δεν κάνετε καταγγελία στην Αστυνομία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/16 16:56

    Μένω στο Καρακόνερο 2 χρόνια περίπου. Πέρα από το γυφταριό στο καρνάγιο, το τι πουτάνες, αλβανοί και βούλγαροι σκέτες λέρες, γύφτοι, πρεζόνια, έμποροι και νταβατζήδες υπάρχουν και γενικά έχουν περάσει απο εδώ, δεν λέγεται. Οι περισσότερη βρώμα έχει μαζευτεί σε μια συγκεκριμένη πολυκατοικία που είναι όλη μόνο γκαρσονιέρες και οι περισσότεροι ένοικοι αλλάζουν κάθε 1 με 2 μήνες και φυσικά έρχονται άλλοι τα ίδια σκατα με τους προηγούμενους. Και δεν φτάνουν αυτοί, έρχονται και όσοι αγοράζουν την πρέζα και αρκετοί από αυτούς την φουμάρουν επιτόπου. Άγνωστα αυτοκίνητα παρκαρισμένα μετά τις 1 το πρωί με την μουσική τέρμα αρκετές φορές να γίνονται ντίρλα. Λυπάμαι αυτούς που έχουν αγορασμένα σπίτια εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/16 21:39

    Τόσα χρόνια σας ακούω να μιλάτε και να γράφεται για το κσρακονερο βλέπετε τόσα χρόνια ότι ούτε η αστυνομία ούτε ο εισαγγελέας κάνει κάτι ούτε ο Δήμος ούτε η Νομαρχία και ακόμα περιμένετε να γίνει το θαυμα η Κάντε κάτι μόνοι σας η Μην ξαναπαραπονεθειτε άντε μας ζαλιδατε τα αρχιδια παπαρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *