επικαιρότητα

Ο Σώρρας και τα λεφτά που (δεν) υπάρχουν


Αυτή είναι μια απλή αποδόμηση των τρις της σωτηρίας, για να μην την πατήσετε
και άδικα χάνετε λεφτά. Αυτά που πρέπει να ξέρουν όσοι δεν την πάτησαν, για να μη την πατήσουν, ή για να σώσουν κάποιον γνωστό τους, που είναι έτοιμος να την πατήσει. Αυτά που πρέπει να ξέρουν και όσοι έχουν ήδη πέσει στην παγίδα, ώστε να βγουν σύντομα, πριν είναι αργά.


Μια κουβέντα που είχε αρχίσει το 2012 και ξεχάστηκε, έχει ξαναρχίσει τους τελευταίους μήνες. Πρόκειται για τα 600 δις δολάρια σε αμερικάνικα ομόλογα που έχει στην κατοχή του ο Αρτέμης Σώρρας και με αυτά θα αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας. Τα αμερικάνικα ομόλογα που έχει, δεν είναι μόνο αυτά. Συνολικά φτάνουν ένα ποσό των περίπου 2,9 τρις δολαρίων, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος. Τα υπόλοιπα 2,6 τρις δολάρια, τα διαθέτει ο Σώρρας στους δήμους για να κάνουν έργα.


Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Εμμανουήλ Λαμπράκης, ομογενής, είναι ο μόνος που μας εξήγησε μέχρι τώρα, πως αποκτήθηκαν αυτά τα ομόλογα. Υπάρχει και το σχετικό βίντεο στο YouTube, όπου....
τα λέει αναλυτικά. Περιληπτικά θα σας ενημερώσω, πως τα ομόλογα δόθηκαν από τον Ομπάμα στον Αρτέμη, σαν αντάλλαγμα της μυστικής τεχνολογίας που πούλησε ο Αρτέμης στον Ομπάμα. Η τεχνολογία είναι των αρχαίων Ελλήνων, από τον καιρό του Απόλλωνος και του Ζηνός. Με αυτή, τα διαστημόπλοια θα πετούν στο διάστημα για μήνες και μήνες, χωρίς καύσιμα!!!!!!! Όταν έλεγε αυτά ο Λαμπράκης, ο Σώρρας καθόταν ένα μέτρο δίπλα του.


Αν δεν το πιστεύετε, δείτε με τα ματάκια σας για να μάθετε τι εστί απολλώνια τεχνολογία.


Ο ίδιος ο Σώρρας, ποτέ δεν απαντά στην ερώτηση «που τα βρήκες». Ενίοτε χαρακτηρίζει τον ερωτώντα «ζώο».


Τα 2,9 τρις, όμως, δεν είναι το σύνολο των χρημάτων που τάζει ο Σώρρας στους Έλληνες. Μας λέει πως υπάρχει και το παγκόσμιο καταπίστευμα, στο οποίο έχει μερίδιο ο λαός μας. Το μερίδιό μας φτάνει τα 115 τρις δολάρια. Επειδή λοιπόν, μας ανήκουν όλα αυτά τα χρήματα, καλεί τους πολίτες να πάνε στα κατά τόπους γραφεία της Ε.ΣΥ., ώστε να φτιάξουν ένα συγκεκριμένο εξώδικο, που θα καταθέσουν στην εφορία. Με το εξώδικο, εξουσιοδοτούν το Ελληνικό Δημόσιο, να εισπράξει τους φόρους και τις όποιες άλλες οφειλές προς αυτό, από το μερίδιο του υπογράφοντος πολίτη στα παραπάνω λεφτά. Τελευταία, άρχισαν να στέλνουν τέτοια εξώδικα και στις τράπεζες.


Όλα καλά μέχρι τώρα. Ο Αρτέμης Σώρρας έχει πολλά λεφτά (2,9 τρις δολάρια), που τα διαθέτει σε εμάς, γιατί είναι πατριώτης. Επίσης γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλά λεφτά (115 τρις δολάρια) δικά μας, για την ύπαρξη των οποίων έχουμε πλήρη άγνοια εμείς «οι αυτόχθονες Έλληνες ιθαγενείς» -όπως μας ονομάζει- και γι΄ αυτό δεν τα διεκδικήσαμε μέχρι σήμερα. Με αυτά τα τεράστια ποσά, θα αποπληρώσει το δημόσιο χρέος, αλλά και τα ιδιωτικά χρέη των Ελλήνων σε δημόσιο και τράπεζες. Δε σταματάει εδώ όμως. Όταν πάρει η οργάνωσή του (Ε.ΣΥ.) την εξουσία, θα δώσει και 20.000 ευρώ στον καθένα μας.


Όχι μόνο καλά, τέλεια είναι όλα τα παραπάνω. Ο απελπισμένος Έλληνας που δεν έχει κατά που να γείρει και που έχει σιχαθεί τους προδότες πολιτικούς, ακούει πως υπάρχει μια ελπίδα. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!


Είναι τόσο ωραίο, που σαν παραμύθι ακούγεται. Σαν; Μήπως είναι παραμύθι; Για να δούμε λοιπόν, τι συμβαίνει πραγματικά. Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, είναι κυρίως αποτέλεσμα της έρευνας που έχουν κάνει οι Ελευθέριος Ρήνος, Γιώργος Γιαλτουρίδης κά. Όλα τα στοιχεία που παρατίθενται, είναι δημοσιοποιημένα στο διαδίκτυο και μπορούν να βρεθούν με μια επισταμένη έρευνα σε αυτό. Μέχρι τώρα, δεν έχουμε δει κάποια σοβαρή αντίδραση για τα καταγγελλόμενα από τους ανθρώπους αυτούς, καμία πειστική διάψευση από τα θιγόμενα πρόσωπα και καμία ανακοίνωση ότι κινούν κάποια νομική διαδικασία σε βάρος αυτών που τους καταγγέλλουν, ούτε κάποια έγγραφα που να αποδεικνύουν τα αντίθετα από αυτά που παρουσιάζουν οι καταγγέλλοντες. Έχουμε δει μόνο ατέλειωτες υπεκφυγές.


Ας πιάσουμε τις δύο πηγές χρήματος ξεχωριστά. Πρώτα θα πούμε για τα αμερικάνικα ομόλογα και μετά για το παγκόσμιο καταπίστευμα.


Το 2003 στην πολιτεία Washington των ΗΠΑ, ένας αποτυχημένος δικηγόρος ονόματι Stephen LouisWozny, θεώρησε πως το όνομά του είναι trademark (όπως λέμε Coca-Cola ή Microsoft), είναι δηλαδή πνευματική του ιδιοκτησία και δεν μπορεί κανένας να το γράφει ή να το προφέρει χωρίς την άδειά του. Αν κάποιος έκανε το λάθος, θα χρεωνόταν από τον Wozny με πεντακόσιες χιλιάδες δολάρια. Αφού έγιναν διάφορα ευτράπελα, όπως με την εταιρεία ηλεκτρικού, γιατί έγραφε το όνομά του επάνω στο λογαριασμό, με την εταιρεία τηλεφώνου, νερού κλπ, ο σύλλογος τον διαγράφει από μέλος του με απόφαση δικαστηρίου, επειδή ήταν ακατάλληλος να ασκήσει δικηγορία. Αφού ο Wozny χρέωσε και το δικαστή, επειδή ανέφερε το όνομά του κατά τη διάρκεια της δίκης, στο τέλος καταδικάστηκε να δει ψυχίατρο και να διαγραφεί από το σύλλογο. Ο δικηγορικός σύλλογος, γνωστοποίησε στα μέλη του τη διαγραφή του εν λόγω δικηγόρου, μέσα από το έντυπο που εκδίδει και μέσα από την ιστοσελίδα του, την οποία βλέπουμε παρακάτω.Τότε λοιπόν, ο Wozny βρήκε την ευκαιρία της ζωής του για να γίνει ζάπλουτος. Εκδίδει ένα τιμολόγιο στο σύλλογο, επειδή δημοσίευσε την ανακοίνωση, που ανέφερε το όνομά του 11 φορές. Το περιοδικό είχε 23.000 αναγνώστες. Το σάιτ το είδαν τουλάχιστον μισό εκατομμύριο άνθρωποι, κατά τον ίδιο. Έτσι χρεώνει τον σύλλογο με 2.876.526.500.000 δολάρια. Δηλαδή, σχεδόν 2,9 τρις. Ιδού το τιμολόγιο:Αμέσως μετά, ο Wozny καταχωρεί το «χρέος» αυτό στον UCC. Είναι μια υπηρεσία στις ΗΠΑ, που καταγράφει όποιο χρέος της δηλώνεται, χωρίς να ερευνά την γνησιότητα ή όχι του χρέους. Περισσότερο στατιστική είναι η αποστολή της, για να γνωρίζει η κυβέρνηση των ΗΠΑ τι γίνεται με τα ιδιωτικά χρέη.
Φυσικά, ο δικηγορικός σύλλογος της Washington πήγε κατευθείαν και δήλωσε πως το «χρέος» είναι ψεύτικο και απάτη και δεν του χρωστάει τίποτα.

Δεν έμεινε εκεί, όμως, ο απατεώνας δικηγόρος. Το υποτιθέμενο χρέος το έκανε διεθνή συναλλαγματική και όχι ομόλογο, όπως μας λένε. International Bill Of Exchange (IBOE). Αργότερα, την έσπασε σε κομμάτια, για να μπορεί να κάνει πιο εύκολα τις απάτες του. Τις εκχωρεί όλες σε μια εταιρεία που έφτιαξε με ένα «συνάδελφό» του απατεώνα, τον James Salmon. Η εταιρεία λέγεται Red PantherLimited. Στην παρακάτω καταχώρηση που έκανε ο ίδιος ο δικηγόρος στον UCC, φαίνεται η μεταφορά ενός κομματιού των 2,9 τρις φανταστικών δολαρίων στην εταιρεία.Μέσα από την εταιρεία λοιπόν, οι απατεώνες ήθελαν να πουλήσουν τα ψευτοομόλογα. Όχι με 100 δις που γράφουν πάνω βεβαίως, πέντε ή δέκα χιλιάδες μια χαρά θα είναι. Έψαχναν σε χώρες του τρίτου κόσμου που θα έχαφταν το παραμύθι. Και τελικά βρήκαν μια τέτοια χώρα κι ακόμα καλύτερη. Γιατί αυτή η χώρα είναι μεν τριτοκοσμική πια, αλλά είναι και στην Ευρώπη. Ποια είναι; Ελάτε τώρα. Αφού ξέρετε. Ναι, αυτά τα δήθεν ομόλογα του Wozny, είναι τα περίφημα ομόλογα του Σώρρα. Πως το λέμε αυτό; Πως συνδέεται ο Σώρρας με τους απατεώνες Wozny και Salmon; Με αυτό και όχι μόνο.Στο παραπάνω, βλέπετε την καταχώρηση που κάνει στο UCC ο ίδιος ο δικηγόρος και αφορά το πληρεξούσιο του Salmon προς τον μίστερ Αρτέμης Σώρρας, να είναι διαχειριστής των ψευτοσυναλλαγματικών.


Υπάρχει και το τριών σελίδων πληρεξούσιο ολόκληρο. Στις πρώτες γραμμές, αναγράφονται τα ονόματα που μας ενδιαφέρουν και πιο κάτω το «χρέος» σπασμένο σε πολλά κομμάτια. Απολαύστε το:Αυτές είναι δουλειές! Λογικά, ότι του έδωσαν, δεν πρέπει να του το έδωσαν τζάμπα. Κάποιο ποσοστό θα παίρνουν από αυτά που βγάζει τώρα ο Σώρρας από τους αφελείς (βλ. συνδρομές, έξοδα εξωδίκου, τραπεζικός λογαριασμός κλπ).


Καταλάβατε τώρα, που βρήκε τα λεφτά ο άφραγκος μεγιστάνας Σώρρας; Καταλάβατε γιατί δεν έχει εκατό τραπεζίτες γύρω του όλη την ώρα να του γλύφουν τα παπούτσια; Γιατί δεν τον φυλάει μια ταξιαρχία σωματοφυλάκων; Γιατί δεν κυκλοφοράει με θωρακισμένη αυτοκινητάρα, αλλά με ένα σαράβαλο; Γιατί δεν έχει ξεπληρώσει ούτε ένα χρέος από έναν έστω οπαδό του; Γιατί ζητάει ο νυν υπαρχηγός του, από τα θύματά τους, να συνεισφέρουν στον αγώνα με τον οβολό τους και δεν βάζει αυτός τίποτα από τα τρισεκατομμύρια;

Μα είναι δυνατόν, ένας που διαχειρίζεται τρισεκατομμύρια δολάρια, να ζητάει από τον Έλληνα που δεν έχει να φάει, να συνεισφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό για να τυπωθούν μπλουζάκια και καπέλα; Πως σκέφτονται αυτοί που πάνε και καταθέτουν το υστέρημά τους και τον ιδρώτα τους στους απατεώνες;


Για να δείτε που έχει φτάσει το θράσος τους, στέλνει ο Αρτέμης εξώδικα στον πρωθυπουργό, στον ΠτΔ, στον Ομπάμα, στη CIA, στον Πρόεδρο και στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στον διοικητή της Τ.Ε., στο Τ.Χ.Σ., στην Ε.Σ.Η.Ε.Α. και δε συμμαζεύεται. Είναι σκέτο θράσος; Ή μήπως είναι και κάτι άλλο;


Ένα μόνιμο επιχείρημα του Σώρρα, είναι πως δικαιώθηκε για την ύπαρξη των χρημάτων, στο δικαστήριο. Μέγα ψέμα. Πήγε το 2012 ο γνωστός και μη εξαιρετέος Άδωνις στον εισαγγελέα και κατήγγειλε πως οι Σώρρας και Λαμπράκης κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η υπόθεση πήγε στο ακροατήριο, όπου ο Άδωνις δεν παρευρέθη. Στην ουσία, δεν υπήρχε μάρτυρας κατηγορίας. Ο Δαραβίγκας και ένας άλλος που ήταν εκεί, μόνο μειδίαμα μπορούν να προκαλέσουν με την παρουσία τους. Να ένα κομμάτι του δικόγραφου, όπου φαίνεται η κατηγορία.Μάρτυρες υπεράσπισης ήταν ο Anthony Diamond και ο Greg Pappas. Ο πρώτος, ήτοι ο Αντώνης Διαμαντόπουλος, είναι καταδικασμένος για οικονομικά εγκλήματα στον Καναδά. Ο δεύτερος, έχει μια εταιρεία φάντασμα, μη καταχωρημένη οπουδήποτε, η οποία λειτουργεί σαν καταθετήριο. Εκεί κατέθεσε ο Σώρρας τις συναλλαγματικές – ομόλογα. Προσέξτε μια απόδειξη κατάθεσης και φρίξτε. Άλλο το όνομα της εταιρείας ψηλά και άλλο το όνομα της εταιρείας στη σφραγίδα. Μιλάμε για απατεώνες του κιλού.

Το δικαστήριο τον αθώωσε για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων. Δεν έκανε καμία έρευνα για το αν υπάρχουν τα λεφτά ή όχι. Είχε μπροστά του μόνο μερικούς ψευδομάρτυρες που έλεγαν ότι ήθελαν, χωρίς αντίκρουση και τελείωσε. Δέχθηκε ότι, όντως ο Σώρρας, είναι ο διαχειριστής των συναλλαγματικών της Red Panther Limited. Αυτό και μόνο αυτό. Δεν εξέτασε ποτέ, αν τα λεγόμενα ομόλογα είναι γνήσια ή απάτη.


Δείτε τι λέει η Τράπεζα της Ελλάδος για τους τρεις αυτούς κυρίους. Δείτε τι λέει για τον Diamond και την εταιρεία του. Προσέξτε και τι λέει για την εταιρεία του Greg Pappas, στην οποία κατέθεσε ο Σώρρας τα «ομόλογα». Είναι τόσο αστείοι, που θα προκαλούσαν άφθονο γέλιο, αν δεν κορόιδευαν απελπισμένους από τα μνημόνια ανθρώπους.

Επ’ ευκαιρία, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έχει εκδώσει οδηγία για τις συναλλαγματικές (Bills ofExchange), που παρουσιάζουν σαν χρεωμένο το αμερικάνικο δημόσιο. Λένε πως είναι όλες πλαστές. ΟΛΕΣ. Το βλέπουμε στην ιστοσελίδα του Υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ, η οποία παρατίθεται:Να και η απάντηση του αμερικάνικου Υπουργείου Οικονομικών, στη σχετική ερώτηση του Ελευθέριου Ρήνου. Έχει επάνω τηλέφωνα και διευθύνσεις. Όποιος θέλει, μπορεί να τηλεφωνήσει και να μάθει από πρώτο χέρι.Όποιος πάλι, θέλει να έχει ολόκληρο το φάκελο με όλα αυτά εγγράφως και επισήμως, μπορεί να τα ζητήσει από το UCC της Washington, που λέγαμε πιο πάνω. Με λίγα δολάρια θα έχει περίπου 700 σελίδες, αναφορικά με τα παραπάνω. Σε αυτή την ιστοσελίδα: https://fortress.wa.gov/dol/ucc/


Τελειώνουμε το θέμα «αμερικάνικα ομόλογα» και WOZNY, παραθέτοντας ένα τέτοιο «ομόλογο», που έχει στην κατοχή του ο Σώρρας, για να δείτε για τι απάτη μιλάμε. Προσέξτε το καταπληκτικό: η υποχρέωση πληρωμής του ομολόγου, δεν είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Είναι στην «Εταιρεία Ηνωμένες Πολιτείες». Όχι κράτος, αλλά εταιρεία. Όχι της Αμερικής, αλλά του τρέχα γύρευε. Είναι υπογραμμισμένο με κίτρινο το συγκεκριμένο σημείο. Ελπίζω να αντιλαμβάνεστε το μέγεθος του παραμυθιού. Αυτά δεν είναι ορθογραφικά λάθη. Είναι κόλπα που κάνουν όλοι οι απατεώνες του είδους, για να τα φέρουν βόλτα, όταν τους κυνηγήσουν οι αρχές. Ηλίθια κόλπα από ηλίθιους απατεώνες για χαζούς ανθρώπους. Ο Wozny σήμερα, καταζητείται στις ΗΠΑ για αυτή την απάτη.

Πως ξέρουμε ότι έχει αυτό ειδικά το παλιόχαρτο ο απένταρος κροίσος; Διότι αναγράφεται στο πληρεξούσιο του Salmon, αλλά και γιατί οι ίδιοι οι απατεώνες μας το έδειξαν. Σε μια εκπομπή του φιλικού σε αυτούς Μπεξή, στο κανάλι 9, ο τότε δικηγόρος τους Παπαδάκης (νυν αποχωρήσας), κάνει το λάθος και δείχνει μια σελίδα από τις μπούρδες τους. Εκεί φαίνεται πεντακάθαρα το παραπάνω «ομόλογο». Είναι υπογραμμισμένος με κόκκινο, ο αριθμός του «ομολόγου» στην εκπομπή, όπως με κόκκινο είναι πάνω δεξιά στο παλιόχαρτο ο ίδιος αριθμός.Η εκπομπή εδώ, για αυτούς που έχουν γερά νεύρα. Το χρονικό σημείο της παραπάνω εικόνας, είναι το 43:35.
https://www.youtube.com/watch?v=F5n5OoWHo1M


Θεωρούμε πως εκθέσαμε σε ικανοποιητικό βαθμό την απάτη των αμερικάνικων ομολόγων. Τώρα όλοι ξέρουν τι εστί αυτή η απάτη. Οπότε όλοι ξέρουν, ποια είναι η πρώτη ερώτηση που πρέπει να απευθύνουν στο Σώρρα ή στα τσιράκια του ή σε κάποιον παραπλανημένο κακομοίρη που τον πίστεψε: «Τα ομόλογα είναι του Wozny;» Κι άμα πάρει απάντηση, είτε θετική είτε αρνητική, να μας γράψει. Αν θα λάβει, θα είναι ίσως σαν αυτή που έλαβε από το Σώρρα, ο Παπαδάκης στον ΑΝΤ1: Αν σου πω, θα σου επιτεθούν οι αμερικάνοι.


Πάμε τώρα να δούμε και την άλλη απάτη, που λέγεται παγκόσμιο καταπίστευμα. Είναι ανεξάντλητοι οι τύποι. Πραγματικά.


Τι μας λένε ότι είναι το παγκόσμιο καταπίστευμα; Πέρασε από διάφορες παραλλαγές, πχ στην αρχή έλεγαν πως βρέθηκε σε υπόγειες σπηλιές των Φιλιππίνων ένας ατέλειωτος και αμύθητος θησαυρός, ο οποίος μαζευόταν στο πέρασμα των αιώνων και σε αυτόν είχαμε μεράδι και εμείς.


Όταν άρχισαν να τους δουλεύουν άγρια, το άλλαξαν το παραμύθι. Το έκαναν πιο πιστευτό, που λέει ο λόγος. Τώρα λένε, πως το καταπίστευμα άρχισε να δημιουργείται από την ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Bretton Woods, το 1944.


Δημοσιεύουν έναν παγκόσμιο ισολογισμό του 2007, υπογεγραμμένο από Παπούλια, Αλογοσκούφη και όλους τους προέδρους και υπουργούς οικονομικών του πλανήτη. Στον παγκόσμιο αυτό ισολογισμό, φαίνεται πεντακάθαρα πως στις ελληνικές τράπεζες είναι κατατεθειμένο από το παγκόσμιο καταπίστευμα, ένα ποσό που φτάνει τα 115 τρις. Όχι δις, τρις. Δεν παίζουμε εδώ. Προσέξτε, τα 115 τρις είναι της Ελλάδας. Οι άλλες χώρες κατέχουν άλλα τρις. Αν η Ελλάδα κατέχει 115 τρις, οι ΗΠΑ πόσα να κατέχουν άραγε; Μερικά τετράκις, ίσως πεντάκις εκατομμύρια!!! Όταν ο πλανήτης όλος, παράγει ετησίως γύρω στα 75 δις, τι θα τα κάνουμε τα 115 τρις; Αγοράζουμε όλη τη Γη και μας μένουν και κάτι ψιλά, να αγοράσουμε και κάνα δυο πλανήτες ακόμα.


Κουνώντας λοιπόν, το χαρτί με τον παγκόσμιο ισολογισμό και τις υπογραφές επάνω του, πείθουν τους αφελείς και αδαείς Έλληνες, ότι με αυτό βρήκαν τη σωτηρία τους. Είμαστε όλοι ζάπλουτοι και δεν το ξέρουμε γιατί μας το κρύβουν τα παγκόσμια λαμόγια. Πάμε με τον Αρτέμη μπροστάρη, να πάρουμε τα αμύθητα λεφτά μας!!!


Που να ΄ξεραν τα χαζά παγκόσμια λαμόγια, ότι θα βρισκόταν να τους ξεσκεπάσει ένας γνήσιος ελλάνιος πολέμαρχος, με καρδιά και ψυχή συντονισμένη στις μοναδικές δυνάμεις της ζεύξης του κράτιστου νου. Ο πολέμαρχος ορκίστηκε στη συμπαντική συνειδητότητα της νομοτέλειας, και σε αυτόν ορκίζονται ΥΠΟΤΑΓΗ οι πιστοί ελλάνιοι πολεμιστές κι αν παρακούσουν, να διαλυθεί ο κυτταρικός τους ιστός. Συγνώμη για το παλαβό διάλλειμα. Δεν τρελαθήκαμε. Αυτά είναι φράσεις από τον όρκο που δίνουν τα θύματά τους. Το μόνο σοβαρό σε όλα αυτά, είναι η ΥΠΟΤΑΓΗ. Φτιάχνει στρατό φανατικών.


Ας επανέλθουμε στο θέμα, δηλαδή τα 115 τρις του καταπιστεύματος. Βασιζόμενοι σε αυτά τα υποτιθέμενα λεφτά, αλλά και στα ομόλογα που αναλύσαμε παραπάνω, βάζουν τα θύματα της κομπίνας, να υπογράψουν ένα εξώδικο που καταθέτουν στην εφορία (εσχάτως και στις τράπεζες), με το οποίο εξουσιοδοτούν την εφορία (ή την τράπεζα), να εισπράξει τους οφειλόμενους φόρους και ότι άλλο χρωστάει ο ξεφραγκιασμένος κακομοίρης, από το μερίδιο του κακομοίρη στο παγκόσμιο καταπίστευμα.

Η μόνη απόδειξη της ύπαρξης των 115 τρις, είναι ο παγκόσμιος ισολογισμός του 2007. Όλα τα άλλα παραμύθια που λένε, προέρχονται από αυτόν. Ας δούμε λοιπόν, τι εστί αυτός ο παγκόσμιος ισολογισμός. Κατ’ αρχάς, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Δεν υπάρχει ο όρος παγκόσμιος ισολογισμός. Δεν υπάρχει στην πραγματική ζωή που ζούμε. Υπάρχει όμως στον φανταστικό, απίθανο και ομιχλώδη κόσμο του μυαλού του απατεώνα που τον συνέταξε και των ντόπιων συνεργατών του. Δυστυχώς, και των θυμάτων τους.


Ποιος είναι ο «ισολογισμός»; Θα τον βρείτε (και) εδώ, στη σελίδα της Ε5. Έλεγαν για Ε4, αλλά φαίνεται πως τσόνταραν ένα Ε ακόμα.
https://www.facebook.com/groups/epsilon5/627395054000138/


Παραθέτουμε τη σελίδα 1, για να πάρετε μια ιδέα ποιος τον «έφτιαξε»Πάνω πάνω, βλέπετε την Committee of 300. Αν απορείτε γιατί δεν την γνωρίζετε, η απάντηση είναι απλή: γιατί δεν υπάρχει. Είναι μια ακόμα θεωρία συνομωσίας, που λέει ότι, η επιτροπή αυτή ιδρύθηκε από τη Βρετανική Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών το 1727. Από τότε, με διάφορους συνωμοτικούς τρόπους, καταφέρνει να κυβερνά τον κόσμο έως σήμερα. Ανακατεύουν οι συνωμοσιολόγοι και λίγο ιλλουμινάτι, για να δέσει το γλυκό και ζήτω η τρέλα.


Αμέσως μετά, βλέπετε τον “The United Nation Organization”. Αυτόν νομίζετε πως τον ξέρετε, αλλά κάνετε λάθος. Γιατί ούτε αυτός υπάρχει. Δεν υπάρχει ο οργανισμός Ηνωμένου Έθνους. Υπάρχει United Nations. Ηνωμένα Έθνη. Αν θες, μπορείς να κοτσάρεις και το Οργανισμός, αλλά είναι Έθνη και όχι Έθνος.


Πάμε στη σελίδα 4, που αρχίζει η κωμωδία και το δράμα...

Πάνω πάνω, γράφει πως όλη αυτή η εμετική μπούρδα που έφτιαξαν, αποτελεί πληροφορία για τον Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Anthony Santiago Martin, το ASBLP Group of Companies και την BANKof ASBLP. Όλα ανύπαρκτα. Κι αυτά υπάρχουν μόνο στον ταραγμένο εγκέφαλο των απίθανων απατεώνων. Μπείτε στο Google και αναζητείστε αυτά τα ονόματα. Θα χορτάσετε σαχλαμάρα και ηλιθιότητες.


Είναι τόσο τσαπατσούληδες, που κάνουν λάθη παιδικά. Προσέξτε τη σφραγίδα της παραλαβής του εγγράφου, τον Φεβρουάριο του 2007. Πρώτα έχει μπει η σφραγίδα και επάνω της τυπώθηκε το κείμενο. Δεν έχουν το Θεό τους.


Οι λογαριασμοί έχουν τους κωδικούς: Άσπρο Πνευματικό Αγόρι, Πνευματικό Παιδί Θαύμα, Αυγερινός, Βασιλιάς Δαυίδ, Προφήτης Μωάμεθ και πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το.


Τα ονόματα των λογαριασμών προέλευσης είναι: Άσπρος Μογγολικός λογαριασμός, Άσπρος λογαριασμός του Βατικανό, Κίραμ, λογαριασμός του Άσπρου Αετού. Μαύρα κοράκια, άσπρα κοράκια…


Ο σημερινός λογαριασμός λέγεται: λογαριασμός του Άγιου Επουράνιου Πατέρα. Αμήν. Βοήθειά μας.


Για να πάρετε μια καλή ιδέα της γελοιότητάς τους, δείτε μερικά ονόματα των δικαιούχων των λογαριασμών προέλευσης. Βασιλιάς Bernardo Carpio: πρόκειται για μυθικό ήρωα των Φιλιππίνων. Ήταν ο θεός των σεισμών και κρατούσε και τη Γη στους ώμους τους, σαν τον Άτλαντα ένα πράμα. Αυτός είχε τον Άσπρο Μογγολικό. Στην εικόνα βλέπουμε αυτόν που μας δίνει τα λεφτά για να γλυτώσουμε την εφορία, επί το έργον:Άλλος που μας αφήνει τα λεφτά, είναι ο Dr Jose Rizal. Αυτός ήταν υπαρκτό πρόσωπο και είναι ήρωας του λαού των Φιλιππίνων. Εκτελέστηκε το 1896 από τους κατακτητές Ισπανούς. Η σχέση του με τον άσπρο λογαριασμό του Βατικανού, είναι η ίδια με αυτή του Αρτέμη με την αλήθεια.


Αρκετά με αυτές τις γελοιότητες, πάμε σε άλλες, πιο σοβαρές.


Στις σελίδες 54 και 55 αναφέρονται τα ποσά που είναι κατατεθειμένα στις ελληνικές τράπεζες. Ποσά που φτάνουν τα 115,5 τρις δολάρια ακριβώς. Τα βλέπετε παρακάτω.Είναι ακριβώς τα ίδια, με αυτά που παρατίθενται στο περίφημο εξώδικο των θυμάτων του Σώρρα, προς την εφορία.

Καταλαβαίνετε μόνοι σας, την προέλευση του παγκόσμιου καταπιστεύματος του Σώρρα. Σκέτο παραμύθι. Ξεχάσαμε κάτι όμως. Τις υπογραφές των Παπούλια, Αλογοσκούφη, Τάσσου Παπαδόπουλου και όλων των ηγετών παγκοσμίως. Τι γίνεται με αυτές; Τις έβαλαν πραγματικά; Όχι βέβαια. Πλαστογραφία ολκής είναι.


Εδώ η πραγματική υπογραφή του Κάρολου Παπούλια
και εδώ η υπογραφή Παπούλια στον παγκόσμιο ισολογισμόΟλόιδιες έτσι; Σαν μια σταγόνα νερό.


Η πλάκα δε σταματάει εδώ. Είναι απατεώνες της δεκάρας και δε κάνουν μια σοβαρή πλαστογραφία, ούτε στο επίπεδο του να ξεγελάσουν ένα βρέφος. Βάζω μαζί, τις υπογραφές από τον παγκόσμιο ισολογισμό, των Παπούλια, Τάσσου Παπαδόπουλου και Πόλσον (υπ. οικονομικών ΗΠΑ). Γιατί να τις βάλω δίπλα δίπλα; Δείτε και καταλάβετε μόνοι σας το γιατί.Αυτές είναι όντως σα μια σταγόνα νερό. Ειδικά το κεφαλαίο P. Τι διάολο! Δεν μπορούσαν να τις κάνουν λίγο διαφορετικές; Ένας έκατσε και έβαλε τις υπογραφές για όλο τον πλανήτη; Δεν υπήρχε ένας συνάδελφος απατεώνας, να τις μοιράσουν ρε αδελφέ; Ο ένας να πλαστογραφεί της Ευρώπης και της Ασίας, ο άλλος της Αφρικής και της Αμερικής ας πούμε. Έτσι για ποικιλία. Για να σπάσει η μονοτονία.


Ο Ελευθέριος Ρήνος ζήτησε από την Παγκόσμια Τράπεζα, μια απάντηση για τη γνησιότητα των παραπάνω, μιας και την επικαλούνται συνεχώς. Η Π.Τ. μιλάει για «δόλια απάτη» και του είπε να μην δώσει ποτέ χρήματα σε τέτοιους τύπους και να απευθυνθεί στις τοπικές διωκτικές αρχές.Φυσικά, δεν έφτιαξε ο Σώρρας την απάτη του καταπιστεύματος. Απλά τη χρησιμοποιεί. Την κατέστρωσε ένα τσούρμο απατεώνων στις Φιλιππίνες, στην Καμπότζη και στην Ινδονησία. Μερικοί είναι ήδη μέσα και περιμένουν τους άλλους. Ray C. Dam, Neil Keenan, Jonathan Todd Clinard -ο οποίος είναι συνεργάτης και του περίφημου Wozny- και άλλα καλόπαιδα. Όλα υπό τη σκέπη του OITC (Office for International Treasury Control). Μιας εταιρείας φάντασμα, που ασχολείται αποκλειστικά με την δημιουργία και πώληση παραμυθιών με θησαυρούς.


Το ερώτημα που γεννιέται στον καθένα, που διάβασε όλα αυτά που παραθέσαμε, είναι το εξής: γιατί δεν επιλαμβάνεται κάποιος αρμόδιος, αφού πρόκειται για τεράστια απάτη που κάνει κακό σε πολίτες; Αν έβγαινε ο οποιοσδήποτε πολίτης και έλεγε αυτές τις απατεωνιές και έπαιρνε λεφτά από τον κοσμάκη, θα ήταν ακόμα έξω; Τι κάνουν το κράτος, οι διωκτικές αρχές, αυτοί που πλαστογραφήθηκαν οι υπογραφές τους, η δικαιοσύνη; Πολύ απλά, ο Σώρρας είναι ότι πρέπει για τους κυβερνώντες κατοχικούς. Λέει στον κόσμο να κάτσει στον καναπέ του και αυτός θα του πληρώσει τα χρέη και θα του δώσει και λεφτά. Δεν βγάζει άχνα για το ευρώ και την ΕΕ, που μας έχουν τσακίσει, δε μιλάει καθόλου για εθνικό νόμισμα που είναι απαραίτητο, αν θέλουμε την περίφημη παραγωγική ανασυγκρότηση, δε μιλάει καθόλου για διαγραφή δημόσιων και ιδιωτικών χρεών, αλλά μιλάει για αποπληρωμή τους. Άσε που, αν μπει στη βουλή, θα τον κρατούν στο χέρι. Αν δεν τους βολεύει αυτός, τότε ποιος τους βολεύει;


Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις απατεωνιές. Θα μπορούσαμε να γράφουμε άλλο τόσο και δεν θα έφτανε. Πιστεύουμε πως όλοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Ο Αρτέμης Σώρρας και η κομπανία του, δεν έχουν φράγκο τσακιστό. Κι ας λέει πως έχει 2,9 τρις δολάρια, ενώ ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, ο γνωστός Μπιλ Γκέιτς της Microsoft, έχει μόνο 80 δις.


Όλα όσα λένε ότι έχουν, είναι ένα κακοστημένο παραμύθι. Τα μόνο λεφτά που έχουν, είναι αυτά που τα απελπισμένα και αφελή θύματά τους δίνουν από το υστέρημά τους, ελπίζοντας σε κάτι καλό.


Για να κλείσουμε και να καταλάβετε το μέγεθος της ψευτιάς που αγγίζει (αν δεν ξεπερνάει) τα όρια της παράνοιας, θα σας πούμε δυο λόγια για τις απίθανες ιστορίες, που διδάσκει ο Σώρρας στο κοινό του. Υπάρχουν βίντεο στο YouΤube, στα οποία μιλάει ο ίδιος, για το πως ο Μέγας Αλέξανδρος καμπύλωνε το χρόνο και έτσι έζησε χίλια χρόνια γυρίζοντας το χρόνο πίσω ή πως ο Ιάσωνας έκλεισε τη μία από τις τρεις ανοιχτές πύλες, που ξέχασαν ανοιχτές οι θεοί, ενώ ο Λυκούργος απέτυχε να κλείσει τη δεύτερη, που είναι στις νήσους του Πάσχα και η τρίτη παραμένει ανοιχτή έξω από το Βανκούβερ (σσ και περιμένει τον Σπάιντερμαν να πάει να την κλείσει με τον ισχυρό ιστό του). Ο ορισμός της σαχλαμάρας και κάθονται και τον ακούνε πολλοί συμπολίτες μας.


Πρέπει οι Έλληνες που βρίσκονται υπό κατοχή, παρά την απελπισία και την απόγνωση που τους πνίγουν, να μην ακούν τις μπούρδες των απατεώνων και να κάνουν το καθήκον τους, δηλαδή να ελευθερώσουν τη χώρα τους, για να ζήσουν από την πρώτη μέρα αξιοπρεπώς. Αυτά δε γίνονται από τον καναπέ, ούτε περιμένοντας ψευτοσωτήρες του ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Γίνονται μόνο με την κινητοποίηση του ίδιου του λαού και την οργάνωσή του, κάτω από το στόχο της Εθνικής Ανεξαρτησίας και της πραγματικής Δημοκρατίας.

http://seisaxthia-epam.blogspot.gr/
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

 1. Ανώνυμος27/11/16 15:36

  ΜΑ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ?? ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ????? ΕΔΩ ΒΛΕΠΩ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος27/11/16 17:25

  ............
  ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ....
  ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ.... ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ...
  "Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ-ΔΥΝΑΜΙΣ"

  >>>> ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ <> ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 09 ΜΑΙΟΥ 2016
  [Πηγή : http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/…/…/09-2016-10-2016.html…]
  [ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΕΓΓΡΑΦΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ
  ΕΔΩ : http://www.artemis-sorras.gr/]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος27/11/16 17:29

  -)+( ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -)+(-

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ..

  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ..

  Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ,
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

  1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr/
  2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr/
  3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/
  4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr/
  =======================
  ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."
  http://alfeiospotamos.gr/?p=11184
  =======================
  ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
  ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
  http://alfeiospotamos.gr/?p=17627
  ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
  http://alfeiospotamos.gr/?p=17647
  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
  http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος27/11/16 17:31


  -)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ -)+(-
  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
  http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
  http://alfeiospotamos.gr/
  http://alfeiospotamos.blogspot.gr/
  http://spametadesma.blogspot.gr/
  http://sorraskerkyra.blogspot.gr/
  http://sorrasgegonota.wordpress.com/
  =======================
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» .
  http://alfeiospotamos.gr/?p=10768
  =======================
  ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
  https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer…
  ==========================
  GOOGLE plus:
  https://plus.google.com/+artemiossorrasArtemisSorras/posts

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος27/11/16 17:34

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. (άρθρο του Βασίλη Θεοδωρόπουλου, Γ.Γ. του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»)

  ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

  ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ
  ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ,
  ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΗΛ. ΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ;

  ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΙΣ
  ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ( ΓΝΩΣΤΗ ΩΣ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ) ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ.
  ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΩΙΚΑ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ
  ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ. ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017 ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΗΣ ΗΔΗ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
  ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
  ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ
  ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
  ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ
  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος27/11/16 17:37

  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΙΣΡΟΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΜΗ
  ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

  ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΝΕΚΡΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ,
  ΜΑΣ «ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ» ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΘΕΝΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
  ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ.

  ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ
  ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
  ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
  ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ
  ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ.
  ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.


  ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος27/11/16 17:42


  EΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΣΥ TV
  --ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ 25-11-2016
  -ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,,
  ,,ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!
  ΜΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ,, Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

  ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ

  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
  ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ .............ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ανώνυμος27/11/16 17:59

  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 15/11/2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

  ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΥΡΙΟΙ.

  ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.

  ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ανώνυμος28/11/16 10:43

  EΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 10-5-2016
  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ Αρ.Πρωτ. Δ 2863
  ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ


  Ταχ. Δ/νση. Βασ. Σοφίας 15-4 ος ορ Προς
  Ταχ.Κωδ. 106 74. Αθήνα Υπουργείο Οικονομικών
  Πληροφορίες.Β .Βέττα Γενική Γραμματεία Δημοσίων
  Τηλ 210 3385338 Εσόδων
  Φάξ. 210 3385432 Γενική Δ/νση φορολογικής
  Διοίκησης
  Καραγιώργη Σερβίας
  105 62 .Αθήνα

  ΘΕΜΑ<< Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ του κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ>>

  Σας διαβιβάζουμε την ως ανω εξώδικη δήλωση μετά των συνημμένων της,
  η οποία επιδόθηκε στο γραφείο μας την 09-05-2016,λόγω αρμοδιότητας.


  Με εντολή Γενικού Γραμματέα Πρωθυπουργού
  Ο Προιστάμενος του Γραφείου
  Διοίκησης και Οργάνωσης.


  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

  Συν Τα ως άνω αναφερόμενα στο κείμενο

  Κοιν.
  κ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
  Θεοδότου 24-26
  ΠΑΤΡΑ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ανώνυμος28/11/16 10:51

  Την Διαταγή την έχει δώσει ήδη ο Αρτέμης Σώρρας και στον Τσίπρα.
  Κοίτα την για να καταλάβεις πόσο απλά είναι τα πράγματα.

  Ο διαχειριστής πρωθυπουργός και κυβέρνηση μεταβίβασε άμεσα την Διαταγή αυτή στο Υπουργείο Οικονομικών και κοινοποίησε με απόλυτο σεβασμό στον κ. Αρτέμη Σώρρα, όπως προβλέπεται από το Πρωτόκολλο.
  Όποιος τον ξαναπεί «απατεώνα», θα έχει τις κυρώσεις που προβλέπει ο Νόμος.
  Δεν είναι δυνατόν να του απαντά ο Γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού, στην ουσία ο ίδιος ο Πρωθυπουργός με σεβασμό και μην ακούτε τα παπαγαλάκια του ΜΜΕ.

  Κοιτάξτε αυτή είναι η επίσημη κοινοποίηση στις 9-5-2016 στον Αλέξη Τσίπρα μαζί με τα Σχετικά μαζί με την Διαταγή του Αρτέμη Σώρρα.
  Ήμουν κι εγώ παρών εκεί!
  Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
  ΠΟΛΙΤΗΣ -ΟΠΛΙΤΗΣ
  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ανώνυμος28/11/16 10:53

  Στις 10-5-2016 κοινοποιεί η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού στον Υπουργό Οικονομικών και στον κύριο Αρτέμη Σώρρα ότι « Σας διαβιβάζουμε την ως άνω Εξώδικη Δήλωση (δεν γράφει διαταγή, ενώ έπρεπε να γράφει) μετά των Συνημμένων της η οποία επιδόθηκε στο γραφείο 9 Μαΐου του 2016, λόγω αρμοδιότητας».

  Βέβαια, γιατί επί των οικονομικών θεμάτων, αρμοδιότητα έχει το Υπουργείο Οικονομικών. Τα Σχετικά και τα Συνημμένα είναι όλο αυτό το βιβλίο.
  Εδώ μέσα είναι ολόκληρο το Εξώδικο του Αρτέμη Σώρρα με την Κρατική Διαταγή που του δίνει και κοίτα ποιοι πήραν την Κοινοποίηση:
  Τσακαλώτος Ευκλείδης, ο Υπουργός Οικονομικών,
  ο Στουρνάρας, που είναι ο κεντρικός τραπεζίτης.

  Τι ρόλο παίζουν οι κεντρικοί τραπεζίτες;
  Το ξέρεις ότι ο κεντρικός τραπεζίτης έχει άμεση σχέση με την Παγκόσμια Τράπεζα και το Δ.Ν.Τ; Είναι ο Θεματοφύλακας του Δ.Ν.Τ και της Παγκόσμιας Τράπεζας εδώ μέσα. Ποιανού υπάλληλος είναι; Δικός σου ή δικός τους; Ποιος κάνει την οικονομική πολιτική;
  Η κυβέρνηση ή το Δ.Ν.Τ. ποιος καθορίζει το μεροκάματο σε κάθε χώρα, το ξέρετε;
  Τα γράφει όλα στο ΦΕΚ 315.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ανώνυμος28/11/16 10:55

  Το ΦΕΚ 315, η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS έγινε το 1944, όταν εδώ υπήρχε η κατοχική κυβέρνηση. Οι πρώτες χώρες που πήγαν ήταν 44 και μέσα σε αυτές και η Ελλάδα που ήταν και τα Ιδρυτικά μέλη.
  Αυτές οι χώρες κατέβαλαν κεφάλαια. Η Ελλάδα είναι μέσα στους 27 που έβαλαν τα κεφάλαια από την αρχή. 40.000.000 δολάρια τότε σε χρυσό για την ίδρυση του ΔΝΤ και 25.000.000 δολάρια για την ίδρυση της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Παγκόσμιας Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης.

  Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει 5-6 ανακεφαλοποιήσεις μέχρι και πρόσφατα που αύξησαν το μέρισμα στο Δ.Ν.Τ. φέτος 2016 με ΦΕΚ Α 153 /1-2-2016 όπου, αν το διαβάσεις αύξησαν το μέρισμα μας στο ΔΝΤ 3 δισεκατομμύρια την ώρα που ο συνέλληνας μας από τους τόσα εκατομμύρια άνεργους, ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε.

  Είχε η κυβέρνηση να δώσει παραπάνω για να ανεβάσει το μέρισμα στο Δ.Ν.Τ;
  Άρα, μας δουλεύουν! Για ποιον λόγο πήγαμε στο μνημόνιο βρε παιδιά;
  Για ποιον λόγο πτώχευσε 5 φορές η Ελλάδα, αφού είχαμε πάντα τα Παγκόσμια Ταμεία από πολλά χρόνια πριν; Γιατί αυτά είναι πιο παλιά από το ΦΕΚ που σου λέω…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ανώνυμος28/11/16 11:00

  : Αυτή την στιγμή σήμερα στην Παγκόσμια Τράπεζα στον Ισολογισμό υπογράφουν 196 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη.
  Αυτός είναι ο Ισολογισμός της Παγκόσμιας Τράπεζας με τον πλούτο που έχουν όλες οι χώρες.
  Θα δεις διάφορες χώρες εδώ μέσα και φαίνεται πόσο χρυσό έχουν, πόσα δις ή τρις έχουν οι λογαριασμοί και θα δεις επίσης και τις υπογραφές όλων των Αξιωματούχων εκείνης της εποχής. Για την Ελλάδα, είναι ο Παπούλιας, Αλογοσκούφης και Αδαμάντιος Βασιλάκης, στην Κύπρο ήταν ο Τάσος Παπαδόπουλος μαζί με τον Πίκη.
  Σε κάθε χώρα που θα πας, θα βρεις και τους υπόλοιπους.

  Αυτό έχει περάσει από όλα τα Κοινοβούλια.
  Δηλαδή, δεν κοροϊδεύουν μόνο τον δικό μας λαό.
  Κοροϊδεύουν όλες οι κυβερνήσεις όλον τον πλανήτη.

  196 χώρες έχουν εδώ μέσα λογαριασμό.
  Συνολικά, πόσα είναι τα κράτη σε όλον τον πλανήτη; 205;
  Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ο λαός είναι κυρίαρχος σε όλες τις χώρες….
  «Κυρίαρχος» σημαίνει ότι έχω την κυριαρχία και άρχω επί της κυριότητος μου, δηλαδή κάνω κουμάντο στην ιδιοκτησία μου…
  Άρα, γιατί ο διαχειριστής μας πτώχευσε πέντε φορές;
  Γιατί πάντα είχαμε χρήματα και τα καταπιστεύματα είναι πολύ πιο παλιά.
  Το «δυστυχώς επτωχεύσαμεν» ήταν μαϊμού!

  Υπάρχει και μια εξίσωση που θα πρέπει να βάλετε έναν οικονομολόγο να την λύσει και είναι η συγκεκριμένη:
  «Πώς γίνεται η Ελλάδα να έχει πτωχεύσει το 1934 για 50.000.000 δολάρια και 8 χρόνια μετά στην κατοχή, δώσαμε το κατοχικό δάνειο στους Γερμανούς 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια;»
  Πώς γίνεται να πτωχεύεις για 50 εκατομμύρια δολάρια και μέσα σε 8 χρόνια να έχεις 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια κι έστω αναγκαστικά να τα δίνεις δάνειο;
  Πώς γίνεται; Αυτό ψάξε να βρεις και μετά ρώτα από πού είναι τα 600 δις!

  Εκείνα από πού ήταν; Μήπως ήταν από την ίδια πηγή;
  Δ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
  ΠΟΛΙΤΗΣ -ΟΠΛΙΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ανώνυμος28/11/16 11:03

  Όταν είχαμε ιδρύσει τα 100 γραφεία, εμείς δώσαμε Εντολή, γιατί το κάθε γραφείο από αυτά είναι αυτόνομο.
  Έχει Διοικητικό Συμβούλιο, έχει Γενική Συνέλευση, έχει Πρόεδρο, αποφασίσαμε και δώσαμε Εντολή στην Κεντρική Ε.ΣΥ που είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, να ιδρύσει τον Πολιτικό Φορέα του Έθνους των Ελλήνων.
  Όχι Κόμμα, αλλά τον Πολιτικό Φορέα του Έθνους για να έχει το Έθνος μας εκπροσώπηση και κάτι που μέχρι τώρα δεν συνέβαινε.

  Έτσι θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε και σε εκλογική διαδικασία, όταν το κρίνουμε απαραίτητο κι όταν χρειαστεί.
  Γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε αλλιώς!
  Πηγαίνεις σε εκλογική διαδικασία με βάση το Σύνταγμα. Σωστά;

  Τα κόμματα διαιρούν και για αυτό εμείς μαζεύουμε όλους τους Έλληνες χωρίς κόμμα, χωρίς δόγμα και χωρίς χρώμα και τους λέμε ότι αυτός είναι ο Πολιτικός Φορέας όλου του Έθνους.

  Αυτή την στιγμή συντελείται μια Γενοκτονία εδώ και πολλά χρόνια, αλλά τώρα έχει κορυφωθεί πλέον.

  Πέραν της γενοκτονίας, εισάγουν και αλλογενείς λαθρομετανάστες, γιατί αυτοί δεν είναι πρόσφυγες, γιατί δεν μπορεί να υπάρχει πόλεμος τέσσερις χώρες πιο πέρα και να έρχονται όλοι εδώ!

  Από εκεί και πέρα θα συμμετάσχουμε κανονικά σε εκλογική διαδικασία για να πάρουμε την Κυβέρνηση.
  Δεν θα συμμετάσχουμε στην εκλογική διαδικασία για να μπούμε απλά στην Βουλή.
  Δεν μας ενδιαφέρει ένα κομμάτι της Βουλής.
  Μας ενδιαφέρει να πάρουμε όλη την Βουλή, γιατί τελικά ο ψηφοφόρος αργά ή γρήγορα θα καταλάβει ότι είτε θα είναι με τους Έλληνες και με τον Πολιτικό φορέα όλου του Έθνους ή με οποιοδήποτε άλλο κόμμα, που όλα έχουν αποδείξει ότι είναι εχθροί του Έθνους και μας σκοτώνουν καθημερινά τόσα χρόνια! Ή δεν είναι έτσι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ανώνυμος28/11/16 11:10

  Ο εκπρόσωπος όμως στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, είτε πάει στην Διαδημοτική, είτε πάει για βουλευτής, θα πρέπει να είναι αποδεδειγμένα Έλληνας, να έχει και τις 12 Αξίες, τις 18 Αρχές, δηλαδή όλα τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ που δεν μπορούν να παράξουν τίποτα άλλο, παρά μόνο πολιτισμό.

  Δεν μπορεί να παράξει κανένα κακό.

  Δεν μπορεί να είναι ρατσιστικό.

  Ο Έλληνας ήταν πάντα φιλόξενος.

  Εμείς αυτό έχουμε ορκιστεί να κάνουμε και θα το κάνουμε μέχρι τέλους!
  Κι ένας από εμάς να μείνει, θα το αρχίσει από την αρχή.

  Αυτό που γίνεται αυτή την στιγμή σε όλη την Ελλάδα είναι να ενημερώνονται όλοι οι πολίτες για ένα μοναδικό λόγο, γιατί μας είχαν αποκλείσει τόσα χρόνια τα Μέσα Μαζικής…Παραπληροφόρησης.

  Μην γελάτε! Έτσι δεν είναι; Βγάζατε ο,τιδήποτε έλεγε το κάθε παπαγαλάκι χωρίς αποδείξεις και εμείς που έχουμε στοιχεία, όπως είναι η Δικαστική Απόφαση, όπως είναι όλα αυτά, δεν έβγαιναν!
  Τώρα έχουμε βήμα! Βγαίνουμε έξω και φωνάζουμε με τις ντουντούκες!
  Πού είναι τα μεγάλα κανάλια; Πού είναι τα διαπλεκόμενα;

  Αυτή την στιγμή κάνω εργασία κι όχι δουλειά. Δουλειά, ας κάνουν οι δούλοι.

  Ο Έλληνας εργάζεται και είναι δημιουργός. Ας μην το ξεχνάμε αυτό!

  Άρα, οι αποδείξεις είναι όλες εδώ και στο διαδίκτυο εδώ και τέσσερα χρόνια, δημόσια. Δημοσιεύουμε τα πάντα, ακόμα και τις Ορκωμοσίες που κάνουμε, τις κάνουμε στις πλατείες και δεν κρυβόμαστε.

  Το Φως, το φοβάται μόνο ένα πράγμα. Ποιος; Το σκοτάδι. Τελείωσαν οι Στοές.

  Δ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
  ΠΟΛΙΤΗΣ-ΟΠΛΙΤΗΣ
  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....
  ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ .............ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ .......ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ανώνυμος28/11/16 11:36

  ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!!!
  ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΝΑ ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ !!!

  ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ( ΠΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΕΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ) , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ) ,
  ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΝ 21/11/2016 ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΑ-ΟΡΓΑΝΑ-ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ… !!!

  ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ 27/11/2016 ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ !!!
  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ , ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ » ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ( ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ) » !!!!
  ΑΡΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !!! ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ !!! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ,
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΙΑ !!!
  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!
  ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
  ΒΓΑΛΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ !!!
  ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΕΡΙΑ , ΔΙΟΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ !!!

  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ
  μπες στο alfeiospotamos.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά