ροή ειδήσεων

DER Touristik: Αυξημένη ζήτηση για Ελλάδα το 2017


Αυξημένη ζήτηση για Ελλάδα αναμένει το 2017 ο γερμανός τουρ οπερέιτορ DER Touristik, ο οποίος ετοίμασε το θερινό του πρόγραμμα για το επόμενο έτος με 76 καταλόγους σε διάφορους προορισμούς.

Ο DER Touristik επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων με τα δικά του σήματα το επόμενο καλοκαίρι. Στην Ελλάδα προσθέτει το LTI Amada Colossos Resortστη Ρόδο, 4 αστέρων με 700 δωμάτια, θαλάσσιο πάρκο, οικογενειακά δωμάτια, καθώς και σουίτες και βίλες με ιδιωτική πισίνα. Η ολοκληρωση των έργων ανακαίνισης του ξενοδοχείου αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το τέλος Μαΐου.

Στη Θάσο, επίσης, ξεκινά η μάρκα Cooee στο ξενοδοχείο Astir Notos, με 43 δωμάτια.

O επικεφαλής της DER Touristik στην Κολωνία Rolf-Dieter Maltzahn σε δηλώσεις του είπε ότι αναμένει έντονο ενδιαφέρον για κρατήσεις στην Ελλάδα στο νέο πρόγραμμα.

Έμφαση δίνεται στο πρόγραμμα του 2017 στα ξενοδοχεία για ενηλίκους, με προσθήκη 100 τέτοιων καταλυμάτων. Συνολικά ο τουρ οπερέιτορ θα προσφέρει 252 ξενοδοχειακά καταλύματα μόνο για ενηλίκους το επόμενο καλοκαίρι.

Ο DER Touristik γιορτάζει το 2017 τα 100 χρόνια λειτουργίας του, γι αυτό και ετοιμάζει εκστρατεία μάρκετινγκ με σύνθημα "100 χρόνια διακοπές με αγάπη".

Ο τουρ οπερέιτορ αυξάνει τα ξενοδοχεία του στην Ιταλία κατά 200, στην Κροατία με 100 νέα ξενοδοχεία, 60 επιπλέον στη Γερμανία, ενώ νέες περιηγήσεις θα έχει στις σκανδιναβικές χώρες.

O Dertour βγαίνει στην αγορά με νέο λογότυπο (φωτό πιο κάτω) στο οποίο υπογραμμίζεται το σύνθημα "Perfect", καθώς θέλει να δώσει έμφαση στην εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών, παρέχοντας τη δυνατότητα στον καταναλωτή να κάνει τις δικές του επιλογές διακοπών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *