ροή ειδήσεων

«Γυναίκες από Πέτρα»: Νέο ρεκόρ για την Αναστασία Κορινθίου – Στα 50.000 αντίτυπα το μυθιστόρημα


Ένα νέο best-seller προστέθηκε στη συλλογή της πολυβραβευμένης συγγραφέως
Αναστασίας Κορινθίου. Η αγαπημένη «νεράιδα» της Ρόδου άνοιξε τα φτερά της και βρήκε νέα ζεστή στέγη στην Αθήνα.

Αρκεί μία δίλεπτη συνομιλία για να καταλάβεις τι εστί Αναστασία. Ένα αερικό που στην πρώτη της λέξη, στο πρώτο της χαμόγελο σε έχει πιάσει αγκαζέ και σε έχει ταξιδέψει στην δική της παραμυθούπολη.

Παραμυθούπολη… όχι παραμύθι! Στον δικό της κόσμο που και τις πιο σκοτεινές στιγμές (δικές της και παραστατών της) τις τονίζει με έντονα χρώματα. Κόκκινο, πολύ κόκκινο…

Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα αποτελεί μία αληθινή ιστορία για την συγγραφέα. Είναι η οικογένειά της, είναι η πορεία της, είναι η Αναστασία.

Η αγαπημένη συγγραφέας αφιέρωσε την επετειακή έκδοση του βιβλίου της , στα τρία της παιδιά Αγγελική, Ζηνέτα και Αντώνη, στην οικογένειά της από την Κρήτη (στην οποία αναφέρεται και το βιβλίο), αλλά και στα ξαδέλφια της Μαρία Κορινθίου, Ζοζεφίν και Αντώνη, τη νέα της οικογένεια στην Αθήνα, όπου ζει μόνιμα εδώ και έναν χρόνο μετά από 26 χρόνια στη Ρόδο της καρδιάς της.

Η Αναστασία Κορινθίου μετά από τη μεγάλη της επιτυχία «ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ» που έφτασε τα 100.000 αντίτυπα, τώρα μας χαρίζει άλλη μια εκδοτική επιτυχία.

Η επιστροφή της στην ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ (Όμιλος ΝΙΚΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ) θα φέρει σύντομα στο αναγνωστικό της κοινό το ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ, αλλά και το πολυσυζητημένο ΟΜΕΡΤΑ, ενώ σε συνεργασία με την Ένωση Κρητών Κερατσινίου-Δραπετσώνας «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ», θα ετοιμαστεί μια μεγάλη γιορτή-αφιέρωμα για το βιβλίο που την καθιέρωσε σαν συγγραφέα και αγαπήθηκε σαν ένα από τα καλύτερα για τις…γυναίκες της Κρήτης και τον μεσοπόλεμο!

Της ευχόμαστε να πετάξει ψηλά… Ή μάλλον να κολυμπήσει βαθύτερα.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *