ροή ειδήσεων

Επιδημία χωρισμών: Χωρίζει και ο Αρναούτογλου;


ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μοναχικές εμφανίσεις στην Ρόδο



Οι φήμες χωρισμού του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα έρχονται ξανά στην επιφάνεια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «Weekend» της εφημερίδας «Αγορά», ο διάσημος παρουσιαστής αντιμετωπίζει μία από τις ισχυρότερες κρίσεις στη σχέση του με την Κατερίνα Κόκλα, σύντροφό του και μητέρα του γιου του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπορεί και κατά το παρελθόν να υπήρξαν φήμες ότι το ζευγάρι χωρίζει, ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα είναι σοβαρά, το ζευγάρι μπορεί να είναι ακόμη μαζί, αλλά πρέπει να πάρει την απόφαση για το αν θα οδηγηθεί στον χωρισμό.

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, μέχρι στιγμής έχουν αποφασίσει να δώσουν παράταση στη σχέση τους, τόσο γιατί έχουν σύμφωνο συμβίωσης, όσο - κυρίως - διότι τους δένει ο 3χρονος γιος τους, Αναστάσης.

Η εφημερίδα υπενθυμίζει τις φήμες περί χωρισμού που ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μοναχικές εμφανίσεις στην Ρόδο, ενώ η σύντροφος του ήταν στη Νάξο με το παιδί τους.


Τότε ο παρουσιαστής είχε διαψεύσει τις πληροφορίες, εκφράζοντας μάλιστα την απογοήτευση του με όλα όσα ακούγονται κατά καιρούς για την σχέση του με την Κατερίνα Κόκλα.

Για λίγο καιρό, οι φήμες κόπασαν, ωστόσο φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού είπε στην εφημερίδα «Αγορά» ότι η διάσταση μεταξύ τους μοιάζει οριστική. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι κοινές έξοδοι του ζευγαριού είναι σχεδόν ανύπαρκτες, ενώ οι δύο τελευταίες έξοδοι της Κατερίνας ήταν μοναχικές, χωρίς τον Γρηγόρη δίπλα της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στενός φίλος του Γρηγόρη αναφέρει πως ο παρουσιαστής δεν θα έπαιρνε επιπόλαια μια τόσο σημαντική απόφαση που αφορά στη ζωή του γιου του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την περασμένη Άνοιξη, ενοχλημένος από τις φήμες περί χωρισμού, είχε ζητήσει να παρέμβει ο Εισαγγελέας για κάποια περιοδικά, τα οποία χαρακτήρισε «φαντάσματα»!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *