ροή ειδήσεων

Βίντεο: Αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος εξηγεί το λάθος που κάνουμε με το εισόδημά μας


Ένας εκατομμυριούχος μας λέει πιο είναι το λάθος που πρέπει να αποφεύγουμε σχετικά με το εισόδημά μας και πως θα καταλάβουμε αν βγάζουμε αρκετά χρήματα


Ο Grant Cardone είναι ένα αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος από την Αμερική, που ξεκίνησε την συγγραφική του καριέρα αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα στη προσπάθειά του να δημιουργήσει την καριέρα των ονείρων του.



Σήμερα είναι ένας από τους κορυφαίους σε πωλήσεις συγγραφείς των New York Times και προσπαθεί να στηρίξει και να παροτρύνει όσους χρειάζονται στήριξη στα πρώτα βήματα της καριέρας τους.

Έτσι, ο Cardone μας αποκαλύπτει πως το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε σχετικά με το εισόδημά μας δεν είναι άλλο από τη σύγκριση του δικού μας εισοδήματος μ' αυτό που λαμβάνουν στο τέλος ή την αρχή του μήνα φίλοι, συγγενείς ή απλά γνωστοί μας.

Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι πως πάντα συγκρίνουμε τα χρήματα που λαμβάνουμε μ' αυτά που λαμβάνουν άλλοι και όταν το εισόδημά μας δεν είναι πολύ χαμηλότερο, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι τα οικονομικά μας βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, πράγμα που δεν ισχύει απαραίτητα.

Αντίθετα, αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψιν είναι η δυνατότητα που έχεις για να βγάλεις περισσότερα χρήματα. Αν λάβεις υπόψιν τα χρήματα που διακινούνται στον πλανήτη μας είναι τόσα πολλά και συγκρίνοντας το εισόδημά σου μ' αυτά αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι ανύπαρκτος στην παγκόσμια αγορά.

Από την άλλη πάλι, αν συγκρίνεις το εισόδημά σου μ' αυτό που έχει κάποιος σε χώρες λιγότερο ανεπτυγμένες, τότε, δικαίως θα νιώσεις πλούσιος.

Αν δεν βγάζεις αρκετά χρήματα, τότε αυτό είναι το πρόβλημα που σε απασχολεί περισσότερο. Όταν δεν βγάζεις αρκετά χρήματα για να φροντίσεις την οικογένειά σου, να επεκτείνεις την επιχείρησή σου, να πηγαίνεις όπου θες όποτε θες, επικεντρώνεσαι στο πρόβλημα.

Αν παραπονιέσαι για τις τιμές δεν έχεις αρκετά χρήματα και πρέπει να σταματήσεις να συγκρίνεις το εισόδημά σου με των υπόλοιπων ανθρώπων και να επικεντρωθείς στο πως λειτουργούν τα χρήματα και πως μπορείς όχι μόνο να τ' αποκτήσεις, αλλά και στο πως μπορείς να τα κρατήσεις και να τα επενδύσεις.



(ΠΗΓΗ: BusinessInsider)

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *