ροή ειδήσεων

Ο ISIS απειλεί να αιματοκυλήσει τις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές – Απειλεί και η Αλ Κάιντα


Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί να αιματοκυλήσει τις αμερικανικές εκλογές,
όπως αναφέρει το κέντρο προπαγάνδας της τρομοκρατικής οργάνωσης, καλώντας τους υποστηρικτές της να σφαγιάσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους και να καταστρέψουν τις κάλπες, αύριο, την ημέρα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα Mirrror, το Ισλαμικό Κράτος ζήτησε επίσης από τους Μουσουλμάνους που έχουν δικαίωμα ψήφου να μποϊκοτάρουν τις εκλογές.

Όπως αναφέρει το κέντρο προπαγάνδας Al Hayat της τρομοκρατικής οργάνωσης, μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σχεδιάζουν να σφαγιάσουν τους Αμερικανούς ψηφοφόρους και να καταστρέψουν τις κάλπες ενώ ζητούν από τους Μουσουλμάνους να μην ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Η τρομοκρατική οργάνωση πήρε μάλιστα και θέση για τις αυριανές εκλογές σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του Ρεπουμπλικανικού και του Δημοκρατικού Κόμματος σε ότι αφορά την πολιτική τους απέναντι στο Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους.

Το «κάλεσμα θανάτου» του Ισλαμικού Κράτους έρχεται την ώρα που είναι σε εξέλιξη έρευνα του FBI, σύμφωνα με την οποία, η Αλ Κάιντα σχεδιάζει να επιτεθεί εντός της ημέρας, ένα 24ωρο δηλαδή πριν τις αμερικάνικες εκλογές, σε διάφορες πολιτείες.

Σύμφωνα με το FBI, η Αλ Κάιντα φέρεται να σχεδιάζει επιθέσεις στο Τέξας, τη Νέα Υόρκη και τη Βιρτζίνια.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *