ροή ειδήσεων

Πήγε στην εκκλησία και όταν γύρισε της είχαν ρημάξει το σπίτι

Πού να φανταζόταν η γυναίκα όταν πήγαινε σήμερα στην εκκλησία ότι, κάποιοι άγνωστοι θα έμπαιναν στο σπίτι της και θα της έπαιρναν πολλά χρήματα και χρυσαφικά που είχε κρυμμένα.


Κι όμως, συνέβη κι αυτό! Μια γυναίκα στην Ιαλυσό, κλαίει και οδύρεται για το κακό που την βρήκε, αφού μέσα σε δύο ώρες που απουσίαζε, κάποιοι άγνωστοι δράστες κατάφεραν και μπήκαν μέσα, αφού, προηγουμένως, έσπασαν την ξύλινη εξώπορτα του σπιτιού της, κι αφού της έκαναν κυριολεκτικά το σπίτι «καλοκαιρινό», προκαλώντας μάλιστα σημαντικές ζημιές τόσο σε αντικείμενα όσο και σε είδη ρουχισμού (πολλά από τα οποία έσχισαν για να βρουν αυτά που έψαχναν).


Βέβαια, η θρασύτητα των δραστών φαίνεται πως δεν έχει όριο, καθώς όχι μόνο «χτύπησαν» πρωί-πρωί, αλλά το σπίτι που... επέλεξαν βρίσκεται στην πλατεία της Ιαλυσού και μάλιστα δίπλα από σπίτια όπου κατοικούν πολλοί συγχωριανοί της.


Ωστόσο, όλα δείχνουν πως μάλλον πρέπει να παρακολουθούσαν τις κινήσεις της ηλικιωμένης γυναίκας, και μόλις βρήκαν την ευκαιρία και «χτύπησαν» την... «φλέβα»!


Η κλοπή καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, άνδρες του οποίου επισκέφθηκαν τον χώρο και περισυνέλεξαν στοιχεία αλλά και δαχτυλικά αποτυπώματα για τον εντοπισμό των δραστών, που απ΄ ότι φαίνεται πρέπει να ήταν «ομάδα».



(Όπως κυκλοφόρησε στην Ιαλυσό, οι δράστες πρέπει να χτύπησαν κι άλλο σπίτι, αλλά δεν έγινε γνωστό τι πήραν)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *