ροή ειδήσεων

Θα κρατήσουμε την Ελλάδα ψηλά, το μήνυμα του επισμηναγού από τη Θεσσαλονίκη


«Καλημέρα Ελλάδα, με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, την Ελλάδα μας ψηλά. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα» είπε από το κόκπιτ ο επισμηναγός Στράλης

Συγκλόνισε για άλλη μια φορά ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας που πέταξε πάνω από τη Θεσσαλονίκη με το F16 Block plus 52 της ομάδας αεοροπορικών επιδείξεων Ζευς.

«Καλημέρα Ελλάδα, με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια θα κρατήσουμε τη σημαία μας ψηλά, την Ελλάδα μας ψηλά. Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα» είπε από το κόκπιτ ο επισμηναγός Σωτήρης Στράλης, ο οποίος έχει πάνω από 1.500 ώρες πτήσης με F16.



Το αεροσκάφος φέτος απογειώθηκε από την 110 πτέρυγα μάχης για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη και να δώσει μια ξεχωριστή παράσταση με μια σειρά από οριζόντιους και κατακόρυφους ελιγμούς.

Η ομάδα Ζευς που ιδρύθηκε το 2009 το τελευταίο διάστημα ταξίδεψε στο Βέλγιο και την Τσεχία όπου συγκέντρωσε το θαυμασμό.

Στον επισμηναγό Στράλη απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε η Υπέρμαχος Στρατηγός να προστατεύει τις ένοπλες δυνάμεις.

Ο συνεργάτης του επισμηναγού από το έδαφος, με τη σειρά του αφιέρωσε την επίδειξη της ομάδας Ζευς «σε όσους έδωσαν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν την πατρίδας μας, αλλά και στις οικογένειες μας».

Ο επισμηναγός Στράλης είχε εντυπωσιάσει και το 2014 όταν είχε δημιουργήσει αίσθηση η φράση «Χρόνια πολλά Μακεδονία, χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Ελλάδα. Η ελληνική ομάδα αεροπορικών επιδείξεων, εύχεται σε όλους τους Έλληνες χρόνια πολλά, σηκώστε το κεφάλι ψηλά».





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/10/16 19:41

    Παλληκαρι μου,η σημαια αυτη για την οποια εσυ εισαι ετοιμος να δωσεις την ζωη σου ,εχει ηδη παραδωθει στους αλλοθρησκους.Ριξε μια ματια κατω να δεις αυτο το ιερο συμβολο να το κρατανε νεγροι και μαντηλοφορουσες(για να μην αναφερθω στον αλβανο).Αλλοιμονο οσο παει και λιγοστευουν οι Ελληνες.Και μην νομισεις οτι οι εχθροι μας θα ερθουν με οπλα.Με 100ευρα στα χερια θα ερθουν και θα κατακτησουν τη χωρα σε μια νυχτα.Ολοι αυτοι οι σαπιοι που λεγονται Ελληνες στα χαρτια θα πουλησουν σπιτια,οικογενειες,ιδανικα,ιστορια ακομα και την ψυχη τους για λιγα λεφτα.
    Κι αν θελεις αποδειξεις κατεβα στη Ροδο.Αυτο το πανεμορφο καποτε νησι τωρα ειναι ενας βοθρος ,αποικια των αλβανων και των τσιγγανων.Αραγε πια πατριδα υπερασπιζεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/16 22:53

    Για να κρατήσεις την Ελλάδα μας ψιλά πρέπει να φύγουν οι δοσίλογοι προδότες και αντίχριστος μασσονοι απο την Ελλάδα,εάν όχι ξέρεις που είναι η Βουλή ρίξε τούς εκεί μια βόμβα όταν είναι όλοι εκεί να ησυχάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *