επικαιρότητα

Νεότερα για την "εκστρατεία" συλλογής δειγμάτων προκειμένου να σωθεί ένα 3χρονο κοριτσάκι από τη Ρόδο

"Εκστρατεία" για την συλλογή δειγμάτων προκειμένου να σωθεί ένα 3χρονο κοριτσάκι από τη Ρόδο, έχει οργανώσει τις τελευταίες μέρες ο Σύλλογος Ροδαυγή.

Μάλιστα, η εκστρατεία αυτή έχει επεκταθεί στην Τήλο και στη Λέρο, καθώς εκφράστηκε η επιθυμία να συμμετάσχουν κι αυτά τα νησιά στην μεγάλη προσπάθεια. Να σημειωθεί ότι, ο Σύλλογος Ροδαυγή, με μια νέα ανακοίνωσή του επισημαίνει τα εξής:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 3ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ"


Η συλλογή δειγμάτων για τον έλεγχο ιστοσυμβατότητας θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 από τις 11:00 π.μ έως τις 18:00 μ.μ στο Αμφιθέατρο εντός του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου (δίπλα από το κυλικείο).


Στην προσπάθειά μας έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία θα συμμετάσχουν την ίδια ημερομηνία και τις ίδιες ώρες το : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΟ παίρνοντας δείγματα και ο: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΗ ΛΕΡΟΥ ΣΤO ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ παίρνοντας δείγματα.


Επίσης όσοι θέλουν να γίνουν δότες μπορούν να απευθυνθούν στο τμήμα ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του τόπου τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο του συλλόγου μας 2241360112.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

http://topika-nea.gr
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα στην ομάδα και χρονια πολλά... αναρωτιέμαι γιατί τα φώτα από Ρόδο προς Ιαλυσό είναι σβηστά τοσες νυχτες τώρα... υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;; Γιατί με την αποψινή νεροποντή η οδήγηση ήταν πολύ πιο δύσκολη σε θεοσκότεινο δρόμο άρα και επικίνδυνη!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά