ροή ειδήσεων

H δήλωση της χρονιάς από τον Άρη Λυκογιάννη!


Κολοσσός – Ρέθυμνο 66-74: Το Ρέθυμνο πήρε το νησιωτικό ντέρμπι

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου χρησιμοποίησε μια... επική ατάκα για να εκφράσει την απογοήτευσή του για την κακή εμφάνιση και την ήττα από το Ρέθυμνο!

Έντονα προβληματισμένος παρουσιάστηκε ο Άρης Λυκογιάννης για την ήττα, αλλά κυρίως για την κακή εμφάνιση του Κολοσσού Ρόδου κόντρα στο Ρέθυμνο.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του δεν επέδειξε καθόλου διάθεση, σε τέτοιο βαθμό που "θα έχανε και από τον περιπτερά"!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο βράδυ για εμάς. Όχι λόγω της ήττας, της χρονικής στιγμής, αλλά κυρίως λόγω της εικόνας που είχαμε και ιδιαίτερα του μεγάλου ερωτηματικού που έχει δημιουργηθεί σε όλους. Τον χαρακτήρα. Το πώς αντιδρά κάποιος όταν σοβαρεύσουν τα πράγματα. Τα φιλικά δεν είναι η εικόνα της ομάδας. Αυτό που έχει εμφανιστεί στα δύο επίσημα παιχνίδια της ομάδας σε σχέση με την εικόνα που είχαμε στην προετοιμασία και με την ικανότητα και την προοπτική είναι ημέρα με τη νύχτα. Αυτομάτως αυτό οδηγεί στην εξήγηση της προσωπικότητας. Στην πίεση ξεχωρίζουν οι μάγκες από τα παιδάκια. Και αν στο ματς με τον Ολυμπιακό επιλέξαμε να μην πάμε δυνατά στο ματς για να κρατήσουμε ενέργεια, σήμερα η εικόνα με το Ρέθυμνο δεν αντικατοπτρίζει αυτό που δουλέψαμε τις τελευταίες ημέρες. Το Ρέθυμνο νίκησε απόλυτα δίκαια και έδειξε μία τυπική σταθερότητα. Δεν νομίζω ότι οφείλεται σε κάτι ιδιαίτερο πράγμα που έκαναν σήμερα. Το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση λόγω της υγρασίας, όπου έφευγε η μπάλα και γλιστρούσαν οι παίκτες.

Δεν είναι θέμα μέρας και σουτ. Είχαμε παραπάνω ασίστ, λίγα λάθη, αλλά η στατιστική δεν δείχνει τη διάθεση, την καρδιά και το κυριότερο όταν δεν ξεκινάς καλά πως το αντιμετωπίζεις. Πνιγήκαμε σε μία κουταλιά νερό από την αρχή. Αν και ήμασταν ήρεμοι στον πάγκο, η αντίδραση των παικτών ήταν πως μπαίνουμε όλο πιο βαθιά στην κινούμενη άμμο και έτσι κάναμε μια εμφάνιση πολύ κάτω του μετρίου. Όταν μπαίνεις και φοβάσαι είτε το καλάθι, είτε το λάθος, τότε η εικόνα θα είναι σαν τη σημερινή. Βλέπαμε σήμερα παγωμένα βλέμματα. Η δουλειά και η προπόνηση σου δίνει μία εικόνα. Οι πληροφορίες για τον χαρακτήρα σου δίνει μία εικόνα. Από ‘κει και πέρα, εγκεφαλογράφημα κανείς δεν μπορείς να κάνει… Το πρόβλημα ήταν η διάθεση. Αν δεν έχεις, ο περιπτεράς θα σε κερδίζει. Εμείς θα χάναμε σήμερα από τον περιπτερά! Δεν είναι θέμα ηγέτη. Η ομάδα είναι μία και πρέπει να λειτουργήσει έτσι. Είμαστε προβληματισμένοι και θα δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να έχεις άντερα να το κάνεις. Είμαστε στην πρώτη αγωνιστική και όχι στην τελευταία».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είπε: «Είναι ένα κακό ξεκίνημα για την ομάδα. Κάναμε πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο, καθώς δώσαμε τη δυνατότητα στο Ρέθυμνο να κάνει το παιχνίδι του και έτσι εμείς κυνηγούσαμε από νωρίς. Είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε 24 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο. Προσωπικά λυπάμαι πολύ. Είναι ένα καλό μάθημα για να καταλάβουμε πως πρέπει να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε στις προπονήσεις, εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από πέρυσι. Έχουμε το υλικό και τις δυνατότητες, αλλά δεν το δείξαμε ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε σήμερα. Είμαι σίγουρος πως η συνέχεια δεν θα είναι έτσι. Μπήκαμε στρεσαρισμένοι και αγχωμένοι. Είναι τελείως λάθος να μένουμε στην εικόνα των φιλικών που πήραμε νίκες. Θέλει πολλή δουλειά γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Τίποτα δεν είναι εύκολο και κανείς δεν σου χαρίζεται. Πρέπει να έχουμε βάση την άμυνα και εκεί να στηριχθούμε όλη τη χρονιά».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/10/16 10:56

    οταν θελεις να καθεσαι να χανεις σ.σ.με Ολυμπιακο...μπορΕί και να σου γίνει συνήθεια ΠΡΟΠΟΜΗΤΑΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *