ροή ειδήσεων

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή η εκπαιδευτικός και πρώην πρόεδρης της Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου Ελένη Πυθαρούλιου


Έφυγε από την ζωή η εκπαιδευτικός Ελένη Πυθαρούλιου, πρώην Προέδρου της Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασφενδιού "ο Θεόκριτος", σε ηλικία 50 ετών.

Η Ελένη Πυθαρούλιου (Οικονομολόγος- Εκπαιδευτικός) ήταν πάντα κοινωνικά ανήσυχη, μπροστάρισσα στο εκπαιδευτικό κίνημα και αγαπητή προσωπικότητα για τους συναδέλφους, τους μαθητές και την τοπική κοινωνία συνολικά.

Δίδασκε για πολλά χρόνια στο ΕΠΑΛ Κω και διετέλεσε Πρόεδρος της Β' ΕΛΜΕ, αλλά και μέλος στο ΔΣ, επίσης, επί σειρά ετών. Παράλληλα, ως ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και άνθρωπος της προσφοράς, συμμετείχε στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, για αρκετά χρόνια ως Πρόεδρος και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασφενδιού "ο Θεόκριτος".

Η καταγωγή της ήταν από την Κρήτη και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά στην Κω έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής της. Παντρεμένη τα τελευταία 26 χρόνια με τον συμπατριώτη μας Αντώνη Χατζηγιακουμή, μητέρα τριών παιδιών (δύο αγοριών κι ενός κοριτσιού)

Έπειτα από μακροχρόνια ασθένεια κατέληξε σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο στην Αθήνα (λεπτομέρειες για την κηδεία της, η οποία θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μεθαύριο στο Ζηπάρι, θα έχουμε αργότερα).

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *