ροή ειδήσεων

Τρομοκρατήθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Κρεμαστή, από την παρουσία δύο κλεφτών στο σπίτι της


Θέμα συζήτησης αποτέλεσε στην Κρεμαστή η κλοπή που έγινε χθες βράδυ σε παραλιακή περιοχή
του χωριού. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προσπαθούσαν να μάθουν περισσότερα γύρω από την υπόθεση, ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτιόντουσαν αν εκτός από τους πρόσφατα συλληφθέντες κλέφτες, υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι συνεχίζουν να δρουν στην Κρεμαστή, προκαλώντας εύλογη ανησυχία στους κατοίκους.


Βέβαια, αυτό που θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι, η Αστυνομία κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει όλους εκείνους τους δράστες που έχουν αρχίσει να αποθρασύνονται και να κλέβουν αδιαφορώντας ακόμη κι αν μέσα στα σπίτια υπάρχουν άνθρωποι.

Όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της 90χρονης στην Κρεμαστή, όπου, - σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, - οι δράστες, αφού κατάφεραν να μπουν στο σπίτι άρχισαν να ψάχνουν να βρουν και να πάρουν ό,τι τους είναι χρήσιμο.

Πράγματι, την ώρα που πήραν κάποια φο μπιζου διαπίστωσαν ότι μέσα στο σπίτι υπήρχε η ηλικιωμένη, η οποία άρχισε να ανησυχεί από το γεγονός πως είχε μια άγνωστη «παρέα»!



Οι δύο δράστες την... καθησύχασαν πως θα φύγουν αμέσως, και πράγματι μετά από λίγα λεπτά εγκατέλειψαν την οικία της. Η γυναίκα ειδοποίησε το γιο της, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό και βέβαια γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *