ροή ειδήσεων

Χρυσό βραβείο στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου


Χρυσό βραβείο έλαβε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στα Best City Awards 2016
 για την ψηφιακή καμπάνια τουριστικής προβολής “Aegean Islands.Like NO Other” που σχεδίασε και υλοποιεί σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece.


Στη τελετή βραβεύτηκαν φορείς του Δημοσίου, επιχειρήσεις, και οργανισμοί που διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς όπως η καινοτομία, το περιβάλλον, η προσβασιμότητα. Στην εκδήλωση αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές που καθιστούν τις πόλεις «ευφυείς» καθώς και τα καινοτόμα έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στις πόλεις και συμβάλουν στη βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου εκπροσωπήθηκε στην Τελετή Απονομής από την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Κυρία Μαριέτα Παπαβασιλείου η οποία και παρέλαβε το βραβείο μαζί με τον κ. Κώστα Τριανταφύλλη, project manager της “Marketing Greece”.


Στο σύντομο χαιρετισμό της κατά την παραλαβή του βραβείου η κ. Παπαβασιλείου, αφού ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν γι΄αυτό το αποτέλεσμα, επεσήμανε ότι η ψηφιακή καμπάνια “Aegean Islands.Like NO Other” ανέδειξε εμπειρίες και εικόνες επισκεπτών των νησιών σε πάνω από 26.000.000 χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επισκέπτες του campaign site, γεγονός που αν μη τι άλλο, φανερώνει τη δυναμική και την αποτελεσματικότητα της. Τόνισε δε ότι η καμπάνια θα εξελιχθεί και θα συνεχισθεί ακόμη πιο δυναμικά το 2017.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *