ροή ειδήσεων

Κλείνουν σήμερα δρόμοι - Όλα έτοιμα για την διεξαγωγή του Αγώνα Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρόδου και ο Διοικητής της Τροχαίας Ρόδου κ. Στέργου Γιώργος, ανακοινώνουν τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα Ocean Lava Rhodes Olympic Distance Triathlon 2016, σήμερα Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.


Καλούν όλους τους πολίτες του Νησιού, να γίνουν αρωγοί αυτής της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης αγκαλιάζοντας τους αθλητές, διευκολύνοντας την ομαλή διεξαγωγή του Αγώνα.


Αναλυτικά τα μέτρα για την Κυριακή 30 Οκτωβρίου:


Από τις 07.00 η ώρα την Κυριακή θα απαγορευτεί η κυκλοφορία και η στάθμευση παντός είδους οχημάτων στους δρόμους που θα κινούνται τα ποδήλατα και οι δρομείς. Ειδικότερα:
Στην ανατολική είσοδο του κέντρου από την οδό Αυστραλίας θα εκτρέπεται η κυκλοφορία προς την οδό Βύρωνος, με κλείσιμο του ρεύματος προς Ακτή Σαχτούρη. Θα επιτρέπεται μόνο η κίνηση για το λιμάνι της Ακαντιάς. Η αναστροφή του ποδηλάτου θα γίνει πριν την «Κολώνα». Όσα οχήματα εγκλωβιστούν από προηγούμενες μέρες στο λιμανάκι της Κολώνας και στο πάρκινγκ απέναντι, θα κινηθούν με συνοδεία μηχανής του αγώνα προς την οδό Αυστραλίας για την έξοδό τους.
Κλείσιμο της οδού Παπάγου το ύψος του «Ήχος και Φως» και θα διοχετευτεί η κυκλοφορία προς την πλατεία Κύπρου.
Κλείσιμο της οδού Ιερού Λόχου μετά την Εθελοντών Δωδεκανησίων.
Κλείσιμο της οδού Ευσταθιάδη και του δρόμου έμπροσθεν της τροχαίας πριν τη διάβαση πεζών, ώστε το πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας να λειτουργεί κανονικά.


Τα οχήματα που ενδεχομένως να έχουν εγκλωβιστεί στην πλατεία Κουντουργίωτη και στην πλατεία Αντιναυάρχου Περ. Ιωαννίδη, θα διέρχονται με συνοδεία μηχανής του αγώνα μέσω της οδού Σάββα Νικολάου στην οδό Αμερικής για την έξοδό τους από το κέντρο.
Κλείσιμο της Ι. Καζούλη και της Ευσταθιάδου στη συμβολή τους με την οδό Αμερικής, ώστε να κοπούν οι δεξιές στροφές της Αμερικής που λόγω μονοδρομήσεων θα οδηγούσε τα οχήματα στον κόμβο της Ηρώων Πολυτεχνείου και Γεωργ. Παπανικολάου που θα είναι κλειστή.


Κλείσιμο της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου μετά τη συμβολή της με την οδό Ιερού Λόχου, ώστε η κυκλοφορία να διοχετεύεται μέσω της Ιερού Λόχου στην οδό Αμερικής.
Κλείσιμο των εισόδων στην πλατεία Χαρίτου. Όσα οχήματα είναι ήδη εκεί και στα περιμετρικά Ο.Τ. και θέλουν να φύγουν από το κέντρο, θα μπορούν να κινηθούν στον δρόμο γύρω από την πλατεία και να περνάνε με συνοδό του αγώνα στην οδό Ίωνος Δραγούμη και από εκεί στην οδό Στρ. Γρίβα.
Κλείσιμο της οδού Ίωνος Δραγούμη μετά τη συμβολή της με την οδό Στρ. Γρίβα, ώστε να μη συνεχίζουν προς την Γεωρ. Παπανικολάου, αλλά να κάνουν αναστροφή στην οδό Στρ. Γρίβα.
Κλείσιμο της οδού 28ης Οκτωβρίου στην έξοδό της στην οδό Ακτή Μιαούλη στο άγαλμα του Διαγόρα και διοχέτευση των οχημάτων στην οδό Αλεξ. Διάκου.


Ο παράδρομος οδός Αθανασιάδη θα παραμείνει ανοιχτός, ώστε να φεύγουν τα οχήματα μέσω της οδού Αλεξ. Διάκου.
Η οδός Παπαλουκά θα κλείσει στην κάθοδό της προς την Ακτή Κανάρη μετά τη συμβολή της με την οδό Αρκαδίου. Παρόλα αυτά, στον κόμβο της Παπαλουκά με τη Βορείου Ηπείρου & Ερυθρού Σταυρού (φανάρια Ορφανοτροφείου) θα υπάρχει σήμανση και ενημέρωση ότι η οδός Παπαλουκά θα είναι κλειστή πριν την Ακτή Κανάρη.
Στην δυτική είσοδο της πόλης την παραλιακή λεωφόρο Ιαλυσού, τα οχήματα που κινούνται από Ιαλυσό προς Ρόδο, θα εκτρέπονται στην κόμβο της Φανερωμένης προς Μήδεια.

Επειδή όμως η αναστροφή του ποδηλάτου θα γίνει μετά τα «20 μαγαζιά» προς Ρόδο, θα μπορούν να εξυπηρετούνται τα καταστήματα και το ξενοδοχείο Cosmopolitan, κάνοντας μετά αναστροφή και επιστρέφοντας προς Φανερωμένη.
Θα φυλάσσονται από εθελοντές όλες οι έξοδοι προς την ποδηλατική διαδρομή, στην περίπτωση που κάποιος παραβιάσει τις σημάνσεις.
Στις 12.00 που θα τελειώσει το ποδήλατο, θα ανοίξουν όλοι οι δυτικοί και βόρειοι δρόμοι που οδηγούν στο κέντρο και θα μεταφερθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας στη συμβολή των οδών Γεωρ. Παπανικολάου και Αμερικής. Οι λοιποί ανατολικοί δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι τις 14.00 που θα ολοκληρωθεί ο αγώνας.

http://topika-nea.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/10/16 11:10

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/10/16 21:53

    Δηλαδή πόσο μ@&€@ας είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/10/16 07:14

    ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΧΙ. ΠΑΠΑΡΑ Κ ΜΑΛ@ΚΑ ΜΑΖΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΡΟΜΠΑ Ε ΤΡΟΜΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *