ροή ειδήσεων

Η ΜΑΖΕΡΑΤΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΦΩΤΟΣ


Αναγνώστης: Μια βόλτα είπα να κάνω με κάτι συγγενείς μου από το εξωτερικό και τους πήγα στο αρχαίο στάδιο να απολαύσουν μαζί με τα αρχαία και την θάλασσα και τα «αρχαία» μας σκουπίδια της αδιαφορίας του δημάρχου και των λοιπόν παρατρεχάμενών του. Ολο το καλοκαίρι αυτά έβλεπαν χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονταν τον χώρο αυτό μαζί με τα παρελκόμενά του …….. σκουπίδια παντού, ακλάδευτοι φοίνικες και πεύκα, μια στάση ερείπιο, πεζοδρόμια κατεστραμμένα και περιφραγμένα χρόνια τώρα, μη αποψιλωμένοι χώροι όπου πήγαιναν χιλιάδες τουρίστες για να φωτογραφήσουν την θέα της πόλης και του ακρωτηρίου. Απόλυτη αδιαφορία, κανένας δεν φρόντισε να μαζεύονται τα σκουπίδια αυτά έστω και μια φορά τον μήνα! 

Κανένας δήμαρχος δεν πόνεσε αυτό το μέρος που το έβλεπε μόνο σαν μέσον προβολής της ανικανότητάς του. Καμία οργάνωση περιβαλλοντολογική ή πολιτιστική δεν διαμαρτυρήθηκε για την κατάσταση αυτή, κανένας σύλλογος ξενοδόχων ή εμπόρων δεν φώναξε και δεν πήρε την κατάσταση στα χέρια του όταν έβλεπε την παντελή ανικανότητα των «αρχόντων» να μαζέψουν τα σκουπίδια και να παρουσιάσουμε ένα ποιοτικό προϊόν! Δεν θα μπορούσαν να στείλουν μερικούς υδραυλικούς για παράδειγμα από το προσωπικό τους να φτιάξουν τις τριτοκοσμικές τουαλέτες στο λιμάνι και στο αεροδρόμιο; Ξέρουν μόνο να γκρινιάζουν για την κακή τουριστική σαιζόν, τα άδεια τους ταμεία και δωμάτια και τους μπατιροτουρίστες. Περιμένουν καμιά σύρραξη ή πόλεμο σε ανταγωνίστριες χώρες ή κανένα πραξικόπημα για να γεμίσουν με κόσμο! Εκεί καταντήσαμε με την αδιαφορία και την ανεπάρκειά μας να εκλέγουμε τους ικανούς δημάρχους και αντιδημάρχους. Όλα στο πόδι και πρόχειρα χωρίς σχεδιασμό, ασφαλτοστρώσεις καταμεσής της τουριστικής περιόδου λες και οι υπόλοιποι μήνες του χειμώνα έχουμε δύο μέτρα το χιόνι!!. 

Μόνο όνειρα να χτίσουμε τον Κολοσσό και να γίνουμε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης με τόνους τα σκουπίδια σε κάθε δρόμο και συνοικία, με τριτοκοσμικές υποδομές στα αεροδρόμια και τα λιμάνια, με δάσος τις καρακιτσαριό παράνομες πινακίδες, άθλιους δρόμους με λακκούβες και χωρίς διαγραμμίσεις, τριτοκοσμικές δημόσιες τουαλέτες που οι περισσότερες είναι κλειστές, κράχτες και τσιγγάνους επαίτες σε κάθε γωνιά της πόλης, διαλυμένους κάδους απορριμμάτων, διαλυμένες στάσεις και πεζοδρόμια μόνο για αλπινιστές και πάρκινγκ για αυτοκίνητα και μηχανάκια!!! Κάθε τόσο ακούμε για το τάδε 5στερο ξενοδοχείο που θα χτιστεί εδώ και εκεί και δεν έχουμε νερό σε σταθερή βάση στα σπίτια μας το καλοκαίρι ούτε και ρεύμα, αλλά δεν έχει σημασία, τα 5στερα να είναι καλά και να δουλεύουν 3-4 μήνες μόνο τον χρόνο και τα σκουπίδια βουνά στις συνοικίες της πόλης και στα χωριά παρά τους 300 τόσους υπαλλήλους της καθαριότητας που πληρώνουμε! Οι οδοκαθαριστές είναι είδος εξαφανισμένο εδώ και δεκαετίες οι δε κάδοι βρωμοκοπάνε από ένα χιλιόμετρο μακριά. 

Μπράβο σου δήμαρχε έτσι να είναι πάντα η Ρόδος τρομάρα σου! Αν είχες το γνώθι σεαυτόν θα έπρεπε να έχεις παραιτηθεί από την επικίνδυνη αναποτελεσματικότητά σου!

Ορφανίδης Δ.



Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/11/16 14:04

    file kala ola afta alla kopse epitelous afto me tin mazerati tou dimarxou. mas exeis spasei ta @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *