ροή ειδήσεων

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Νιώθω ωραία και κατασταλαγμένη»


Η Κωνστανίνα Σπυροπούλου μιλάει για όλα όσα της έχουν χρεώσει τα δημοσιεύματα
και εξηγεί γιατί κάποια την ενόχλησαν
Ο φίλος 10 χρόνων που φέτος γίνεται συνεργάτης της
Η γνωριμία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το νέο μέλος της ομάδας της στο Σπίτι Μου, Σπιτάκι Μου μετρά πολλά χρόνια. Θαμώνες στο Stars στην Αγία Παρασκευή προ 10ετίας θυμούνται τον Σάββα Πούμπουρα να καταφτάνει με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του στο καφέ, όπου εκείνη την εποχή η Κωνσταντίνα εργαζόταν.

«Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα από τη Ρόδο για να σπουδάσω, έπιασα δούλευα στο Stars στην Αγία Παρασκευή, όπου ο Σάββας ερχόταν συνέχεια γιατί έμενε τότε στην ευρύτερη περιοχή. Δεν γνωριστήκαμε όμως εκεί, είχαμε κοινούς φίλους και είχαμε υπάρξει από πριν σε κοινές παρέες», λέει η παρουσιάστρια για το νέο μέλος που εντάσσεται φέτος στην τηλεοπτική της παρέα. Ήταν μια πρόταση δική της και εύχεται η επαγγελματική τους χημεία να είναι εξίσου καλή με τη φιλική. «Τον ξέρω σε διαφορετικό πλαίσιο, φιλικό, δεν έχουμε δουλέψει ξανά μαζί, αλλά είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω αναμνήσεις από μια εποχή της ζωής μου που θυμάμαι πολύ γλυκά. Ήταν πολύ ωραία χρόνια της ζωής, ξέγνοιαστα χρόνια, παρόλο που από τότε δούλευα πολύ». Από το πρώτο έτος της σχολής της, εδώ και 11 χρόνια, πάντα φρόντιζε να συνδυάζει τη φοιτητική ζωή με την part time εργασία γιατί ήθελε να είναι αυτάρκης και να μην επιβαρύνει τους γονείς της, όπως λέει.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν σε καφετέρια κοντά στο πρώτο μου σπίτι στου Ζωγράφου. Δεν το είχα καθόλου με το δίσκο, όμως, πρέπει να έχω «λούσει» τουλάχιστον 5-6 πελάτες! Αλλά ήμουν ευγενική, ζητούσα συγνώμη και ευτυχώς τα ροφήματα δεν ήταν ζεστά!», θυμάται γελώντας. Στη συνέχεια δοκιμάστηκε σε πολλά. «Δούλεψα σε δικηγορικό γραφείο, σε ιταλικό εστιατόριο, σε ασφαλιστική εταιρεία. Ήταν μια εποχή που οι ασφαλιστές έπαιρναν μεγάλα μπόνους και είχαν περιθώριο εξέλιξης, έτσι είχα πάει να δω αν μου ταιριάζει. Έκανα πολλά και από όλα κάτι έμαθα».

Η κοριτσοπαρέα από την εκπομπή
Στις 22 Σεπτεμβρίου η (παρθένος με ωροσκόπο ζυγό) Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε γενέθλια και έκλεισε τα 29. Μάλιστα, το προηγούμενο βράδυ είχε βγει με φίλες και συνεργάτιδες από την εκπομπή και η αλλαγή της μέρας τις βρήκε μαζί. «Η αλήθεια είναι πως κάνουμε παρέα και έχουμε καθιερώσει να κάνουμε μια ladies’ night κάθε Τετάρτη. Τόσο με τη Νάνσυ (Παραδεισάνου) όσο και με τη Φλορίντα (Πετρουτσέλι) έχουμε δέσει και εκτός δουλειάς. Είναι κάτι που συμβαίνει ή δε συμβαίνει, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι για τη συνεργασία, γιατί μπορεί να συνεργάζεσαι άψογα με κάποιον, αλλά να μην βγαίνετε και έξω μαζί. Αυτή τη φορά μας προέκυψε, ίσως γιατί έχουμε έρθει κοντά και σε πιο δύσκολες στιγμές. Με τη Νάνσυ, πάλι, που μένουμε κοντά, συναντιόμαστε ακόμα πιο συχνά, συνηθίζουμε να πηγαίνουμε για περπάτημα, μια άσκηση που αγαπώ πολύ».

Το νέο Σπίτι μου Σπιτάκι μου
Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 09:45 στον Alpha και όπως εξηγεί η Κωνσταντίνα θα έχει όλα όσα μπορούν να κάνουν πιο ευχάριστο το ΣΚ μας. «Και πλάκα, και συνεντεύξεις και τις σταθερές στήλες που πέρυσι αγαπήθηκαν από το κοινό. Θα υπάρχει και ταξιδιωτικό κομμάτι που το έχει πάρει επάνω του ο Σάββας, τα σπίτια γνωστών Ελλήνων που παρουσιάζει η Νάνσυ και συνεντεύξεις ακόμα και με διεθνείς σταρ από τη Φλορίντα. Θα ασχοληθούμε πολύ και με τα social media που τελευταία δίνουν άφθονο υλικό. Για μένα το ωραίο είναι πως με τον καθένα μας ταυτίζεται και μια διαφορετική ομάδα τηλεθεατών. Έχουμε και την Εύη Σταθάτου, μια πολύ σύγχρονη μαμά blogger, μια σούπερ δραστήρια «super woman» όπως τη λέω, που συνδυάζει άψογα καριέρα και οικογένεια και θα μας κάνει θέματα για το παιδί και την υγεία. Ξέρεις, όσο μεγαλώνω θαυμάζω όλο και πιο πολύ τις εργαζόμενες μητέρες. Μου φαίνεται βουνό όλο αυτό. Νομίζω πως ποτέ δεν θα είμαι πραγματικά έτοιμη μέχρι να μου συμβεί», λέει γελώντας.

Τα 29ά γενέθλια
Στις 22 Σεπτεμβρίου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιόρτασε τα 29α γενέθλιά της, μάλιστα την Παρασκευή μετά τα γενέθλιά της έκανε μια 3ήμερη εξόρμηση στο Πήλιο, καθώς για εκείνη τα ελεύθερα Σαββατοκύριακα είναι πολύτιμα, γιατί μπορεί το πρόγραμμά της να συμβαδίζει με αυτό ανθρώπων που αγαπά. Αναρωτιέμαι αν το νούμερο 29 στην γενέθλια τούρτας χτύπησε σε εκείνη καμπανάκια.

«Ακόμα στο 20 είμαι, αλλά δεν πιστεύω στα καμπανάκια. Κάθε στιγμή της ζωής μας έχουμε να χαιρόμαστε για πράγματα διαφορετικά. Και κάθε μέρα έχουμε μεγαλύτερη σοφία και εμπειρία από ότι την προηγούμενη. Θα σου πω κάτι: Κάθε χρόνο στα γενέθλιά μου σκέφτομαι πού και πώς πέρασα τα προηγούμενα και τι μου έχει μείνει από όλη τη χρονιά. Έχω διαπιστώσει πως μέχρι σήμερα κάθε χρόνο με βρίσκουν σε μια πολύ διαφορετική κατάσταση από ότι τον προηγούμενο. Και νομίζω πως αυτές οι εξελίξεις και αλλαγές είναι μόνο για καλό. Χαίρομαι γιατί πλέον νιώθω πιο ώριμη, δυνατή και κατασταλαγμένη. Είμαι πιο σταθερή στις επιλογές μου και πιο σίγουρη για αυτές. Διεκδικώ ό,τι θέλω πιο συγκροτημένα, με επιχειρήματα. Είμαι πιο ήρεμη και στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μου σχέσεις. Θα πω λιγότερα λόγια και πιο ουσιαστικά. Είμαι λιγότερο αυθόρμητη ίσως. Που και τον αυθορμητισμό μου τον αγαπώ, αλλά σίγουρα ήταν πιο ανεξέλεγκτος στα 22-23. Αλλά ήταν δικαιολογημένος σ’ εκείνη την ηλικία. Σήμερα δεν θα ήταν δικαιολογημένος στη φάση που βρίσκομαι. Σίγουρα έχω κάνει και αρκετά λάθη, αλλά αυτά με οδήγησαν σε αυτό που είμαι», λέει κάνοντας τον απολογισμό της.

Η προσωπική της ζωή
Το ήρεμο καλοκαίρι της με αγαπημένους της ανθρώπους, όπως το περιγράφει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δεν αποτυπώθηκε ακριβώς έτσι στα πρωτοσέλιδα που τη μία την ήθελαν να είναι σε σχέση, την άλλη να χωρίζει και μετά να τα ξαναβρίσκει με το σύντροφό της.

«Πραγματικά είναι πολύ κουραστικό όλο αυτό και δεν ξέρω ποιος τα επιβεβαιώνει ή τα διαψεύδει όλα αυτά πριν κάποιοι τα γράψουν. Δεν είναι καθόλου ωραίο για μένα, ούτε για την οικογένειά μου, κάποιοι άνθρωποι από μόνοι τους να βγάζουν «τίτλους» και μάλιστα ανυπόστατους. Ειλικρινά, μέσα στο καλοκαίρι, δεν με πήρε ποτέ κανείς να με ρωτήσει τι ισχύει. Το γεγονός ότι κάποιος κάνει διακοπές και με την παρέα του δεν υποδηλώνει αναγκαστικά μια κατάσταση», λέει. Αντιλαμβάνομαι πως εγώ βγαίνω στην τηλεόραση και εκτίθεμαι δημόσια και πρέπει να είμαι προετοιμασμένη γι’ αυτό, αλλά για ανθρώπους που δεν είναι στο χώρο και τις οικογένειές μας όλο αυτό είναι πολύ δυσάρεστο και μπορεί να τους στενοχωρεί. Μου έχει συμβεί να διαβάσουν οι γονείς μου κάτι που δεν ισχύει και να στενοχωρηθούν. Επίσης, όταν έχεις μια σχέση δεν σημαίνει πως πρέπει να πηγαίνεις παντού μαζί. Έτυχε να βγούμε μαζί σε κάποιο κάλεσμα γενεθλίων, αλλά και μόνη μου να πάω κάπου δεν σημαίνει πως δεν είμαι πια σε σχέση. Ειλικρινά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά έχω διαβάσει τόσες ανακρίβειες που έχει καταντήσει αστείο. Όπως σου έχω ξαναπεί, αν δεν φτάσω στο σημείο να είμαι επισήμως με κάποιον άνθρωπο δεν νιώθω πολύ καλά να μιλάω για αυτό δημοσίως. Ίσως γι’ αυτό κάποιοι βγάζουν τα δικά τους συμπεράσματα για το αν είμαι ή δεν είμαι με κάποιον», λέει η παρουσιάστρια στο people.

H εκδίκαση της αγωγής Λιάγκα- Σταμάτη
Πριν από λίγες μέρες έγινε το δικαστήριο που είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αγωγή που είχε κάνει στον Γιώργο Λιάγκα και τη Σάσα Σταμάτη, πριν από 2 χρόνια. Η απόφαση αναμένεται να βγει μέσα στους επόμενους μήνες.

«Επειδή διάβασα και άκουσα πάρα πολλά, θα ήθελα να πω κάτι σχετικά, αυτή τη φορά, καθώς οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν. Ειλικρινά εγώ ζήτησα ένα πράγμα από τον Γιώργο (Λιάγκα) που εκπροσωπούσε και τη Σάσα σε εκείνη μας τη συζήτηση, καθώς αυτή η υπόθεση αφορά και τους δύο. Του είπα πως επειδή θεωρώ πως είπαν κάποια πράγματα που έθιξαν εμένα και την οικογένειά μου, θα ήθελα μια συγνώμη -και θα τα έπαιρνα όλα πίσω, θα απέσυρα την αγωγή. Όμως, εκείνος αρνήθηκε».

Συγνώμη στον τηλεοπτικό αέρα ή μεταξύ τους; «Και σε προσωπικό επίπεδο και δημόσια. Όμως, εκείνος αρνήθηκε γιατί, όπως μου είπε, θεωρεί πως δεν ειπώθηκε κάτι κακό για να ζητήσει συγνώμη. Διάβασα πως η πλευρά του αρνήθηκε το γεγονός πως εγώ ζήτησα αυτή τη συγνώμη. Όμως, τη ζήτησα και οφείλω να πω την αλήθεια. Από εκεί και πέρα ούτε δικομανής είμαι, ούτε το κίνητρό μου είναι οικονομικό. Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ορίζεται ένα χρηματικό ποσό ως αποζημίωση που αν το έπαιρνα θα μπορούσα να το κάνω δωρεά σε κάποια ιδρύματα. Χωρίς να σημαίνει πως είμαι υπεράνω χρημάτων, γιατί χρήματα θα χρειαστώ και για να πληρώσω τους δικηγόρους. Όμως αυτό που ήθελα ήταν μια ηθική δικαίωση και την κέρδισα κατά κάποιο τρόπο γιατί από τότε που κινήθηκα νομικά, πριν 2 ½ πια χρόνια περίπου, μπήκε μια τελεία στα σχόλια γύρω από το όνομά μου. Όμως θέλω να τονίσω πως δεν ήθελα να τρέχω στα δικαστήρια, καθόλου δεν με χαροποιεί όλο αυτό. Κάποια στιγμή είχαμε συναντηθεί με τον Γιώργο, με όλη τη θετική διάθεση -και από τις δύο πλευρές θέλω να πιστεύω-, δεν φτάσαμε σε μια συμφωνία, κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα, αλλά δεν θέλω να βγαίνουν προς τα έξω ανακρίβειες. Ούτε είναι ωραίο να το κάνουμε όλο αυτό σόου».

Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση πριν βγει η τελική απόφαση; «Μακάρι. Εγώ είμαι πολύ ανοιχτή σε κάτι τέτοιο. Δεν έχω ούτε νεύρα, ούτε θυμό. Έχω όμως νιώσει αδικία γιατί ειπώθηκαν χαρακτηρισμοί που δεν μου ταίριαζαν καθόλου». Όλο αυτό είχε ξεκινήσει από ένα δημοσίευμα της Ντέπυς Γκολεμά. Με εκείνη δεν ήρθε σε κάποια επικοινωνία για όσα έγραψε και προκάλεσαν αυτό το τσουνάμι; «Με την κυρία Γκολεμά συναντηθήκαμε τυχαία κάποια στιγμή αργότερα και έληξε. Δεν είμαι άνθρωπος που καταδικάζω τους άλλους αν μου εξηγήσουν τη θέση τους. Όσον αφορά, όμως, στη Σάσα και τον Γιώργο αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Υπήρξαν ουκ ολίγες εκπομπές τους που τα σχόλια για μένα ήταν αρνητικά».

Η προετοιμασία για την πρεμιέρα
Πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου προσέχει την εικόνα της και φροντίζει όχι μόνο την επιδερμίδα, αλλά και τον οργανισμό της. «Κάνω κάποιες μάσκες ομορφιάς, μάλιστα κάποιες από αυτές είναι DIY με υλικά από την κουζίνα. Προσπαθώ, επίσης, να βάλω περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητά μου. Ακόμα και το 3ήμερο που είχα πάει στο Πήλιο για τα γενέθλιά μου, γυμνάστηκα και έκανα πολύ περπάτημα».

Πέρα από την άσκηση, η Κωνσταντίνα προσέχει πολύ και τη διατροφή της. «Έχω πάει σε ένα διατροφολόγο που συνεργάζεται με αθλητές και με έχει βοηθήσει πολύ στο να μάθω ποιες τροφές μεταβολίζει πιο εύκολα ο οργανισμός μου. Είναι μια πολύ εξατομικευμένη εξέταση που με έχει βοηθήσει να αυξήσω τις καύσεις μου και, επιπλέον, έχω μάθει να τρώω πολύ υγιεινά, αλλά και γευστικά. Τα τελευταία χρόνια μου παρουσιάστηκαν και κάποια προβλήματα υγείας που με έκαναν να αναζητήσω μια υγιεινή διατροφή που θα με βοηθήσει να γνωρίσω καλύτερα το σώμα μου και να ζω πιο υγιεινά. Η Κωνσταντίνα δεν προσέχει μόνο τη διατροφή, αλλά και την υγεία της. Αφιερώνω το Σεπτέμβριο, εκεί γύρω στα γενέθλιά μου, για να κάνω εξετάσεις: ελέγχω το θυροειδή μου που έχω αφαιρέσει, είχα ένα πρόβλημα στο στήθος μου όπου και πάλι χρειάστηκε κάτι να αφαιρέσω οπότε πάντα τσεκάρω και αυτό, είμαι πολύ συνεπής σε αυτό μου το ραντεβού και είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη απέναντι σε θέματα υγείας και σε δράσεις που στηρίζουν την ενημέρωση γι’ αυτά».

Αν και συνεπείς στην πρόληψη, αλλά και στο πρόγραμμα διατροφής της, η Κωνσταντίνα τονίζει πως δεν αγαπά τις στερήσεις, ενώ θέλει να απολαμβάνει το φαγητό. «Τις προάλλες μου έλεγε ο Σάββας στο γραφείο πως με θυμάται πολύ πολύ αδύνατη, ήταν μια εποχή που είχα φτάσει να ζυγίζω 50 κιλά, δεν έχω υπάρξει πιο αδύνατη, αλλά ακόμα και τότε έτρωγα πολύ».

Η Κωνσταντίνα έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια καλές διατροφικές συνήθειες. «Αποφεύγω το αλάτι, τα τρανς λιπαρά, τα αναψυκτικά και το junk food. Μάλιστα τελευταία έχω αρχίσει και μαγειρεύω. Πειραματίζομαι και αυτό μου αρέσει πολύ».

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *