ροή ειδήσεων

FEDHATTA: Μια χούφτα άνθρωποι, για το προσωπικό τους συμφέρον,δεν μπορεί να κρατάει δέσμια ολόκληρη τη χώρα και τον τουρισμό της


Οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας απειλούν να απομονώσουν μια ολόκληρη χώρα, κλείνουν τα σύνορα της, για να μη θιχτούν προσωπικά τους συμφέροντα, φοβούμενοι την απώλεια προνομίων, αδιαφορώντας πλήρως για τη ζημιά που προκαλούν στη χώρα, στον τουρισμό, στους συναδέλφους τους, στην ίδια τους τη δουλειά αλλά και σε όλους τους ανθρώπους του Τουρισμού.

Αρχικά ο Σύλλογος Πτυχιούχων Τηλεπικοινωνιακών Υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) και κατόπιν η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας η οποία, ανακοίνωσε 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις με έναρξη την Κυριακή 9 και λήξη την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, θα πλήξουν ανεπανόρθωτα τις τεράστιες προσπάθειες που γίνονται από όλους μας στον Τουρισμό.

Δεν μπορούμε παρά να απορούμε, ποιοι τελικά ωφελούνται από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί καθώς ενημερωνόμαστε ότι σε πολλά νησιά της χώρας ναυλώνονται σκάφη για να μεταφέρουν τουρίστες στην Τουρκία, προκειμένου να επιβιβαστούν σε πτήσεις τσάρτερ που θα εξυπηρετηθούν από τα αεροδρόμια της γείτονος χώρας.
Κρουαζιερόπλοια που αποβιβάζουν ή επιβιβάζουν πελάτες αύριο στον Πειραιά αναζητούν εναγωνίως ξενοδοχεία για να διανυκτερεύσουν τους χιλιάδες επιβάτες τους.
Είναι μόνο δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα τις τεράστιας οικονομικής ζημιάς που θα υποστεί ο κλάδος του τουρισμού αλλά και η εικόνα της χώρας από την αιφνίδια, έντονη απεργιακή κινητοποίηση, που προκηρύχθηκε παράνομα σε πολύ σύντομο χρόνο.
Ο κλάδος μας, προειδοποιεί ότι το ποτήρι της αγανάκτησης ξεχείλισε και εξετάζει ενέργειες για να στραφεί κατά παντός υπευθύνου για την ανυπολόγιστη βλάβη που θα προκληθεί στην εθνική οικονομία, στις επιχειρήσεις και στην εικόνα της χώρας μας.

Το πρόβλημα των επόμενων 48 ωρών φαντάζει μικρό μπροστά στην τεράστια δυσφήμιση και τον προβληματισμό στις διεθνείς αγορές για το μέλλον της τουριστικής ανάπτυξης της χώρας.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/10/16 00:06

    Δουλεύω στο αεροδρόμιο θέλω να πω αυτό δεν ήταν απεργία ήταν αλητεία ταλεπωρησαν τον κόσμο τους εργαζόμενους γιατί όλα αυτά ας μας πούνε οι συνδικαληστες που έχουν και βάρδια τώρα στην Η.Π.Α ντροπή θέλω να δω αν κάνουν απεργία οι τουρίστες και δεν έρθουν για 1 χρόνια να δω τη θα κάνουν τα γαϊδούρια αυτά και κάτι ακόμα τη έκανε το πρωθυπουργηκο αεροπλάνο στην ροδο ?????????????? Τη γίνεται ας μας πει κάποιος πόσο ακόμα θα πληρώνουμε? ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δουλευεις στο αεροδρόμιο; και όταν λες ΗΠΑ φαντάζομαι εννοείς ΥΠΑ. Εσύ που πετάς τις βαλίτσες που πας και κατουρας στο πάρκινγκ πίσω από το λεωφορείο σου εσύ που αφήνεις το ταξί σου στην μέση του δρόμου του αεροδρομίου και δεν σε ενδιαφέρει τίποτα εσύ που παρκάρεις το πούλμαν σου στην μέση του ίδιου δρόμου εσύ που δεν άφηνες να μπει το λεωφορείο του ΡΌΔΑ στο αεροδρόμιο εσύ που είσαι κράχτης για τα μικρά ξενοδοχεία στο παράδεισι και την κρεμαστή χωρίς απόδειξη και χωρίς να πληρώνεις ΦΠΑ εσύ. ..Εσύ ..Εσύ. ..και ουκ εστιν αριθμός ... (ξέρεις τι πάει να πει αυτό; ) εσύ λοιπόν παραπονιέσαι. ..; βρε ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ που δουλεύεις σε αεροπορικές εταιρείες και πετάς τις βαλίτσες από έδω και από εκεί μόνο και μόνο επειδή σιχαίνεσαι και τον τουρίστα και αυτό που κάνεις (γιατί δεν ξέρεις να κάνεις κάτι άλλο ) εσύ που αμολας ξένους υπαλλήλους στο μσνδρσκι για Άγρα πελατών (ξέρεις τι πάει να πει αυτό; )εσύ που σαν τουριστικός πράκτορας δεν προσλαμβάνεις Έλληνες αλλά αλλοδαπούς ( για να γλυτώσεις ΙΚΑ κλπ ) εσύ που νομίζεις ότι είσαι το του νησιού τι εφορία πληρώνεις; γιατι οι υπάλληλοι του δημόσιου είτε αυτό λέγεται ΥΠΑ ΕΦΟΡΊΑ κλπ κλπ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΦΌΡΟΥΣ!!!!Εσύ τι πληρώνεις; ;; βρε αντε πήγαινε να γλυτώσεις (κ.........) κανένα φόρο και μετά όλα τα άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/10/16 14:36

    Δεν δουλεύω στην ΥΠΑ φίλε μου αλλά τα έχω με αυτούς και αυτά που κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/10/16 14:38

    Έλα 1 βόλτα από το αεροδρόμιο πιο μέσα και θα καταλάβεις τι εννοο 1.34 και 2.17

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/10/16 14:41

    ΥΠΑ πληρώνει φόρους ?????υπατσις μάλλον είσαι φιλε μου 2.17 πες μας πόσα περνεις και τη δουλειά πρέπει να κάνεις και τη κανεις για να σε δω μάγκα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιβάτης δημόσιος υπάλληλος και η ορθογραφία σου δείχνει άλλο αναγνώστη αντε για σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/10/16 18:31

    Σπιτάκι σου υπατσι του χρόνου έρχονται οι Γερμανοί και όλοι δρόμο οι πιο πόλη τότε να σας δω μάγκα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/10/16 18:40

    Έχουν κάνει σε όλους μειώσεις και μόλις πούνε για την ΥΠΑ απεργία κλείσιμο αεροδρόμιο αντέ ρε αλήτες.ακομα απορο το πρωθυπουργηκο σκάφος στο parking 1 τη ήθελε την μέρα της απεργίας ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι δικαίωμα κάθε ανθρώπου να απεργήσει και να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Όταν κάνουν οι Γερμανοί και οι Γάλλοι απεργία δεν σας είδα να διαμαρτυρηθείτε!! Ούτε για τις άλλες συγκοινωνίες. Μην φοβάστε, οι τουρίστες έχουν καλύτερη ΠΙΔΕΙΑ από σας και θα ξανάρθουν καταλαβαίνουν ότι το έσχατο μέσο διεκδίκησης είναι η απεργία στην αναλγησία των κυβερνώντων. Δεν σας είδα ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ ΜΟΥ να κάνετε τίποτα για το ξεπούλημα της Ελλάδας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *