επικαιρότητα

Αντικαθίσταται ο προβληματικός αγωγός άδρευσης σε Λαχανιά και Γεννάδι


Ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, δέχτηκε το πρωί (Τρίτη) στο γραφείο του, παρουσία της διοίκησης της ΔΕΥΑΡ, τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Λαχανιάς και αντιπροσωπεία αγροτών της περιοχής και συζήτησε μαζί τους το θέμα της αντικατάστασης του προβληματικού αγωγού της λιμνοδεξαμενής Σκολονίτη.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν: ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας Αγαπητός Πάλλας, o πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Δημήτρης Τσίκκης και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Καρατζιάς, καθώς και ο πρόεδρος Λαχανιάς Βασίλης Μιχαήλ, με αντιπροσωπία αγροτών.
Ο δήμαρχος Ρόδου δήλωσε ότι οι διαδικασίες οι οποίες καθυστέρησαν, λόγω της αλλαγής νομοθεσίας περί αναθέσεως μελετών, θα ολοκληρωθούν τάχιστα ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες άδρευσης σε Λαχανιά και Γεννάδι.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ διαβεβαίωσε ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν παραδώσει τη μελέτη αντικατάστασης αγωγού, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιό της, μαζί με τα τεύχη δημοπράτησης, με στόχο η δημοπράτηση του έργου να γίνει εντός του 2016.
Το παρόν έργο θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα στην άδρευση που παρουσιάζονταν όλα τα προηγούμενα χρόνια και έγιναν μεγαλύτερα λόγω της ανομβρίας.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά