ροή ειδήσεων

Δύο ελληνικά ξενοδοχεία στη λίστα του TripAdvisor με τα 25 καλύτερα του κόσμου


Στην 9η και 14η θέση της λίστας, δύο ξενοδοχεία σε Ρόδο και Σαντορίνη αντίστοιχα


Σε νησιωτικούς προορισμούς και τα δύο, κατάφεραν να συμπεριληφθούν μεταξύ των κορυφαίων για το 2016 και να μας κάνουν περήφανους ως Έλληνες για ακόμη μία φορά.

Πρώτο στη σειρά συναντάται ένα boutique hotel στη Ρόδο, το οποίο κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα και να κατακτήσει την ένατη θέση. Ο λόγος για το Spirit Of The Knights Boutique Hotel, σε ένα από τα γραφικά σοκάκια της Μεσαιωνικής Πόλης του νησιού. Πρόκειται για ένα 4* eco friendly ξενοδοχείο απόλυτα εναρμονισμένο με την αρχιτεκτονική και την αισθητική της περιοχής. Το ιστορικό κτήριο, στο οποίο στεγάζεται, χτίστηκε από τους Σταυροφόρους και μεταποιήθηκε από τους Οθωμανούς. Πρόσφατα ανακαινίστηκε ριζικά, διατηρώντας τα στοιχεία που το καθιστούν ξεχωριστό και δίνοντάς του ένα μοντέρνο αέρα.

Καθεμιά από τις 6 πολυτελείς σουίτες του έχει το δικό της ύφος στη διακόσμηση με χειροποίητα αντικείμενα και συλλεκτικά έργα Τέχνης από την Ελλάδα, το Μαρόκο, την Τουρκία, την Περσία και την Άπω Ανατολή. Η ημέρα σας εδώ ξεκινάει με ένα πλουσιοπάροχο πρωινό, το οποίο περιλαμβάνει πληθώρα ζεστών και κρύων εδεσμάτων. Για στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης μπορείτε να επισκεφτείτε το κομψό bar, όπου θα απολαύσετε το ποτό ή το cocktail σας, τη βιβλιοθήκη, όπου θα διαβάσετε το βιβλίο σας, το αίθριο ή την εξωτερική αυλή, όπου θα έρθετε σε επαφή με τη φύση. (Αλεξανδρίδου 14, Μεσαιωνική Πόλη, τηλ. 22410 39765, www.rhodesluxuryhotel. com).



Το δεύτερο ελληνικό ξενοδοχείο της λίστας εντοπίζεται στη Σαντορίνη και κατέλαβε την 14η θέση της λίστας.

Μάθετε ποιο είναι το δεύτερο ελληνικό ξενοδοχείο που συμπεριλήφθηκε στη λίστα του TripAdvisor στο www.greekguide.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *