επικαιρότητα

Αθώοι αντιδήμαρχος & δύο αστυνομικοί για ψευδή βεβαίωση μεταδημότευσης


Στην αθώωση Αθώοι του αντιδημάρχου Ρόδου Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου και δύο αστυνομικών για υπόθεση ψευδούς βεβαίωσης μεταδημότευσης προχώρησε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Ροδιακή, σε βάρος των τριών κατηγορουμένων είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση, ηθική αυτουργία στη ψευδή βεβαίωση, χρήση ψευδούς βεβαίωσης και άμεση συνέργεια σε ψευδή βεβαίωση για τις οποίες και παραπέμφθηκαν σε δίκη.

Το δικαστήριο χθες, κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς των συνηγόρων υπεράσπισης κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή, Άκη Δημητριάδη και Βασίλη Καταβενάκη απάλλαξε τους κατηγορουμένους από τα όσα τους καταλογίζοντας ελλείψει δόλου και έννομων συνεπειών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αρχές Νοεμβρίου 2013 ο Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου ως αντιδήμαρχος στο πρώην δήμο Καλλιθέας βεβαίωσε ότι ο δεύτερος κατηγορούμενος – αστυνομικός ήταν μόνιμος κάτοικος στην Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος – αστυνομικός κατηγορούνταν ότι ήταν αυτός που μεσολάβησε μεταξύ του συναδέλφου του και του αντιδημάρχου για την βεβαίωση μεταδημότευσης.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά