ροή ειδήσεων

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ! Στο χώρο της κεντροαριστεράς – Ποιοι οι δημιουργοί του


Το ενδεχόμενο της κοινής κάθοδου τους σε ένα κόμμα στο χώρο της κεντροαριστεράς συζήτησαν οι εκπρόσωποι των πολιτικών σχημάτων «Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία» και «Επόμενη Ελλάδα».

Πρόκειται για τους κ.κ. Νίκο Διακουλάκη, Παναγιώτη Ιωακειμίδη και Γιάννη Τούντα από το πρώτο σχήμα και τους κ.κ. Αριστείδη Μπουρδάρα, Γιάννη Ραγκούση και Πέτρο Σφηκάκη από την «Επόμενη Ελλάδα», οι οποίοι συναντήθηκαν σήμερα και συζήτησαν τα ζητήματα που έχουν σχέση με τις προσπάθειες για την ενότητα της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης.

Ειδικότερα, στη συζήτηση οπως αναφέρει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, διαπιστώθηκε ότι σε αυτήν την κρίσιμη φάση για τη χώρα και τα αδιέξοδα της κυβερνητικής πολιτικής, είναι η ώρα των αποφάσεων και όχι η διαιώνιση των ατέρμονων συζητήσεων. Αποφάσεων που θα οδηγήσουν, με την άμεση και ενεργή συμμετοχή των προοδευτικών πολιτών, στη δημιουργία του νέου ενιαίου φορέα της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης με τη διοργάνωση ενός ανοιχτού, δημοκρατικού συνεδρίου και με την εκλογή ηγεσίας από τη βάση.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *