ροή ειδήσεων

ΤΩΡΑ: Ελλάδα-Βοσνία 1-1: Ο Τζαβέλλας στις καθυστερήσεις μας χάρισε το βαθμό! ΒΙΝΤΕΟ


Η Βοσνία ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πήρε το προβάδισμα με τυχερό γκολ
- Στο 32' ο Πιάνιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι κι από την πλάτη του Καρνέζη αυτή κατέληξε στα δίχτυα - Στις καθυστερήσεις του αγώνα όμως ο Γιώργος Τζαβελλας με ένα απίστευτο σουτ ισοφάρισε σε 1-1Όλα είναι έτοιμα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την έναρξη του μεγάλου αγώνα με την Ελλάδα στην σέντρα.

1': Έναρξη του αγώνα

2': Πρώτη τελική προσπάθεια στο ματς με την κεφαλιά του Ιμπίσεβιτς να καταλήγει στην αγκαλιά του Καρνέζη.

4': Βαθιά μπαλιά του Ζουκάνοβιτς ο Τζέκο βρίσκεται στην πλάτη της ελληνικής άμυνας, αλλά κάνει κακό κοντρόλ κι ο Παπαδόπουλος διώχνει.

Η Βοσνία δείχνει να ελέγχει το ρυθμό του αγώνα σ' αυτά τα πρώτα λεπτά.

Στο φαληρικό στάδιο βρίσκεται πλέον και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος παρακολουθεί τον αγώνα μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.



10': Η πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι είναι για τον Σπάχιτς ο οποίος έριξε κάτω τον Παπασταθόπουλο σταματώντας την εκπληκτική ατομική προσπάθεια του αρχηγού της Εθνικής.

11': Ανάβουν τα αίματα στο Καραϊσκάκη με τον Τζεκο να δέχεται κι αυτός κάρτα για σκληρό φάουλ στον Φορτούνη. Ο τελευταίος εκτέλεσε το φάουλ με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι, αλλά στη φάση υπάρχει καθαρό κράτημα του Τοροσίδη από τον Βράνιες χωρίς ο διαιτητής να υποδείξει το πέναλτι.

16': Νέα βαθιά μπαλιά με στόχο τον Τζέκο ο οποίος έφυγε από κανονική θέση αλλά με τακλιν αυτοθυσίας ο Παπασταθόπουλος έδιωξε σε πλάγιο.

19': Φάουλ στη γωνιά της ελληνικής περιοχής με τον Πιάνιτς να στέλνει τη μπάλα πάνω στο τείχος.

Και πάλι η Βοσνία έχει πάρει τον έλεγχο του αγώνα

21': Πολύ καλή στιγμή για την Βοσνία σε φάση διαρκείας με τον Γιάγιαλο να κάνει το τεχνικό σουτ και να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Καρνέζη.

22': Νέα τελική για τους φιλοξενούμενους με τον Καρνέζη να μπλοκάρει το σουτ του Τζέκο.

32' ΓΚΟΛ: Φάουλ για την Βοσνία περίπου 10 μέτρα έξω από την ελληνική περιοχή. Ο Πιάνιτς το εκτελεί η μπάλα βρίσκει το κάθε δοκάρι του Καρνέζη και την πλάτη του Έλληνα τερματοφύλακα καταλήγοντας στα δίχτυα για το 0-1.

Αμέσως μετά το γκολ ο αγώνας διεκόπη για πέντε λεπτά καθώς οι οπαδοί των Βόσνιων πέταξαν καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στις διπλανές κερκίδες!



46': Έναρξη β' ημιχρόνου χωρίς καμία αλλαγή στις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

52': Κάπως καλύτερη η εικόνα της Εθνικής, χωρίς όμως και πάλι δημιουργικά να μπορεί να γίνει απειλητική.

54': Δοκάρι για την Ελλάδα! Στην πρώτη επίθεση που μπορέσαμε να μεταφέρουμε σωστά τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, Τοροσίδης, Μάνταλος, Φορτούνης έκαναν το τρίγωνο με τον τελευταίο να πιάνει το σουτ και τον Μπέγκοβιτς με τα ακροδάχτυλα να στέλνει τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του.

59': Εξαιρετική πάσα του Σάμαρη στον Σταφυλλίδη που ξέφυγε από τον αντίπαλο του, αλλά οι Βόσνιοι έκοψαν το κακό γύρισμα του σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Φορτούνη με τον Παπασταθόπουλο να παίρνει την κεφαλιά σημαδεύοντας την αγκαλιά του Μπέγκοβιτς.

61': Γιαννιώτας αντί Μανιάτη η πρώτη αλλαγή του Σκίμπε.

62': Ο Τζέκο βγαίνει μόνος απέναντι από τον Καρνέζη τον οποίο αποφεύγει αλλά προλαβαίνουν οι αμυντικοί και διώχνουν.

67': Για μια ακόμη φορά ο Τζέκο βγαίνει στην πλάτη της ελληνικής άμυνας με τον Παπασταθόπουλο να τον κοντράρει και τον Καρνέζη να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του.

70': Αναγκαστική αλλαγή για την Βοσνία με τον Σούνιτς να παίρνει τη θέση του Σπάχιτς.

72': Σέντρα του Φορτούνη οι Βόσνιοι μπερδεύονται αλλά ο Σούνιτς την τελευταία στιγμή παίρνει τη μπουκιά από το στόμα του Μήτρογλου που ήταν έτοιμος να σκοράρει.

76': Τζέκο και Παπασταθοπουλος μονομαχούν με τον Έλληνα να κάνει το φάουλ και να μπλέκεται πάνω από τον Τζέκο, ο οποίος του κατέβασε το σορτσάκι κι ακολούθησε σύρραξη μεταξύ όλων των παικτών. Ο Σουηδός διαιτητής Έρικσον μετά από διαβουλεύσεις με τους βοηθούς απέβαλλε τον Παπαδόπουλο με κόκκινη και τον Τζέκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

90': Πέντε λεπτά θα είναι ο έξτρα χρόνος

95' ΓΚΟΛ!!!!!: Ο Γιώργος Τζαβέλλας είδε τη μπάλα να στρώνεται μπροστά του έξω από την περιοχή και με ένα τρομερό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μπέγκοβιτς ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι συνθέσεις:
Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Μανιάτης (61' Γιαννιώτας), Σαμάρης, Μάνταλος, Φορτούνης, Σταφυλίδης, Μήτρογλου
Βοσνία: Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς 70' Σούνιτς), Κολάσινατς, Βράνιες, Ιμπίσεβιτς, Πιάνιτς, Τζέκο, Λούλιτς, Ζουκάνοβιτς, Χαΐροβιτς, Γιάγιαλο.


Τζαβέλλας 1-1 Ελλάδα-Βοσνία από xkon1984_facebook


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *