ροή ειδήσεων

«Απάτη μεγατόνων από τον πενταψήφιο αριθμό SMS 19015»

Μια καταγγελία έφτασε που αφορά περίπτωση χρέωσης μέσω μηνυμάτων
από πενταψήφιο αριθμό.
Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, χρεώθηκε ποσό στο λογαριασμό του από μηνύματα που έφταναν συνεχώς ενώ τα διέγραφε. Όταν προσπάθησε με την εταιρεία, απαντούσε μόνο τηλεφωνητής και όταν πλέον απάντησαν προσπάθησαν να αρνηθούν το γεγονός.

Αναλυτικά η καταγγελία όπως

«Θα ήθελα να σας καταγγείλω ένα περιστατικό για να το δημοσιεύσετε μήπως και σώσω και άλλα υποψήφια θύματα γιατί σε αυτό το γ..... το κράτος δε σε προστατεύει πλέον κανένας.
»Λοιπόν το στόρι έχει ως εξής:
»Μέσα στον Οκτώβρη έλαβα στο κινητό μου 3 sms από ένα νούμερο πενταψήφιο το 19015, με παρέπεμπαν σε ένα λινκ με πορνό σάιτ, φυσικά δεν τα άνοιξα και τα έκανα απευθείας διαγραφή, την επόμενη εβδομάδα επίσης, άλλα 3 sms... με το που τα έβλεπα τα έκανα απευθείας διαγραφή. Αυτό συνεχίστηκε μέχρι και πριν 2 μέρες, από ότι κατάλαβα μου έρχονταν 3 sms την εβδομάδα, δεν τα έδωσα σημασία μέχρι προχθές που μου ήρθε 1 sms που μου έλεγε ότι η εγγραφή μου έγινε με επιτυχία και ότι θα χρεώνομαι κάθε εβδομάδα με ένα ποσό για τα 3 sms που θα μου έρχονται!!!
»Επικοινώνησα άμεσα με τον πάροχό μου που είναι η wind, μου είπε ένα ο υπάλληλος ότι τον γνωρίζω τον αριθμό και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κάνω φραγή στα πενταψήφια νούμερα που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μου! Τον ρώτησα δε νομίζω να έχω χρεωθεί για αυτά τα sms που μου ήρθαν και μου απάντησε ότι αν δεν εκδοθεί ο λογαριασμός δε μπορεί να το δει και δε μπορεί να κάνει τίποτε αλλα μου είπε να μην ανησυχώ.
»Ε λοιπόν σήμερα που εκδόθηκε ο λογαριασμός και μου ήρθε ηλεκτρονικά κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό, ανοίγω και βλέπω 26€ εξτρά χρέωση από τα sms του αριθμού 19015.
»Έξαλλος επικοινωνώ με το αρμόδιο τμήμα της wind και τους εξηγώ όλο το συμβάν, η υπάλληλος μου λέει ότι δε μπορεί να κάνει τίποτε διότι αυτή είναι νόμιμη εταιρεία που λειτουργεί και αμέσως μου δίνει το τηλέφωνό της και την επωνυμία της την οποία πρώτη φορά στη ζωή μου την άκουγα, ονομάζεται λέει VEOO και θα απευθυνθείτε σε αυτούς στο τηλ. 2117800019. Πήρα πάρα πάρα πολλές φορές τηλ και πάντα έβγαινε τηλεφωνητής με ηχογραφημένο μήνυμα. Μετά από πολλές ώρες επιμονής επιτέλους το σήκωσε μια κυρία η οποία πήγε να με βγάλει τρελό. Μου έλεγε ότι έχω κάνει εγγραφή σε κάποιο λινκ και ότι έχω δώσει τα στοιχεία μου και έχω συναινέσει στους όρους τους κάτι το οποίο το υπογράφω δεν έχει γίνει ποτέ και είναι ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ. »Αφού την απείλησα με μηνύσεις με τα πολλά μου είπε ότι μέχρι την άλλη Παρασκευή!!!!! θα εξετάσουν το θέμα μου και θα μου απαντήσουν αν θα μου πιστώσουν τα χρήματα τα οποία με ΑΠΑΤΗ καρπώθηκαν και αν κρίνουν ότι πρέπει να μου τα επιστρέψουν θα μου τα καταθέσουν μέσω λογαριασμού pay pal!!( τον οποίο δεν έχω και θα πρέπει να κάνω!)
»ΚΑΙ ΡΩΤΏ:
»δεν υπάρχει κάποιος εισαγγελέας να ασχοληθεί με αυτή την ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΦΆΝΤΑΣΜΑ;
»ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎ ΕΓΚΛΉΜΑΤΟΣ που τόσο πολύ διαφημίζουν;
»εμένα σαν απλό πολίτη ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ;
»ΠΟΙΌΣ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΗΣ wind με την εταιρεία φάντασμα; Μήπως η μπίζνα είναι από κοινού;
»ΠΟΙΌΣ Ο ΡΌΛΟΣ ΤΗΣ ΕΕΤΤ; Γιατί δεν παρεμβαίνει να κλείσει τις εταιρείες που εμπλέκονται;

Μπορώ να γράψω χιλιάδες ακόμη λέξεις αλλά ξέρω ότι δεν θα εισακουστούν από κανέναν και δυστυχώς έμπλεξα άσχημα με μια εταιρεία φάντασμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
με εκτίμηση,».

http://www.seleo.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Παληκαρι. Υπαρχει η Εθνικη επιτροπη τηλεπικοινωνιων η οποια δουλευει παρα πολυ καλα και οταν μου συνεβηκε και σε μενα το ιδιο εκανα την καταγκελια για την win και την αλλη εταιρεια και σε ενα μηνα πηρα πησω και τα 26 ευρω που πληρωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννης14/11/16 11:04

      Δεν δουλεύει καλά. Απλά βρίσκουν το δίκιο τους όσοι έχουν την υπομονή να ασχοληθούν, ένα 10-20%. Οι υπόλοιποι πληρώνουν. Αν έκανε την δουλειά της θα είχε σταματήσει την απάτη προστατευοντας όλους. Είναι πολύ έξυπνο κόλπο. Αν έχεις μπεί σε οποιδήποτε site πορνο η εταιρία σε βάζει σε μια λίστα. Αυτή η λίστα πάει σε αυτές τις εταιρίες.Οι εταιρείες αυτές σε χρεώνουν με 5ψηφια και ξέρουν ότι θα ντραπείς να το ψάξεις γιατί θα αισθάνεσαι ένοχος. Αυτοί λοιπόν που το ψάχνουν και ζητούν το δίκιο τους είναι λίγοι. Σε αυτούς επιστρέφουν τα χρήματα, και η ΕΕΤΤ έχει κάνει την δουλειά της.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος12/11/16 21:32

    και σε μενα το ιδιο ακριβως......με την διαφορα οτι εμενα ο αριθμος δεν ειναι τηλεφωνου αλλα στικακι internet τον αριθμο του οποιου ουτε εγω τον ξερω.......Που τον βρηκαν και μου εστειλαν SMS ??? Εχουν λιστα της wind....??? Που την βρηκαν ???
    H WIND ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ??? .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/11/16 22:05

    Δυστυχώς κυρία μου δεν υπάρχει ΚΡΑΤΟΣ δεν υπάρχει τίποτε που να λειτουργεί για την προστασία μας σε αυτήν την χώρα , παντού ξεφυτρώνουν διάφορες εταιρείες Μαϊμούδες αγνώστου τύπου και προελεύσεις και αντικειμένου ,χωρίς κανείς να τις ελέγχει και οι οποίες μας κλέβουν με νομιμοφανή τρόπο και την ανοχή όλων των αρμοδίων υπηρεσιών . Το ίδιο έπαθα και εγώ με την COSMOTE αλλά όμως μετά από τηλ/κη επικοινωνία έγινε η φραγή , αλλά το ερώτημα όμως είναι γιατί οι εταιρείες αυτές επιτρέπουν την χρήση του δικτύου τους από αυτές τις ύποπτες εταιρείες χωρίς την συγκατάθεση του πελάτη τους , και ερωτώ μήπως οι ίδιες εταιρείες κινητής τηλ/νιας είναι πίσω από αυτές τις άγνωστες χρεώσεις , ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ , ας το ψάξουν και αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες και ο εισαγγελέας .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/12/16 15:05

    ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Τ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ SMS ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAY PAL ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ 1/4 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΟΦΛΟΥΔΑ!! ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 3/4 ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *