ροή ειδήσεων

ΣOK: 50χρονος αφγανός βίαζε 10χρονο κορίτσι!

Σε ζούγκλα έχει μετατραπεί η Πατρίδα μας με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών να έχει χτυπήσει κόκκινο!

Μπορεί οι "αλληλέγγυοι" να μιλούν για ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία και λύση του δημογραφικού (!), αλλά η αλήθεια είναι ότι τα... ήθη και τα έθιμα τους και ιδιαίτερα η συμπεριφορά τους απέναντι στις γυναίκες είναι ενδεικτικές του τι έρχεται...

Όπως έγινε σήμερα γνωστό, αλλά δεν θα προβληθεί από τα τουρκοκάναλα της διαπλοκής, 50χρονος Αφγανός ασέλγησε σε 10χρονο κοριτσάκι μέσα στο ίδιο της το σπίτι στα Πετράλωνα! Εδώ και μέρες η υποδιεύθυνση προστασίας ανηλίκων Αττικής ερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η μητέρα από την Αλβανία ζούσε με τις τρεις ανήλικες κόρες της και δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα συνέβαινε στο 10χρονο κοριτσάκι της. Όταν εκείνη έφευγε αμέριμνη για δουλειά εκείνος έπιανε το ανήλικο κοριτσάκι και ασελγούσε πάνω του. Το αθώο παιδάκι άρχισε και είχε διαφορετική συμπεριφορά μπροστά στην μητέρα, ώσπου μια μέρα έσπασε την σιωπή της και μίλησε στην μητέρα της για τη φρίκη που βίωνε.

Η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, όταν έμαθε για τις άρρωστες πράξεις του συντρόφου της, του επιτέθηκε ζητώντας να μάθει την αλήθεια. Στην αρχή από φόβο όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς δεν τον μπορούσε να τον καταγγείλει. Μετά από καθυστέρηση 1 μήνα αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε το τμήμα ανηλίκων που παρακολούθησε και συνέλαβε τον 50χρονο.

Σε έρευνα που έγινε στο χώρο του βρέθηκαν και αρκετές περούκες! Οι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι ο αφγανός έχει πιθανόν προσπαθήσει να ικανοποιήσει το αρρωστημένο πάθος του και σε άλλα κοριτσάκια, γι΄ αυτό και η προσπάθεια μεταμόρφωσης του.

Αυτά τα εισαγόμενα τέρατα κυκλοφορούν ελεύθερα στην Χώρα μας!
ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *