ροή ειδήσεων

Γονείς έβαλαν λουκέτο για να μην πάνε σχολείο προσφυγόπουλα!

Αδιανόητη ρατσιστική αντίδραση γονιών σε σχολείο της Λέσβου οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να βάλουν λουκέτο στο 8ο δημοτικό σχολείο Μυτιλήνης, προκειμένου να μην επιτρέψουν τη φοίτηση σε πέντε προσφυγόπουλα!
Ένας πατέρας “σφράγισε” την πόρτα του σχολείου.... και καταχειροκροτήθηκε από τους υπόλοιπους.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα οι γονείς υποστήριξαν ότι “δεν είναι ρατσιστές αλλά...” ομόφωνα αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο στο σχολείο μέχρι όπως λένε να λυθεί το θέμα.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις τους στο lesvos news, κατηγορούν τον διευθυντή ότι δεν τους ενημέρωσε και τους έφερε προ τετελεσμένου, καθώς η φοίτηση των 5 (ΠΕΝΤΕ) προσφυγόπουλων ανακοινώθηκε όπως λένε στους μαθητές μετά την προσευχή. Ευθύνες επιρρίπτουν και στην πολιτεία για τον χειρισμό της στο προσφυγικό.

Χαρακτηριστικές της απόλυτης έλλειψης ψυχραιμίας που επικρατεί οι δηλώσεις ενός πατέρα ο οποίος είπε στην κάμερα ότι τίθεται θέμα υγιεινής καθώς όπως είπε αν φοιτήσουν στο σχολείο τα προσφυγόπουλα “Τα παιδιά μας θα αρρωστήσουν, τα παιδιά μας θα πεθάνουν”!

Όπως λέει στο σχολείο υπάρχουν 4 τουαλέτες για 142 παιδιά.

Όπως αναφέρει το LesvosNews.gr από τη Δευτέρα θα ενταχθούν σε τρία Δημοτικά Σχολεία της Μυτιλήνης 15 προσφυγόπουλα.

Πέντε θα ενταχθούν στο σχολικό συγκρότημα που στεγάζονται το 9ο και 11 Δημοτικό Σχολείο, 5 στο 15ο Δημοτικό Σχολείο και 5 πρόκειται να φοιτήσουν στο 8ο Δημοτικό Σχολείο στο οποίο και μπήκε το....λουκέτο

Για την ιστορία τα παιδιά αυτά πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στα Ελληνικά Σχολεία – έχουν ακόμα και βιβλιάρια υγείας.

Με πληροφορίες από lesvosnews



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/10/16 21:06

    Γιατι συνεχιζεται και τα λέτε προσφυγόπουλα?Λαθρομετανάστες είναι για να μην μπερδευόμαστε!!!Οχι οτι μου φταίνε τα παιδάκια σε κάτι αλλά πρέπει τουλάχιστον να τα ξεχωρίζουμε αυτά τα δυο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/10/16 23:29

    Τότε πάρτους εσυ αρθρογραφε και αδειαζέ μας τη γωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/10/16 07:35

    Αντε ρε νουμερο παπαρολογε αρθρογραφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/10/16 07:42

    ΒΡΕ ΒΡΕ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΧΟΥ ΚΑΛΕ ΤΑ ΠΟΝΟΨΥΧΑ ΜΥΞΟΣΑΛΙΑΡΙΖΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ .ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΙΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ;ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΩΣΤΙΕΣ ;ΤΟ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ;Ε ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ .ΟΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ,ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΡΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/10/16 14:06

    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΑΠΟΡΙΑ.ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΑ "ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ"??ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ Η ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΑΧ!!!ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ Γ@ΜΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ(ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΤΛ)ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ!!!ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΜΕ?? ΛΕΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Θαυμάζω" την παιδεία σας για τα ρατσιστικά σχόλια σας. Για να δούμε πως θα σας φανεί αν ο Σοϊμπλε ή η ΕΕ απαγορέψει σε παιδιά που μένουν εκτός Ελλάδος ενός κράτους μέλους της ΕΕ που αρνείται την πρόσβαση στην παιδεία αυτών των μαθητών, την πρόσβασή τους σε σχολεία της ΕΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/10/16 16:06

      Αντισθένη σταμάτα τις μπούρδες.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *