ροή ειδήσεων

121 τεχνίτες, εργάτες, χειριστές μηχανημάτων και οδηγοί σε 29 δήμους


Με 121 εποχικά εργαζομένους είτε με συμβάσεις ορισμένου χρόνου είτε με συμβάσεις έργου
θα ενισχυθούν 29 Δήμοι, Δημοτικές Επιχειρήσεις και Νομικά Πρόσωπα, αλλά και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Αύριο το μεσημέρι λήγει η προθεσμία για προσλήψεις Ιατρού, Χειριστών Μηχανημάτων, Μαγείρων, Καθαριστών και Οδηγών στους Δήμους Πειραιώς, Δωδώνης, Ζηρού και στο Σπήλαιο Περάματος Ιωαννίνων.

Εως τις 29 Δεκεμβρίου θα υποβάλλονται αιτήσεις για έναν Βρεφονηπιοκόμο στον Δήμο Χαϊδαρίου και πέντε Ιατρούς στον Δήμο Αγίου Δημητρίου, ενώ στις 30 του μηνός πέφτει η «αυλαία» για τους Δήμους Ελασσόνας, Ιλίου, Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Χανίων, Νεάπολης-Συκεών, Μαρκοπούλου Μεσογαίας και Αριστοτέλη στη Χαλκιδική.


Την ίδια ημερομηνία λήγει η προθεσμία για τον Δημοτικό Οργανισμό Πρόνοιας Ρόδου, ο οποίος διεξάγει τρεις διαγωνισμούς για επτά θέσεις.

Με το νέο έτος, και συγκεκριμένα στις 2 Ιανουαρίου 2017, λήγουν οι προθεσμίες για οκτώ προσλήψεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, έξι στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας στον Αγιο Κοσμά, τέσσερις στην Αγία Βαρβάρα, από μία στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πέλλας και στους Δήμους Τεμπών, Χαλανδρίου, Καρπενησίου και για τρεις στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Δεσκάτης.

Εως τις 3 Ιανουαρίου είναι η τελευταία ευκαιρία για αιτήσεις στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πέλλας, στον Πολιτιστικό Οργανισμό Ηλιούπολης και στο ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας Αγ. Ι. Ρέντη. Τέλος χρόνου αύριο για ακόμα οκτώ διαγωνισμούς σε Μαραθώνα, Ζίτσα, Ελευσίνα, Ρέθυμνο, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Παξούς και Κω.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *