επικαιρότητα

Στην εντατική ο Θάνος Πλεύρης, εξαιρετικά σοβαρή η κατάστασή του


Στην εντατική με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού νοσηλεύεται ο πρώην βουλευτής Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Πλεύρης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάστασή του κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή.

Όπως έγινε γνωστό η επέμβαση που είχε ως στόχο να καθαρίσει τη μολυσμένη περιοχή ολοκληρώθηκε πριν από περίπου μία ώρα και ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του θεραπευτηρίου, όπου συνεχίζουν την αγωγή οι θεράποντες ιατροί.

Το πρόβλημα της υγείας προέκυψε μετά από παρακέντηση στο πόδι και η οποία του προκάλεσε σταφυλόκοκκο.

Ο Θάνος Πλεύρης εκλέχθηκε βουλευτής το 2007 και το 2009 και ευρωβουλευτής το 2009 με το ΛΑΟΣ.

Στις εκλογές του 2012 τοποθετήθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στην 9η θέση της Α' Αθηνών αφού οι εκλογές έγιναν χωρίς σταυρό προτίμησης. Η Ν.Δ. εξέλεξε 8 βουλευτές στην Α΄ Αθηνών και ο Θάνος Πλεύρης ήταν ο πρώτος επιλαχών. Στις 3 Νοεμβρίου του 2014 ορκίστηκε βουλευτής αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ο οποίος παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα για αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στην Κομισιόν.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Μπορώ να βγάλω κ γω σχολή για μπάτσος να με πληρώνεται για να κάθομαι να καπνίζω κ να μιλάω στο κινητό ενώ μπροστά μου (στην Φανερωμένη) τα αυτοκίνητα μένουν κολλημένα επι μισή ώρα κ να μη με νοιάζει...;;;

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης